Dodaj do ulubionych

Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007

25.04.07, 07:20
Właśnie pojawiły się na allegro,cena 229zł więc dzisiaj dzwonię do sklepu
chicco i spytam po ile oni mają i czy już mają.
Jest turkusowy z zółtą lamówką,chętnie bym go obejrzała na żywo wink
Szkoda że nie ma czerwonego,w tamtym roku go miałam i był śliczny.
Obserwuj wątek
    • koma.edziecko Niestety w sklepach Chicco też po 229zł ;-( 25.04.07, 11:43

• tomama Re: Niestety w sklepach Chicco też po 229zł ;-( 25.04.07, 14:00
        Ale za to kolory ładniejsze niż w zeszłym roku wink
        Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące Maclarena xt - czy on też tak klekocze jak
        ct 0.5?
        • monika_wroclaw Re: Niestety w sklepach Chicco też po 229zł ;-( 25.04.07, 14:22
          Byłam dzisiaj w Koronie, ekspedientka w ChiccoShop'ie powiedziała, że dzisiaj
          mają przyjść caddy, ponoć ma być 6 kolorów w nowej kolekcji, ale nie wiedziała
          czy będą miały wszystkie.
        • koma.edziecko Re: Niestety w sklepach Chicco też po 229zł ;-( 25.04.07, 14:32
          Nie,trochę klekocze jak każdy wózek na plastikowych kołach ale duuużo mniej niż
          Chicco.
          • monika_wroclaw Re: Niestety w sklepach Chicco też po 229zł ;-( 25.04.07, 14:57
            Ten niebieski na zdjęciu też mi się podoba, szkoda, że nie ma Hawai sad
            Ekspedientka ze sklepie ma do mnie zadzwonić jak przyjdą, jak będzie ten
            puzzle, to podjadę przymierzyć Ninkę, może się skuszę.... big_grin Tylko nie wiem jak
            z tymi rączkami, czy nie będą za nisko, ja mam jakieś 173cm wzrostu....
    • koma.edziecko Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 14:29
      Koło mnie s sklepie Chicco już są ale jescze nie byłam oglądać,jak mi zaczęli
      wyliczać kolory to takie smae jak na allegro,ten turkusowy w żółte puzzle mnie
      kusi,ciekawe czy na żywo ładnie wygląda.
      • tomama Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 14:54
        Mnie też kusi turkusowy smile, właśnie się zastanawiam jak mężowi wytłumaczyć
        konieczność wyjazdu do sklepu. Nie wiem czy jest sens kupować i techno i caddy?
        Chyba mnie jakaś mania wózkowa opętała....
        • koma.edziecko Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 14:55
          Zaraziłam Cię wink
          • tomama Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 14:59
            Chyba smile
            bardzo kosztowne hobby wink.
            Kupić Caddy i Techno? Czy to wyrzucanie pieniędzy w błoto?
            • koma.edziecko Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 15:05
              Nie wiem,to zalezy od potrzeb.
              W tamtym roku miałam caddy równolegle z Atlantico,Inglesiną Trip i Arti Travel
              i najczęściej jeźdizłam własnie caddy bo ja lubię małe,lekkie popierdółki, mi
              się przydał głównie rano jak odprowadzałyśmy starszą córkę do przedszkola.
              W grudniu wszystkie sprzedałam i kupiłam własnie Techno ale dziwinie się czuję
              z jednym wózkiem dlatego coś muszę dokupić,ech szaleństwo wink

• monika_wroclaw Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 16:16
                Agnieszko, czy tapicerkę w caddy można prać? bo ten niebieski chyba jasny jest,
                więc szybko się będzie brudził...
                • joven Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 21:42
                  Moniko, podzielisz się informacją jakie kolorki będą w Koronie??
                  • monika_wroclaw Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 22:09
                    joven napisała:

> Moniko, podzielisz się informacją jakie kolorki będą w Koronie??

Dzwonili do mnie o 19-stej, że już mają. Na pewno jest puzzle, bo o ten
                    pytałam... Dzisiaj już było za późno i nie mogłam pojechać, ale będę tam jutro
                    rano, to napiszę jakie mają.

pozdrawiam
                    • joven Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 22:18
                      Poczekam na info a jak dam radę w piatek to sobie podjadę...
                      Myślę nad Eclipse lub Extreme smile(dla chłopca pasują??)
    • jonama Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 16:29

Widziałam ten turkus na żywo rzucający się w oczy i ładny, ale wg mnie raczej
      dla dziewczynki - niestety....chociaż to rzecz gustu. Są w Warszawie w M1 w
      sklepie dziecko.
      • mama-smyka Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 21:35
        Puzzle dziewczęcy, ale już Syngapore zdecydowanie unisex. smile
        cgi.ebay.de/Sportwagen-CT-0-6-Syngapore-von-Chicco-inkl-Tasche_W0QQitemZ130103475277QQihZ003QQcategoryZ23624QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmd
        ZViewItem
        Niestety, nie ma go w Polsce. sad
    • koma.edziecko Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 20:16
      Wydaje mi się że jednak dla Ciebie bądą zdecydowanie za nisko,ja mam 160cm
      wzrostu i rączki są dla mnie w sam raz,myślę że dla osób powyżej 168cm bądą za
      nisko.
      Tapicerki nie zdejmuje się do prania,ja wstawiałam rozłożony wózek do wanny i
      prałam namydloną gąbką, wszystko schodziło bez problemu.
      • pasodoble Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 25.04.07, 23:53
        Koma.edziecko, dzięki za wiadomość, czekam na ten wózek już z miesiąc.

Widziałyście na zywo puzzle i extreme??? Czy extreme to taki raczej soczysty
        czerwony? A ten puzzle to mocno turkusowy?
        • karol987 Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 07:16
          Ja mam Extreme kupiony w ubiegłym sezonie.
          Dla mnie kolor bomba to taki soczysty koralowy nie do końca czerwień.
          Mam ten kolor dla chłopczyka i swietnie w nim wygląda.
          Polecam ogólnie Caddy bardzo a kolor to już rzecz gustu i potrzebsmile
    • ania.wrob Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 08:16
      właśnie zamówiłam dla mojej 2-letnij córeczki ten turkusowy puzzle wczoraj na
      allegro smile Normalnie byłam tak napalona na ten wózek, że nawet nie pojechałam
      do sklepu chicco, żeby go obejrzeć na żywo, swoją drogą nie mam czasu tam
      pojechać. Tyle już wyczytałam o tym wózku na forum zakupy, że wiem już chyba o
      nim wszystko, więc mam nadzieję, że się nie przejadę. Dam znać o wrażeniach jak
      już go będę miała. Mam 167 cm wzrostu więc powinno być ok chyba.
      • monika_wroclaw Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 10:00
        No i kupiłam big_grin Rączki mogłyby być wyżej jak dla mnie, ale nie jest źle...

Kolorek cudo, kupiłam Puzzle.

W Koronie był różnież Extreme, Sahara i Discovery.

Ogólnie wygląda super, zaraz pójdziemy na spacerek i przetestujemy.

Przymierzałam też Ninkę do London'a, podbija się dużo lepiej, ale za to jest
        cięższy i to sporo.
        • koma.edziecko Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 10:13
          No to gratulacje wink)) napewno będziesz zadowolona bo wózekczek jest pierwsza
          klasa, no chyba że rączki jednak okażą się za nisko.
          Ja narazie jestem uziemiona w domu,czekam na kuriera z ważną przesyłka ale
          jeśli przyjedzie o jakiejś ludzkiej porze to przejadę się do Sadyby i pewnie
          też kupię ten puzzle.
          Moniko czy to będzie Wasz ostatni wózek czy jeszcze coś planujesz kupić?
          • monika_wroclaw Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 10:23
            Agnieszko, to bardzo trudne pytanie big_grin
            Wiesz, że u mnie to tak jak u Ciebie, nigdy nic nie wiadomo big_grin Już miałam kilka
            ostatnich.... big_grinbig_grinbig_grin
            • koma.edziecko Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 10:29
              No zgadza się,ja od roku już mówię ze każdy kolejny to ostatni ;-PPP
              Mnie korci sprzedać Techno i kupić coś jeszcze własnie tego Triumpha lub
              QuickSmarta jeśli na żywo okazałby się fajny.
        • joven Re: Chicco Caddy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 12:32
          monika_wroclaw napisała:

>
          > W Koronie był różnież Extreme, Sahara i Discovery.

I który wybrać??
          Extreme czy Sahara??
          Zaraz jadę do Korony...dopadło i mnie smile
          • monika_wroclaw Re: Chicco Caddy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 12:39
            joven napisała:

> I który wybrać??
            > Extreme czy Sahara??
            > Zaraz jadę do Korony...dopadło i mnie smile

Extreme smile

My już po spacerku, ogólnie bardzo ok, tylko musze dokupić koszyk...
    • ania.wrob Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 13:01
      no to widzę, że szaleństwo na caddy ogarnęło nie tylko mnie, to pocieszające smile)
      Już się nie mogę doczekać, kiedy mi go dostarczą. Ja tez wybrałam puzzle dla
      dziewczynki.
      No właśnie, gdzie można dokupić ten koszyk do caddy, pamiętam, ze iwek33 miała
      fajne patenty i namiary...
    • koma.edziecko Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 13:09
      Ja jeśli kupię(kuriera nie widać nadal) to też będę koszyk dokupować,wkurzające
      to jest w Anglii i USA te wózki są w komplecie z koszyczkami a u nas takie
      łyse.
      W starym caddy miałam koszyk od babygreams travel i pasował ale sprzedałam
      razem z koszyczkiem.
    • joven Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 15:25
      I już mamy Extreme smile
      Nawet nie myślałam, że będzie taki fajny!!
      Moje 3 letnie dziecko mieści się z powodzeniem.

A koszyk zamówiłam już w Baby Dreams...
      • iwek33 Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 16:08
        Ha, ha, ale Was wzięło! No ale ja to rozumiem, ja już trzeci rok będę z Caddy i
        nadal go bardzo lubięsmile
        Koszyczki pasują z Baby Dreams Bunny lub Buggy ( tylko coś tam chyba w nich
        trzeba doszyć, jakiś sznureczek, już nie pamiętam), ale idealnie pasuje z
        Coneco Speede, tylko nie wiem, czy są jeszcze w sprzedaży bo speedy już chyba
        nie produkują. No i All8 na allegro też sprzedawała takie mluteńkie koszyczki,
        które świetnie pasowały i były z tych wszystkich najtańsze.
        • koma.edziecko Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 26.04.07, 16:47
          Ja nie mam jeszcze,nie mam jak wyrwać się dzisiaj do sklepu.
          • patyk.od.zosi Re: Chicco Cadyy - do komy 26.04.07, 16:50

to podrzuc mi dzieci i sie wyrwiesz smile
            _______
            pozdr.,
            patyk
            • koma.edziecko Re: Chicco Cadyy - do komy 26.04.07, 17:03
              Dzieci nie problem,czekam na kuriera i już jestem zła bo cały dzień zmarnowany
              a go dalej nie ma...
              • viki76 Re: Chicco Cadyy - do komy 26.04.07, 20:15
                mam pytanie do posiadaczek caddy - czy wasze wózeczki jadą idealnie prosto?
                czy "ściąga" je w jedną stronę? zauważyłam to właśnie w moim ostatnio, że
                ściąga go (i to dość mocno) w prawo. Nie wiem z jakiego powodu tak się dzieje?
                mogła strzelić jakaś sprężynka w kółku? albo to z innego powodu? zaczyna mnie
                to martwić sad
                dzięki za rady
                Sylwia
                • iwek33 Re: Chicco Cadyy - do komy 26.04.07, 20:40
                  idealnie prosto. Nic nie ściąga w żadną stronę, lekko, łatwo i przyjemnie.
                  Myślę, że jak ściąga to wada konstrukcyjna, powinnać reklamować.
                • joven Re: Chicco Cadyy - do komy 26.04.07, 21:38
                  Po pierwszym spacerku mogę powiedzieć że jeździ bardzo dobrze!
                  nie "ściąga", jezie prosto i jest bardzo zwrotny smile

• malwes Re: Chicco Cadyy - do komy 27.04.07, 08:54
                    Dziewczyny - zmierzyłybyście szerokość oparcia - chodzi mi o to ile cm dziecko
                    ma miejsca "na plecy" smile ?
                    • karol987 Re: Chicco Cadyy - do komy 27.04.07, 09:15
                      Ja wprawdzie nie komasmile ale zmierzyłam szerokość jest to 33cm. tak spokojnie bo
                      jeśli odepniesz suwaki po bokach,które obniżają oparcie to robi się jeszcze
                      szerzej.
    • pasodoble Re: Puzzle czy extreme???? 27.04.07, 22:47
      Dziewczyny, dlaczego uważacie, że kolor puzzle jest typowo dla dziewczynek?
      Oglądałam dzis wózki "na żywo",m ale u mnie tylko beżowy i żółty, inne kolory
      tylko w internecie moge obejrzeć.
      Wybrałam dwa kolory: puzzle i extreme, doradźcioe, ktory fajniejszy dla
      chłopaka?
      Extreme w rzeczywistości jest pomarańczowy czy czerwony?
      • mama-smyka Re: Puzzle czy extreme???? 27.04.07, 23:29
        Podobno extreme to coś pomiędzy czerwienią a pomarańczem - taki koral, świetny
        dla chłopaka.
        Dla mnie również puzzle wydaje się typowo dziewczęcym kolorem ze względu na
        wzorki na materiale.
        Bardziej męski wydaje mi się ten:
        cgi.ebay.de/Sportwagen-CT-0-6-Syngapore-von-Chicco-inkl-Tasche_W0QQitemZ130103475277QQihZ003QQcategoryZ23624QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmd
        • joven Re: Puzzle czy extreme???? 27.04.07, 23:32
          O dokładnie...tutaj gładki turkus z czarną lamówką wygląda już zupełnie
          inaczej smile
      • joven Re: Puzzle czy extreme???? 27.04.07, 23:31
        Wysłałam ci fotki na gazetowego smile
        Jak dla mnie to ani pomarańcz ani czerwień...taki kolor pomiędzy.
        Miałam jeszcze w sklepie dla porównania Puzzle, taki za słodki wg mnie jak dla
        chłopca.
        Taki turkusik z żółtą lamówką...nawet ten wzorek na nim z kwiatkami mi się
        kojarzył...
        • pasodoble Re: Puzzle czy extreme???? Do Joven 27.04.07, 23:43
          Joven, dzieki za opisanie koloru. Niestety zdjęcia u mnie sie nie chcą otworzyc.
          • joven Re: Puzzle czy extreme???? Do Joven 28.04.07, 00:23
            Zajrzyj pod linki:
            i159.photobucket.com/albums/t151/joven80/extreme.jpg
            i159.photobucket.com/albums/t151/joven80/wzek2.jpg
            • pasodoble Re: Puzzle czy extreme???? Do Joven 28.04.07, 00:26
              Dziękismile))
              • pasodoble Re: Koszyczek do Caddy, jaki? 28.04.07, 00:31
                Doradźcie prosze, jaki koszyczek mozna dokupic do Caddy, najlepiej przez
                Internet.
                Joven, czy Twój Caddy ma koszyczek na rączkach?
                • joven Re: Koszyczek do Caddy, jaki? 28.04.07, 00:34
                  Nie smile
                  To plecaczek brata który zawiesiłam w celu wzięcia na spacer wody dla mojego
                  wodopija smile
                  Jak dostanę koszyczek to plecak zniknie...chyba smile
                  • pasodoble Re: Koszyczek do Caddy, jaki? 28.04.07, 00:41
                    Plecak supersmile
                    A gdzie zamierzasz dokupic koszyczek?
    • koma.edziecko Pojechałam po Caddy a wróciłam z Londonem ;-) 28.04.07, 15:49
      czerwonym, jakaś wewnętrzna siła kazała mi go kupić a tak serio jakoś ten
      puzzle niespecjalnie mi się w realu podoba,może się przekonam to go kupię za
      jakiś czas.
      London mimo że cięższy lepiej mi się podbija (równie rewelacyjnie jak maclaren)
      ma nisko rączki a ja mam metr sześćdziesiąt w kapeluszu,moja Oliwka codziennie
      ostatnio sypia w wózku i w Londonie też zasnęła po 15 minutach od wyjechania ze
      sklepu.
      Narazie postanowiłam sprzedać Maclarena,pojeździć miesiąc londonem a w tym
      czasie decydować co dalej,czy też go sprzedam i kupię jeszcze coś innego to
      czas pokarze ;-PPP
    • azzo-iki Re: Chicco Cadyy jest już kolekcja 2007 30.04.07, 07:40
      Do zainteresowanych kupnem wózka
      W piątek byłam w sklepie chicco w na dolinie trzech stawów w katowicach (real
      dawniej geant).
      Jest promocja na caddy, kosztują 199zł. Dostępne 6 kolorów. W sklepie nie
      wiedzieli jak długo potrwa promocja.
      Sam wózek bardzo mi się spodobał, może się skuszę za rok, bo teraz moje dziecko
      śpi w wózku dość często.
      Pozdrawiamsmile
      • monika_wroclaw Chicco Cadyy Singapore - na allegro 07.05.07, 13:13
        Na allegro jest Caddy w colorze Singapore ( ten błękitny ) - prawie nowy, może
        komuś się przyda ta informacja.
        www.allegro.pl/item192255324_wozek_chicco_caddy_parasolka_stan_bdb.html
        • wiktoriaa Re: kobity a czym rózni sie Caddy od Capri 07.05.07, 13:42
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka