deela 16.04.07, 00:13 widzialam juz posta o pampersach ze sie z nich granulat wysyluje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela %^%&* enter 16.04.07, 00:15 widzialam juz posta o pampersach ze sie z nich granulat wysyluje gdzies tu w ololicy jest post o raniacych pileuchach hagis a kto mial przeboije z lidlowymi? ja juz uzywam jakis czas i nie mam obaw czy komuis sie zdarzyla historia z lidlowym wynalazkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
plusiak822 Re: %^%&* enter 16.04.07, 00:19 ja uzywam z lidla i pampersow.tych drugich mi w nocy nie przesikuje.z lidla w dzien-wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelkowamama ja uzywam 16.04.07, 08:32 tych z Lidla na dzien a pampersow na noc, ale te z lidla to tak wyjatkowo teraz mamy i nie jestem zadowolona zabardzo bo w nocy nie wytrzymuja i sa przesikane(wiec daje pampersa) no i sa strasznie grube, ze body czasami nie moge na nich dopiąc, a na pampersie bez problemu. Wydaje mi sie ze na lato to one sa zbt pancernepampersy sa przewiewniejsze i ladnie przylegaja do brzuszka. A cena-zadna roznica bo jak te z lidla nie sa na promocji to pampek z duzej paczki wychodzi tylko o 1gr drozej. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziazosia Re: kto sie skarzy na LIDLOwe pieluchy? 16.04.07, 20:21 Pieluchy z Lidla są OK ale to te duże paczki CIEN a nie małe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamamilosza1 Re: kto sie skarzy na LIDLOwe pieluchy? 16.04.07, 21:10 używam od niedawna pieluch z LIDLA i są ok. miękkie, przewiewne, takie jak pampersy, te w małych paczkach są strasznietwarde i krępujące ruchy, myślę że pupka się w nich gotuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcik171 Re: kto sie skarzy na LIDLOwe pieluchy? 16.04.07, 21:09 Lidl'owe są ok. ale te ze wskaźnikami wilgotności Cien okropne są Happy niby też z Lidl'a ale ceratowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: kto sie skarzy na LIDLOwe pieluchy? 17.04.07, 10:01 Ja testowałam rózne pieluchy (pampersy, huggies, lidlowe) i ... nie ma to jak pampers. Nic nie przesiąka, są wyjątkowo chłonne (kuba chodzi w nich dłużej niż w innych) dziecku jest wygodnie, a i cena podobna (ja kupuję oryginalne pampersy "na giełdzie", cena super niska - np. rozmiar 4 sztuk 88 za 50 zł). W tej chwili taka paczka wystarcza mi na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialu Re: kto sie skarzy na LIDLOwe pieluchy? 17.04.07, 10:08 Nic się nie wysypuje, ale szybko się przesikują. Czyli raczej na dzień, do częstego zmieniania. Ale cenowo nie są specjalnie atrakcyjne i np duża paka Huggiesów kupiona w promocji (teraz np w Cerrefour za 37 zł) wychodzi taniej niż te Lidlowe, bo rzadziej trzeba zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś