lizka_maj 02.04.07, 12:16 Poradzcie prosze jaki wózek kupic dla maluszka majowego: 2-czesciowy z typowa gondola, czy wystarczy 2-funkcyjny (bez gondoli, z usztywnianym spiworkiem)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jooska2 Re: pierwszy wózek 02.04.07, 14:37 ja bym kupila z normalną gondola.i to jak najwiekszą. ale to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatucinki Re: pierwszy wózek 02.04.07, 14:38 popieram, duza gondola, bardzo wygodny Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: pierwszy wózek 02.04.07, 14:46 Bez gondoli. Dziecko przegrzeje sie w tej gondoli,a do spacerowki mozesz go bardzo szybko przelozyc tak naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
zozolica Re: pierwszy wózek 02.04.07, 15:09 Dla takiego maleństwa jak najbardziej gondola!!! Po to wymyślono takie wózki żeby maluchy miały swobodę no i wygodę. W gondoli nie grozi żadne przegrzanie. Noworodek musi mieć sztywną gondolkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lizka_maj Re: pierwszy wózek 02.04.07, 17:29 ja tez w sumie jestem za gondola, nie odpowiadaja mi tylko spacerowki, ktore sa w komplecie z gondola - sa wtedy bardzo masywne i ciezkie, a do tego na tyle wysokie, ze dziecko, ktore zaczyna biegac nie jest w stanie same z niego wysiasc i bedzie je trzeba za kazdym razem wyciagac... Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.an Re: pierwszy wózek 02.04.07, 21:42 ja teraz wybrałabym gondolę,ale jest juz za póznoWózki wielofunkcyjne wg mnie nie są tak praktyczne jakby się zdawało. Odpowiedz Link Zgłoś
eselte Re: pierwszy wózek 03.04.07, 09:38 kupując wielofunkcyjny mamy takie założenie, że to jeden wydatek i mamy spokój z wózkiem...do czasu, bo przyjdzie moment ze dziecko już chodzi, ten wózek jest raczej przewozowy i wtedy zaczynamy sie wsciekać bo wielofukcyjny jest cholernie cięzki no i duży, nieporęczny, skończy sie pewnie na tym, ze i tak kupi sie typowa lekką spacerówkę Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: pierwszy wózek 03.04.07, 10:10 kup 2-funkcyjny,ja kupiłam odwrotnie i gondolka była ok ale spacerowka juz nie i w rezultacie sprzedałam wozek jeszcze na gwarancji... Odpowiedz Link Zgłoś