Dodaj do ulubionych

Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX?

17.03.07, 10:21
Czy macie może tę spacerówkę,jeśli tak to jak ona się sprawdz?Proszę o
podpowiedzi bo chcę sobie ją zakupić.
Obserwuj wątek
    • didith.b Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 17.03.07, 10:27
      Zaraz ją będę miała- jutro dam znać jak sie nią jeździ. A w jakim wieku jesr
      twoje dziecko?
      • madziula460 Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 17.03.07, 10:44
        Wiesz ma 5miesięcy ale jest duży bo waży 9 kilo...urodził się 4950 smile
    • didith.b Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 19.03.07, 11:44
      No niestety w weekend strasznie wiało i nie wypróbowałam jej na zewnatrz, ale w
      mieszkaniu prowadzi się super, wygląda również ok. Tapicerka tam gdzie główkę
      ma dziecko oraz tam gdzie ręce, ochraniacze pasów i zakończenie budki jest
      bardzo miła z materiału podobnego do weluru, albo irchy. Ocieplacz na nózki- to
      nie sam materiał tak jak w Meggy scout, którą widziałam Tesco (a jest droższa),
      ale dodatkowo wypełnione cienką gąbko, przez co cieplejsze i ładniej się
      układa. Generalnie wygląda super i według mnie bardzo sie opłaca za takie
      niewielki pieniadze. Wspomniana wcześniej spacerówka Meggy scout, która jest
      droższa wygląda duzo gorzej. Jak coś jeszcze Cię interesuje to pisz- odpowiem.
      • kempy1 didith 26.03.07, 13:12
        czy teraz możesz juz cos więcej napisac na temat tej spacerówki? Bo też jestem
        nia zainteresowana a nie widziałam jej nigdzie na zywo. Jak sie prowadzi, czy
        np. wnosisz ją po schodach albo do autobusu?
        • didith.b Re: didith 26.03.07, 16:29
          Jesli jeździsz autobusami to może lepszy byłby model Orinoko- składa się jak
          parasolka i jest chyba o 1 kg lżejszy. Po schodach nie noszę bo mam piwniczkę
          na dole, a to tylko kilka schodków w dół.
    • madziula460 Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 26.03.07, 06:59
      prosze powiesz mi jak ją składasz?
      • didith.b Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 26.03.07, 11:51
        nie składa się tak jak parasolka, ale również łatwo- w rączce ma przycisk i po
        naciśnięciu naciskasz rączkę w dół i wózek składa się.
        • koma.edziecko Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 26.03.07, 12:00
          Przecież to dokładnie ten sam wózek co babydreams i coneco tylko tam inaczej
          się ten model nazywa,zamawiają w tej samej chińskiej fabryce,który nie kupisz
          to bedzie to samo tylko z innym znakiem firmowym.
          • madziula460 Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 26.03.07, 13:32
            Nie wiem dlaczego ale razem z mężem próbowaliśmy i nie umiemy go rączką złożyć
    • didith.b Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 26.03.07, 16:27
      wcisnąć, przekręcić w rączce i w dół naciskasz rączkę- chybą, że wam się trafił
      jakis feler..a jak miałaś składany poprzedni wózek?
      • madziula460 Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 27.03.07, 18:55
        ale co przekręcić?w poprzednim wszystko było ok i tez był składany rączką!!!
        • didith.b Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 27.03.07, 20:49
          Masz przycisk, który najpierw przesuwasz w bok, trzymając go przekręcasz
          środkową część rączki (na którym jest przycisk) i pchasz rączkę do dołu- tak
          próbowaliście?
          • didith.b Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 28.03.07, 12:30
            i jak?
    • civic2 Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 28.03.07, 13:15
      Dziewczyny po ile są u Was w sklepach te Safari, bo u mnie nie ma na nie
      chętnych, cenę mam za wysoką czy co?
      • didith.b Re: Jaka jest spacerówka Eurobaby SAFARI LUX? 28.03.07, 13:27
        kupiłam na allegro za 269

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka