malikowna 11.03.07, 07:02 Gdzie dziewczyny mozna kupić fajne czapeczki na ok.2 lata ja szukam granatowej, może znacie jakieś adresy w necie. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loganmylove Re: Wiosenne czapki? 11.03.07, 23:19 Od urodzenia małej czyli juz cztery lat kupuje czapki Dolly-ładne, oryginalne i swietnie wykonane. Nie wiem skąd piszesz bo ja netowych sklepów sprzedających Doly nie znam tylko zawsze kupuję w warszawskiej Galeri Mokotów. Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: Wiosenne czapki? 12.03.07, 08:17 ja tez kupuje tylko Dolly. Rewelacja. Ceny od 30 zl ale warto. ja kupuje w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotagus Re: Wiosenne czapki? 12.03.07, 08:25 A gdzie w Krakowie? Bo ja szukam fajnej na dwulatkę i trzylatka i czarna rozpacz już mnie ogarnia... Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: Wiosenne czapki? 12.03.07, 09:41 o kurczę a co to Dolly?? I podłaczam sie do pytania gdzie w Krakowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Wiosenne czapki? 12.03.07, 10:59 Dolly to niemiecka firma. Zdaję sobie sprawę,że nie są tanie ale zastanawiam się jakie słowo pasuje najlepiej i myslę, że "nietuzinkowe" Te czapeczki sa połączeniem świetnego wykonania i oryginalnego wzornictwa A dzieciaki wyglądają w nich super. Jak pisałam w Warszawie jak weszłam do sklepu to sprzedawczyni wyjęła mi co najmniej 10wzorów wybrałam bardzo kolorową w kółeczka ale naprawdę długo się zastanawiałam która najbardziej mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kempy1 Re: Wiosenne czapki? 12.03.07, 12:20 a gdzie konkretnie w Galerii Mokotów? Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Wiosenne czapki? 12.03.07, 19:31 Na pierwszym piętrze niedaleko MOthercare obok sklepu Casper jest taki z ciuchami Schiesera i Sanetty-kupuję właśnie tam kempy1 napisała: > a gdzie konkretnie w Galerii Mokotów? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wiosenne czapki? 12.03.07, 17:36 Czapeczki Dolly bywają także w Auchan - np w zimie był bardzo duży wybór ich modeli - niektóre rzeczywiście niesamowite. We Wrocławiu trudno trafić na tę firmę, za to w Opolu przy ul Książąt Opolskich jest sklep, gdzie mają zatrzęsienie tych czapek - w zeszłym roku szczęka mi opadła jak zobaczyłam ile tego było. Ja od kilku lat jestem wierna łódzkiej firmie ANPA, tyle, że ostatnio coś kiepsko u nich z modelami z dodatkiem czerwieni, dlatego musiałam dzisiaj kupić błękitną, cena 16 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: Wiosenne czapki? 27.03.07, 18:09 pia...mówisz o sklepie FIXONI w Opolu? Kupowałam tam letnią czapeczkę /kapelusik po prostu boski,szkoda że na ten rok nie starczyła, ale już sprzedałam w zestawie z innymi ciuszkami Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Wiosenne czapki? 27.03.07, 19:59 Tak w Fixoni w Opolu. Ten sklep jest boski Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiw gdzie w Krakowie "Dolly"? 12.03.07, 13:40 ja również jestem ciekawa - gdzie w Krakowie dostanę czapeczki firmy Dolly? Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: Krakow - na Grodzkiej 12.03.07, 15:29 Dolly mozna kupic na Grodzkiej sklep Stefek Burczymucha. Idac od Wawelu to jest za kosciolem Piotra i Pawla ale po przeciwnej stronie. Chyba w ubieglym tygodniu tam bylam, kupilam czapke dla syna (roz 48-50) i dla corki (roz 43). byly swietne przeceny. moze jeszcze sa? nie znam innego miejsca z tymi czapkami. ja kupuje tylko tam ale jak ktoras bedzie to prosze zapytajcie gdzie jeszcze sa te czapki. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Krakow - na Grodzkiej 12.03.07, 16:55 dzwonilam wlasnie do stefka likwiduja sklep i maja juz kiepski wybor czapek moga jeszcze cos zaoferowac w rozmiarze powyzej 47 czynne maja do 19 ale moze lepiej zadzwonic 012 430 21 27 dzwonilam tez do sklepu "inny wymiar" w m1 bede mieli czapeczki dolly w przyszlym tygodniu ja tez jestem bardzo zadowolona z czapek firmy broel w Krakowie do kupienia w entliczkach,swiecie dziecka i w plazie Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Krakow - na Grodzkiej 12.03.07, 17:04 czapeczki broel mozna ogladnac na stronie www.broel.com.pl trzeba sie zarejestrowac ale tam gdzie podaje sie nip i regon wystarczy wpisac kilka przypadkowych cyfr - ja sie tak zarejestrowalam ! Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Łódź 12.03.07, 17:36 Witam, Nie wiecie kto jest dystrybutorem na Polske tych czapeczek dolly? Szukam w Łodzi. Ten broel tez nie ma sieci podanej, aby obejrzec kolekcje trzeba sie zalogować. Pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Łódź 12.03.07, 17:42 juz pisalam ze z logowaniem nie ma zadnego problemu ! zawsze mozna zadzwinic do broela i spytac tel. +48 71 370 62 34 Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Dolli (przez o z kreseczkami) a nie Dolly 12.03.07, 19:32 www.allegro.pl/search.php?closed=1&string=czapeczka+Dolli tu można zobaczyć tylko używane Odpowiedz Link Zgłoś
coco14 Re: Wiosenne czapki? 12.03.07, 20:01 ja ostatnio widziałam na www.e-ciuszki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marlena9916 Re: Wiosenne czapki? 12.03.07, 22:03 Ja jestem z Wrocławia i od 2 lat/tyle ma mój syn/ kupuje czapeczki firmy magrof -cena wiosennych ok 16 zł.Modele są świetne i leżą rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Czapeczki Dolli 27.03.07, 14:43 Cudności te czapeczki, nie mogłam się powstrzymać i wydałam dzisiaj 35 zł na bawełnianą czapkę w żywej czerwieni. Ale gdybym mogła, to kupiłabym chyba z 10 różnych modeli, a te kapelusiki i chustki z daszkiem na lato.....cudności Odpowiedz Link Zgłoś
w-ella Re: Wiosenne czapki? 27.03.07, 15:18 Ja ostatnio kupiłam wiosenną czapeczkę mojemu maluchowi (2 1/2latek )w sklepie Coccodrilo w Galerii Kraków, właśnie w kolorze granatowo-niebieskim, z motywem hipcia - kosztowała 19zł. Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: Wiosenne czapki? 27.03.07, 18:20 Ja bardzo lubię Birko: www.birko.com.pl/sklep Naprawdę fajny sklep! Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Dolli 28.03.07, 08:59 Witam, proszę Was o informacje kto jest dystrybutorem tych czapeczek na Polskę? Jest pewnie na metce. Sklepy internetowe znalazłam, ale ja muszę dotknąć)) Jestem z Łodzi. Dziękuję i pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Dolli 28.03.07, 09:15 Larix Sp. J. ul. Bielska 1124, 43-374 Buczkowice, tel 33/497-50-40. Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: Dziękuję pia_ 28.03.07, 21:44 Serdeczne dzięki, byłam dziś w takim duzym sklepie w Łodzi i niestety nie mieli, kiedyś tam były, ale za drogie. Pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Dziękuję pia_ 28.03.07, 21:56 Nie ma za co, ja chyba zadzwonię do nich, bo jestem ciekawa po ile mają w hurcie te czapki? Ale fakt, że drogie, pewnie tradycja kosztuje bo Dolli istnieje od 1842 r (taki napis jest na naszej reklamówce). Swoją drogą, to znam firmy, które czapeczki dla dzieci sprzedają po 65-100 zł. My mamy już 2-ci rok czapeczkę firmy Bexa i ma się świetnie (rośnie wraz z głową ), więc stwierdzam, ze czapki to inwestycja długoterminowa i można wysupłać na nie trochę więcej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Dolli w W-wie? 28.03.07, 10:04 Czy ktoś wie, gdzie znajdę te czapeczki w Warszawie? A w których sklepach internetowych mogę je obejrzeć? Jakoś nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dolli w W-wie? 28.03.07, 21:00 W zeszłym roku na wiosne mieli duzy wybór w Bobolandzie na Czumy. Wtedy sie nie zdecydowałam, bo ceny były wysokie. W międzyczasie córka dostała czapeczkę po jednym dziecku i okazała sie tak fajna, że teraz na wiosnę wybrałam się do tego sklepu pewna, że kupię. A tu figa Mieli jakiejś innej niemieckiej firmy, ale wszystkie w drobne paseczki - jakoś nam nie pasowały. I rodzaj bawelny tez jakby gorszy od Dolli. Może teraz juz mają Dolli (ja byłam ze 3 tyg. temu)? Może znacie inne sklepy w Warszawie z tymi czapkami? aga Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Dolli w W-wie? 28.03.07, 22:47 Ja znam trzy-jak pisałam wyżej w Galerii Mokotów a oprócz tego w Carrefour Targówek w takim sporym sklepie z dziecięcymi ciuchami i na KEN obok sklepu Bartka-nie pamietam nazwy-mały sklep z rzeczami dziecięcymi. Odpowiedz Link Zgłoś
krecikimyszka Re: Dolli w W-wie? 28.03.07, 23:30 I w sklepie AMKO na Ursynowie (ul. Roentgena niedaleko Geant) Odpowiedz Link Zgłoś
bursz Re: Dolli w W-wie? 03.05.07, 10:49 Witam, podciągam wątek. Pia dzięki, znalazłam w Łodzi dystrybutora, kupiłam kapelusik za ok. 30 zł, czy wszystkie mają taki przedłużany tył? Nie ma strony www z kolekcją. Pia poprosze namiary na dystrybutorów tę bexa i ew. inne fajne firmy, myślę juz pod kątem zimy i jesiemi,lato tez poproszę.Dzięki,pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś