dzidzia_ch 11.03.07, 18:22 gdzie kupie przetarta dynie w sloiku? sprawdzalam hippa,gerbera i bobovvite ale nie maja w swojej ofercie doradzcie bo moja Ola bardzo lubi dynie a przeciez ciagle nie moze jesc "dyni z ziemniakami" hipp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: przetarta dynia 11.03.07, 19:02 Dalabym sobie reke uciac, ze jeszcze rok temu dynia byla dostepna u Gerbera w takich malenkich sloiczkach, podobnie jak brokuly, indyk, brzoskwinie. Moze napisz do nich i zapytaj bo na stronie faktycznie nie ma. Bobovita ma na pewno jablko z dynia. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikus Re: przetarta dynia 11.03.07, 19:32 Gerber nie ma już w swojej ofercie dyni. Pisałam do nich jesienią ubiegłego roku, została wycofana z oferty. I nigdzie samej dyni nie znajdziesz. Ja mroziłam świeżą i sama gotowałam, właśnie mi sie skończyła Ale teraz już świeżej nie ma, nie sezon... Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: przetarta dynia 11.03.07, 19:49 dokładnie-dynia była ale wycofali-a szkodazostaje ci ta z ziemniakam albo ew z indykiem-tez hipp Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: przetarta dynia 11.03.07, 20:37 no to zmartwilyscie mnie ! a mam takie fajne przepisy na deserki i obiadki z dynia... Odpowiedz Link Zgłoś
majagaja Re: przetarta dynia 11.03.07, 20:44 dzidzia_ch napisała: > no to zmartwilyscie mnie ! > a mam takie fajne przepisy na deserki i obiadki z dynia... Witam,ja w minionym tygodniu kupiłam dynię.Po prostu musisz popytać w warzywniakach,targowiskach, zamówić-na giełdzie są jeszcze do zdobycia, mnie sprowadzono.Tak na marginesie czy mogłabym poprosić ładnie o przepisy na dyniowe specjały mój to dyniożerca a ja tylko zupke mu proponuję.Jeśli tak to na gazetowy,dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
majagaja Re: przetarta dynia 11.03.07, 22:17 napisz jak mozesz na majagaja@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grawi Re: przetarta dynia 11.03.07, 21:57 czy moglabym poprosic takze o te przepisy z dynia u mnie w zamrażarce jest jej jeszcze trochę, daje dynie z jabłkiem poproszę o więcej pomysłow na maila gazetowego z gory dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś