Dodaj do ulubionych

Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :)

02.03.07, 11:21
Zbliza się wiosna i od pewnego czasu zastanawiam się czy już nie czas
zrezygnować ze spacerówki Mutsy i przesiąść się do lżejszego wózeczka. Moja
mała kończy w maju 1,5 roczku i zdecydowanie woli chodzic na spacerkach.
jednak regułą jest że po spacerkowym szaleństwie chętnie wskakuje do wózka i
smacznie sobie zasypia. a wiec bez wózka ani rusz.. smile Mamusie napiszcie jak
to było u was? na jakie wózeczki zamieniłyście Mutsy? Dodam ze jestem
baaardzooo zadowolona z Mutsy ale chodzi mi poglowie jakis Maclaren albo inna
dobra lekka spacerówka
z gory dziekuje i pozdrawiaam
Karolina
Obserwuj wątek
    • andzka24 Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 11:33
      ja kupiłam na wiosne Inglesine Trip, podobno jest dobra, kilka razy już byłyśmy
      z nią na spacerku i jest ok
      • weronka77 Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 12:02
        Zamieniłam Mutsy Urban Rider najpierw na AT4,Pliko P3 i Atlantico a ostatnio
        Atlantico na Mutsy Spiderwink
        • karolzz Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 12:18
          właśnie czytałam o Twoich dylematach przy wyborze wózka ..smile i stwierdzam że
          mamy dużo wspólnego wink))) jeśli nie jest tajemnicą - kiedy zrezygnowałaś z
          MUTSy?? i czy byłaś zadowolona z następnych spacerówkek??
          • weronka77 Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 12:54
            Mutsy po roku sprzedałam-tyle zazwyczaj użytkuję wózkiwink At4 i Pliko-
            sprzedałąm po 4 miesiacach bo się rozczarowałam.Atlantico kongenialny-
            sprzedałam po roku też.teraz czas na Spiderawink
            • dzidzia_ch Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 14:07
              ja zmienilam mutsy po niecalych 5 miesiacach na teutonie mistral
              teraz jako drugi wozek dokupialam maclarena xlr
            • margarita30 Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 16:10
              I jak się ten spider sprawuje, jesli się mogę wtrącić,
              bardzo mnie interesuje ale nic ciekawego o nim nie
              mogę znalesć.
              • weronka77 Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 16:15
                Sprawuje sie znakomicie-tylko mama narzeka bo nie umie trójkołówki prowadzicwink
                POdbija się super,rączka regulowana,siedzisko wcale NIE za płytkie-100cm
                dzwulatka w kombinezonie zapiętego tylko w pasie)szelek nie cierpi) nie wypadło
                nawet podcazs jazdy po wertepachwinkKółka lepsze niż w Atlantico,ni to z gumy ni
                to z pianki-ale suną pięknie,płynnie i równowinkTylko trochę cieżki jest po
                złożeniu ale na szczęście nie muszę go nosicwinkOgólnie-jestem
                zadowolona.POrównywałam go z TFK,Zappem i Maclarenem-kółka większe a od
                Maclarena XLR jest,uwaga!!!głębszywink))).za to ot techno xt już nie.Ogólnie-ja
                jestem na TAK.Ale to de gustibuswink
                • magdalenha1 Re: weronka77 02.03.07, 20:59
                  Czesc

piszesz ze spider jest ciezki a gdzies w necie wyczytalam wage 6,5kg? wiec to
                  nie prawda?
                  stoje przed dylematem wozkowym (mam Implasta, jestem nie zadowolona, wtopione
                  pieniadze) i sugeruje sie Twoimi opisami, Implast jest ciezki wiec marze o
                  lekkim wozku ale szerokim, bo dzidzie roczna mam sporasmile moze jakies sugestie?smile
                  pozdrawiam
                  • weronka77 Re: weronka77 04.03.07, 00:57
                    Spider jest ciężki po złożeniu kiedy go nosisz.ja jeszcze nie mam torby do
                    zapakowania go więc noszę za ten "haczyk" i mało to poręczne jest muszę
                    przyznać.Ale rozłożony jest lekki jak piórko i stabilny.
    • detinka Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 14:12
      he he jak pisałam Leo ma 6 m i siedzimy już w XLR
    • karolzz Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 17:05
      W takim razie musze ruszyć na poszukiwanie jakiejś fajnej spacerówki smile z tego
      co wyczytałam w gre wchodzi maclaren, spider... mam nadzieje ze spidera bede
      mogla obejrzec na zywo bo chcialabym moja gwiazde poprzymierzac do
      nowego "pojazdu" wink
      • magkon1 Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 19:42
        My dalej mamy Mutsy Urban Rider (i nie prędko się go pozbędziemy bo jest
        najlepszy pod słońcem), a jako drugi wózek Bebe Confort Loola, no i jesteśmy
        bardzo zadowoleni smile
        • karolzz Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 03.03.07, 13:14
          Bebe confort loola bardzo mi się podoba. i chyba to jest dobry pomysl.
          zostawie jeszcze na troszke Mutsy . zobacze jak sytuacja sie rozwinie a
          dodatkowo sprawie nam jakas lekka spacerowke. wielkie dzieki
    • iwonabw Re: Do byłych i obecnych posiadaczek MUTSY :) 02.03.07, 20:17
      Moja starsza córeczka używała Mutsy do 20 miesiąca. Wtedy w ogóle zrezygnowała
      z wózka i chodziła tylko na nózkach. Kupiłam na wszelki wypadek parasolke Bebe
      Confort Allegro Plus i na wyjazdach byłam z niej bardzo zadowolona. Moja
      młodsza ma teraz 18 miesiecy i tez powoli zaczyna wiecej chodzić na spacerach
      niz w wózku. Tyle, że ja po skończonym przez nie 1 roku zrezygnowałam ze spania
      na spacerach. Spacer jest do poznawania swiata, na spanie wracamy do domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka