abosa 30.04.07, 10:32 ma ktoś taki zestaw? planuję zakup przez allegro (fotelika, rzecz jasna), tylko nie wiem, czy będzie pasować, pewnie i tak poszukam gdzieś w "realu" i przymierzę, ale miło będzie przeczytać jakieś opinie ... z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva123 Re: może jednak ktoś ... coś ...? ;) /nt 02.05.07, 09:50 ale do czego ma pasowac? do tapicerki? ) Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: może jednak ktoś ... coś ...? ;) /nt 02.05.07, 10:12 eeeee tam, róż pasuje do wszystkiego a tak zupełnie serio: pytam, czy ten fotelik dobrze "siedzi" na tylnim siedzeniu, czy jest stabilny, o nic nie zachacza itp., naczytałam się tu o "dopasowaniu fotelika do konkretnego samochodu" więc się teraz proszę nie dziwić a przy okazji, jak ktoś mi jeszcze napisze, który rodzaj tapicerki (nie mylić z kolorem ) jest lepszy, to też będzie miło Odpowiedz Link Zgłoś
eva123 Re: może jednak ktoś ... coś ...? ;) /nt 02.05.07, 10:23 moj syn jezdzi w tym www.gagu.pl/1,422,8239,Cybex,Fotelik_samochodowy_15-36_kg.html tapicerka taka jakby welurowa ale w drugim samochodzie mamy ten www.roemer.pl/K-KidPLUS.htm i uwazam, ze jest o niebo lepszy, wygodniejszy, doskonale crash-testy. Odpowiedz Link Zgłoś
abosa Re: może jednak ktoś ... coś ...? ;) /nt 02.05.07, 10:31 według adac wypadają podobnie, w kategorii "komfort" cybex jest o gwiazdkę wyżej ... a jakie dokładniej masz spostrzeżenia, porównując... Odpowiedz Link Zgłoś
eva123 Re: może jednak ktoś ... coś ...? ;) /nt 02.05.07, 10:36 romera mozna calego nieco odchylic i spiacemu dziecku nie leci glowa, w cybexie odchyla sie tylko zaglowek i to (przynajmniej mojemu starszakowi) nie wystarcza. romer jest taki jakis przytulniejszy... Kacper powiedzial, ze woli jezdzic w tym wlasnie i to jest dla mnie najbardziej miarodajny test mysle, ze powinnas przymierzyc swoje dziecko do fotelika i wtedy wybrac. p.s.te dwa modele sa chyba jednymi z bezpieczniejszych i ogolnie polecam. pozdrawiam p.s. tapicerka welurowa w cybexie po pewnym czasie zrobila sie taka "wysiedziana" Odpowiedz Link Zgłoś