aisha0002 02.04.07, 16:59 W lipcu ide do chrześniaczki na roczek, nie mam pomysłu na prezent. wiem, że jest jeszcze czas, ale lubie kupować z wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycjamamakuby Re: Co na roczek?? 02.04.07, 17:06 my mamy roczek dopiero 17 czerwca ale mamy zamowiony u chrzestnego rowerek, taki specjalny dla dzieciaczkow w ksztalcie jakis zwierzaczkow czy cos takiego koszt to ok150 zl,nie wiem czy ci pomoglam , pozdrawiam i bede czytala o innych pomyslach bo ten temat bardzo mnie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
pollyanna123 Re: Co na roczek?? 02.04.07, 17:24 Moja mała chętnie się bawi klockami i figurkami, które się wkłada i wyjmuje, coś w stylu garnuszek na klocuszek. Dużo też "czyta", zwłaszcza jeśli książeczka gra, piszczy lub ma rozkładane strony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia206 Re: Co na roczek?? 02.04.07, 18:10 moj maly mial wczoraj roczek, dostal mnostwo zabawek:klocki, pilki, do kapieli zabawki itd. jA mu zamowilam na allegro taki rowerek 3 kolowy, dla maluszkow, z barierka ze nie wypadnie (ale jeszcze nie doszedl). Ale mysle ze to fajny prezent bo dorosly kieruje trzymajac za taka raczke z tylu, a za rok zdejmuje sie ta barierke i podpurki na nozki i sa pedaly i mlody sam pedaluje, kosztowal 106 zl. Najwieksza radosc solenizant mial z balona latajacego duzego kolorowego z helem w srodku, oraz z.... pudelka tic tacow bo fajnie grzechocza Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: Co na roczek?? 02.04.07, 18:31 My już po urodzinach i hitem rzeczywiście jest rowerek ( w naszym przypadku z koszykiem przed kierownicą i bagażnikiem z tyłu - dzięki czemu oprócz funkcji jeżdżenia jest jeszcze funkcja upychania i wyjmowania zabawek). Hit numer dwa to książka- super duża (27 X 27 cm)(i twarda odpowiednia dla maluchó), bajecznie kolorowa, opowiada w milutki sposób o trzech zwierzątkach, mój syn jest nią zachwycony.Tak samo zresztą jak jego 5 letnia siostra. poniżej link do książki. www.papilon.pl/index.php?akcja=book&id=9788360709009 Odpowiedz Link Zgłoś