sa-ma 25.02.07, 22:57 Czy będzie on odpowiedni dla 19-miesięcznego malucha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magic999 Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić rowerek Lac Ma 28.03.07, 16:54 zapytaj tutaj lak-magic.ath.cx/formularz.html Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić rowerek Lac Ma 28.03.07, 22:12 Podbijam, też jestem zainteresowana! Małą osiągnęła właśnie wzrost 90 cm i liczę na to, że będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
lilianka_100 do czarna_maruda 29.03.07, 13:45 w jakim wieku jest twoje dziecko,że ma 90 cm wzrostu,mój synek będzie miał w maju 3 latka też ma 90 cm i kupiłam mu rowerek we wrocławiu w sklepie DECATHLON taki 14 cal do tego wzrostu jest super,lepiej się opłaca niż magic,ponieważ kupiłam magica 4 mieś temu synek 4 razy nim jeżdził,ale jak kupiłam drugi większy jeżdzi super i jest na dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: do czarna_maruda 29.03.07, 15:13 moj syn tez ma 90 cm (ponad 2 lata) i tez myslalam o Magicu. Moze faktycznie lepiej taki 14'? Odpowiedz Link Zgłoś
lilianka_100 Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić rowerek Lac Ma 29.03.07, 18:42 Dodam jeszcze nasz problem z rowerkiem,synek troszku jeżdził na magic,ale tylko na prostej drodze,pod góre coś niemoże,kupiłam rowerek w DECATHLON niezbyt mi się podoba,ale umie odrazu pedałować,rok temu zakupiłam mu rowerek sprowadzany z USA 12 cali niedostaje do pedał,nieumie jeżdzić,a ten 14 cali jest lekki i wydaje mi się dobry na pierwszą naukę,ponieważ można nastawiać sobie pedałko kręcąc tyłem,jak w górskim rowerku.Przymierzałam go do różnych małych rowerków 12 calowych ale nieumie raz zapedałuje i niemoże nastawić pedała a tym z DECATHLON wyjechał odrazu Polecam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić rowerek Lac Ma 29.03.07, 20:30 Moja córka ma niecałe dwa lata , duża jest Odpowiedz Link Zgłoś