pikolakszpak 17.03.07, 09:07 czy ktoś używał tego sprzętu i czy jest on do dostania w polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacyn10 Re: babycook 17.03.07, 13:21 czy chodzi ci o taką spejalną książkę kucharską dla dzieci z podziałem na miesiące??? Jeśli tak to na "jedzeniu" dziewczyny ją dystrybuują. Jeśli nie to sama jestem ciekawa o jaki sprzęt chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaimichael Re: babycook 17.03.07, 14:33 To urzadzenie do dotowania zupek i mixer w jednym: www.beaba.com/en/index_collection.htmNie wiem czy mozna dostac w Polsce, mozna we Francji i UK. Moim zdaniem jesli masz zwykly mixer i garnek ze stali nierdzewnej to lepiej. Jedzenie w bababycook gotuje sie w pojemniku plastikowym a zaden plastik nie jest idealny, nawet ten przeznaczony do zywnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaimichael Re: babycook 17.03.07, 14:34 sorry zly link: www.beaba.com/en/index_collection.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_2003 Re: babycook 24.06.07, 07:08 hej, nie wiem czy nadal jesteś zainteresowana, ale babybook już jest dostępny w Polsce: www.4baby.pl/product-pol-12890-Beaba-Babycook-wilelofunkcyjne- urzadzenie-do-gotowania-4w1-Karmel.html Jest w 2 kolorach do wyboru a to link do samego sklepu, mają tam też inne rzeczy Beaba. Jeśli akurat nie ma tego, czego szukasz, to zadzwoń lub napisz do nich, napewno sprowadzą. www.4baby.pl Odpowiedz Link Zgłoś