pia_ 06.04.07, 11:15 Chętnie zamieszczę banery Waszych sklepów internetowych na mojej stronie, jeśli jesteście zainteresowane i mogłabym liczyć na wzajemne działanie , to proszę o kontakt na priva. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuczynska78 Re: Do Forumek prowadzących sklepy internetowe 06.04.07, 11:22 Napisałam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Do Forumek prowadzących sklepy internetowe 06.04.07, 17:37 Pia, a jaką masz stronkę? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Do Forumek prowadzących sklepy internetowe 06.04.07, 19:14 Napiszę na priva, jak tylko ruszę, co może niestety trochę potrwać z przyczyn rozbieżnych koncepcji artystycznych dotyczących wyglądu stronki . Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Do Forumek prowadzących sklepy internetowe 06.04.07, 20:03 Ok, nie mogę się doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do:kuczynska78, crazycocos, babystyle 08.06.07, 12:58 Dziewczyny, przyślijcie mi mailem swoje banery, które wstawię do mojego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
babystyle Re: do:kuczynska78, crazycocos, babystyle 10.06.07, 14:28 pia_ jakiej wielkości może być ten banerek? Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do:kuczynska78, crazycocos, babystyle 10.06.07, 16:24 Napisałam na priva gazetowego - zobacz ten baner Pajacyka na mojej stronie. Zresztą zawsze mozna powiększyć lub zmniejszyć format. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Propozycja nadal aktualna :-) 08.06.07, 13:03 Kto jest zainteresowany wymianą banerów, tego proszę o przesłanie mi swojego baneru na pocztę gazetową. Z uwagi na specyfikę mojego sklepu preferuję branże skierowane do dzieci (odzież, zabawki, książki, meble itp) i kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś