Dodaj do ulubionych

drewniane krzesełko do karmiania, które wybrac?

08.05.07, 20:48
Witam Was, chce kupic drewniane krzeselko do karmienia, mam dwa typy:
www.allegro.pl/item185082148_super_okazja_krzeselko_kombi_jan_art_72_3_5.html
Wyglada ono na solidne i duzy jest blat, ale jest drozsze od innych. A
zastanawiam sie jeszcze nad takim:
www.allegro.pl/item187303458_78zl_krzeselko_stolik_ograniczniki_szelki_gratis.html
jest tansze, ma ograniczniki zeby jedzonko nie spadlo na calym blacie, ale
blat chyba maly. A moze doradzicie mi jakies inne? dzieki
Obserwuj wątek
    • kitasia252 Re: drewniane krzesełko do karmiania, które wybra 08.05.07, 21:48
      jak juz chcesz kupic to te pierwsze chociaz bedziesz musiala zalozyc szelki
      albo pasy, to drugie nie wyglada mi na stabilne i bezpieczne, nie sugeruj sie
      cena tylko bezpieczenstwem.
    • sara2103 Re: drewniane krzesełko do karmiania, które wybra 09.05.07, 23:37
      miałam to drugie i było ok. chodziło ci o blat przy krzesełku, czy stoliku? Jako
      zestaw jest dobre do jakichś 6 lat
    • gruba_dynia Re: drewniane krzesełko do karmiania, które wybra 11.05.07, 08:58
      A ja polecam plastikowe krzesełko IKEA. Łatwe do umycia, ma szelki, żadnych
      zbędnych pokrowców do mycia, delikatny wygląd. Zarzuty wobec tego krzesałka
      róznych mam są takie, że nie ma regulowanego oparcia itp. Ale nie traktuję
      krzesełka do karmienia jako klatki dla dziecka na długie godziny ale tylko i
      wyłacznie do jedzenia. Po posiłku wyjmuję dziecko. Jestem z niego bardzo
      zadowolona. Z tym że w związku z niskim oparciem i brakiem zagłówka nadaje się
      dla dzieci dobrze siedzących. Do tego krzesełka blat dokupuje sie w ikea
      oddzielnie
      www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15567&catalogId=10103&storeId=19&productId=53018&langId=-
      27&categoryId=15667&chosenPartNumber=00069725
    • a.dka Re: drewniane krzesełko do karmiania, które wybra 11.05.07, 18:33
      Tak, chodzi mi o blat przy krzesełku. Chyba zdecyduje sie na to pierwsze bo ten
      blat jest duzy i krzeselko ma fajne podnozki.
      • smok27 Re: drewniane krzesełko do karmiania, które wybra 11.05.07, 22:39
        ja tez mam - jak gruba_dynia - krzeselko z IKEA i chwale sobie, a w dodatku nie
        zaplacilam za niego kosmicznej sumy.
        • komyszka drewex 12.05.07, 09:07
          świetna sprawa, wygodne dla dziecka, i dla mamy do mycia. nadaje sie idealnie
          dla duzych dzieci, poxniej mozna przerobic na stoliczek. cena ok 190 zł ale
          uwazam ze absolutnie warte swej ceny.
          • mapi9 Re: drewex 12.05.07, 11:10
            fajne te krzesełka,też takie mamy,ale strasznie ciężkie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka