fifrak2 14.03.07, 19:00 Witam, Słyszałem, że marka GEOX posiada również obuwie dla dzieci. Sam tego jescze nie sprawdziłem. Czy ktoś może poradzić czy warto kupić oddychające buty dziecku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowitak1 Re: Obuwie GEOX dla dzieci 14.03.07, 19:02 Wyszukiwarka to naprawdę przydatne narzędzie)) Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak2 Re: Obuwie GEOX dla dzieci 14.03.07, 19:25 Dzięki jowtko za podpowiedż ) Przeglądarka to moje drugie narzędzie pracy niemniej jednak czytając wypowiedzi na tym forum skłoniłem się do zadania pytania jakże banalnego Może źle zapytałem. Wiem, że GEOX posiada obuwie dziecięce w swojej ofercie, ale chciałem się dowiedzieć czy ktoś je przetestował z tu obecnych i jak je ocenia. )) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Obuwie GEOX dla dzieci 14.03.07, 19:08 Znakomite są.Tańsze niż Naturino ale niejednokrotnie o wiele lepsze i wygodniejsze(zimowe na przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: Obuwie GEOX dla dzieci 14.03.07, 19:42 potwirdzam opinię poprzedniczki, ja jednak bardziej cenię wiosenne, z zimowymi były u nas jakieś problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Obuwie GEOX dla dzieci 14.03.07, 20:30 Dziewczyny, a nie przemaką Wam te oddychające podeszwy? Wiosenno-jesinne miałam i ja, i mały i w obydwu parach było mokro, gdy tylko troszkę padało. Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak2 Re: Obuwie GEOX dla dzieci 14.03.07, 20:41 mama-smyka napisała: > Dziewczyny, a nie przemaką Wam te oddychające podeszwy? > Wiosenno-jesinne miałam i ja, i mały i w obydwu parach było mokro, gdy tylko > troszkę padało. Ja używam swoją trzecią już parę i nie miałem żanych problemów tak samo jak moja żona. Nie wiem jak dziecięcy dlatego zacząłem szukać i pytać. Dzięki Dagmaro za informację A próbowałaś reklamować?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: Obuwie GEOX dla dzieci 14.03.07, 20:47 Próbowałam i w odpowiedzi usłyszałam, że to LOGICZNE, że skoro oddycha, to wpuszcza nie tylko powietrze, ale i wodę. Tzn. że ich obuwie jest przeznaczone na mroźną zimę i suchą jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Obuwie GEOX dla dzieci 14.03.07, 21:50 Ja w swoich chodziłam tez po kałużach i nie miałam problemów z przeciekaniem. Sa z kolekcji mlodzieżowej aga Odpowiedz Link Zgłoś
kasinekg Re: Obuwie GEOX dla dzieci 30.03.07, 15:06 Czy buty Geox nie są zbyt mało wyprofilowane? Do tej pory kupowałam Bartka, a teraz znalazłam Geoxy, bardzo mi się podobają, oddychają, ale nie jestem pewna jak jest z tym profilowaniem wkładki, powinna być czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Obuwie GEOX dla dzieci 30.03.07, 20:24 Nie pisz bzdur - maja taka specjalną wkładke co przepuszcza powietrze a nie przepuszcza wody - no chyba ze jest wadliwie zamontowana - co oczywiście podlega gwarancji. Trzeba wiedziec co sie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
rysia30 Re: Obuwie GEOX dla dzieci 31.03.07, 17:22 Moje zimowe przeciekały jeśli postawiłam pionowe stope. W trakcie chodzenia było wszystko ok.ednak jak usiadłam na mokrym śniegu i podniosłam stopy to koniec wracałam przemoczona. Odpowiedz Link Zgłoś