Dodaj do ulubionych

Gdzie we Wrocławiu można kupić rowerek Lac Magic?

25.02.07, 22:57
Czy będzie on odpowiedni dla 19-miesięcznego malucha?
Obserwuj wątek
    • magic999 Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić rowerek Lac Ma 28.03.07, 16:54
      zapytaj tutaj lak-magic.ath.cx/formularz.html
      • czarna_maruda Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić rowerek Lac Ma 28.03.07, 22:12
        Podbijam, też jestem zainteresowana!
        Małą osiągnęła właśnie wzrost 90 cm i liczę na to, że będzie ok
        • lilianka_100 do czarna_maruda 29.03.07, 13:45
          w jakim wieku jest twoje dziecko,że ma 90 cm wzrostu,mój synek będzie miał w
          maju 3 latka też ma 90 cm i kupiłam mu rowerek we wrocławiu w sklepie DECATHLON
          taki 14 cal do tego wzrostu jest super,lepiej się opłaca niż magic,ponieważ
          kupiłam magica 4 mieś temu synek 4 razy nim jeżdził,ale jak kupiłam drugi
          większy jeżdzi super i jest na dłużej
          • mmala6 Re: do czarna_maruda 29.03.07, 15:13
            moj syn tez ma 90 cm (ponad 2 lata) i tez myslalam o Magicu. Moze faktycznie
            lepiej taki 14'?
    • lilianka_100 Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić rowerek Lac Ma 29.03.07, 18:42
      Dodam jeszcze nasz problem z rowerkiem,synek troszku jeżdził na magic,ale tylko
      na prostej drodze,pod góre coś niemoże,kupiłam rowerek w DECATHLON niezbyt mi
      się podoba,ale umie odrazu pedałować,rok temu zakupiłam mu rowerek sprowadzany
      z USA 12 cali niedostaje do pedał,nieumie jeżdzić,a ten 14 cali jest lekki i
      wydaje mi się dobry na pierwszą naukę,ponieważ można nastawiać sobie pedałko
      kręcąc tyłem,jak w górskim rowerku.Przymierzałam go do różnych małych rowerków
      12 calowych ale nieumie raz zapedałuje i niemoże nastawić pedała a tym z
      DECATHLON wyjechał odrazu Polecam bardzo
      • czarna_maruda Re: Gdzie we Wrocławiu można kupić rowerek Lac Ma 29.03.07, 20:30
        Moja córka ma niecałe dwa lata smile, duża jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka