Dodaj do ulubionych

BeeBee co to za firma?

05.01.07, 18:11
Czesc ! mam ogromna prosbe znacie firme BeeBee? nigdzie nie moge znalezc ich
strony internetowej a bardzo podobaja mi sie ich produkty...
a moze ktoras z was wie gdzie mozna kupic fotelik do karmienia FUTURO bo na
allegro juz nie ma .
z gory dziekuje
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kaste11 Re: BeeBee co to za firma? 05.01.07, 18:34
      Oglądałam je przed świętami w sklepie na ul. Dźwigowej, przy wjeździe od strony
      Połczyńskiej (przed tunelem). Nie kupiłam, choć początkowo byłam na nie
      napalona. Nie podobało mi się "na żywo".
    • mama-paula Re: BeeBee co to za firma? 05.01.07, 18:45
      Ja mam to krzesełko, jest super. Mój synus jest strasznym rozrabiaką, ciagle
      wchodzi nogami i sie buja, a waży nie mało bo 14 kg.Najfajniejsze jest to , ze
      póżniej można zrobić krzesełko i stoliczek. Nam przywieżli rodzice z wawy.
      Kupili u tego faceta, co na allegro wystawiał, ma on sklepy w wawie.
    • oladidi Re: BeeBee co to za firma? 05.01.07, 19:03
      jest źle zrobione, szelki sie wysuneły i mi dziecko wypadło pół roku temu z
      niego a było dobrze wszystlko poskladane przez męża, co jakiś czas srednio co 3
      dni musimy dokrecac te sruby 5złotówką. NIE POLECAM!!!
      • mama-paula Re: BeeBee co to za firma? 05.01.07, 19:22
        Jestem w szoku, az nie chce sie wierzyć...wydaje mi się ze macie zle złożone,
        U na snic takiego nie dzieje siea zapewniam ze nasz mały szaleje
        • timon2006 Re: BeeBee co to za firma? 05.01.07, 20:47
          Też mam to krzesełko i u mnie nie ma problemu z szelkami, gdy ja je montuję.
          Natomiast raz poprosiłam o to męża i tak "wspaniale" te szelki zamontował, że
          wypadły.
          Krzesełko mam pół roku, a śrubki dokręcałam przez ten czas tylko raz.
    • kaktus755 Re: BeeBee co to za firma? 05.01.07, 21:30
      Krzesełko poleca super! Srub nie dokręcałam ale fakt szelki zabezpieczyłam
      spinaczami. Kupowałam w sklepe www.e-maluchy.pl
    • bigmesa Re: BeeBee co to za firma? 05.01.07, 22:09
      dzieki za informacje . A nie wiecie moze z jakiego kraju pochodzi BeeBee?? a
      moze maja jakas strone ineternetowa. Chcialam kupic to krzesełko na e-maluchy
      ale niestety juz nie ma i beda dopiero w marcu, tak samo jak na allegrosad((
    • oladidi Re: BeeBee co to za firma? 07.01.07, 11:25
      bee bee robią chińczyki jak składałam reklamacje to powiedziala ze to potrwa
      długo dlatego, wszystko było dobrze zamontowane, szelki wychodzą jak z masła po
      lekkim pociągnieciu, spotkałam sie z 2-3 takimi przypadkami juz, ja bym juz nie
      kupila ale to moja osobista opinia
    • agus-ka Re: BeeBee co to za firma? 02.02.07, 15:33
      Nie chcę się martić, ja przekopałam pół inertnetu w poszukiwaniu tego
      krzesełka. Wydzwaniałam do tej firmy która ma sklep e-maluchy i faktycznie mają
      miec dostawę w marcu.
      Tydzień temu po drodze wstępiłam do nich, żeby kupić jedną zabawkę dla Tosi.
      Jakie było moje zdziwienie kiedy zobazyłam stojące krzesełko. Kupiłam od ręki
      (dobrze, że można płacić kartą) za 329. Cena nie mała, ale myślę, że warto.
      Pozdrawiam
      Aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka