Dodaj do ulubionych

jaki wózek na plażę?

31.05.07, 08:54
Wybieramy sie z dzieciakami nad morze.ppotrzebujemy wózka, który będzie (w
miarę) lekko jechał po piachu. 2 lata temu koleżanka miała trójkołowy - ja
cztero) i czuć było różnicę.Czy możec9ie mi jakiś polecić? Dobrzebybyło, zeby
składał się do niewielikch rozmiarów,żeby można było zapakować do auta jeszcze
trochę towaru. Liczę na Wasze rady.
Obserwuj wątek
    • weronka77 Stokke Xplory 31.05.07, 08:56

• coronella Re: jaki wózek na plażę? 31.05.07, 09:33
      a w jakim wieku jest twoje dziecko?
      wiesz jakie ja wózki zabieram nad morze? takie:
      cgi.ebay.de/NEU-3-Rad-Jogger-von-Little-Van-NEU_W0QQitemZ170117606421QQihZ007QQcategoryZ18642QQrdZ1QQcmdZViewItem
      jesli udało by ci sie gdzies taki wózek kupić, nawet uzywany, to lepszego chyba nie znajdziesz!
      sam wózek wazy 5,5 kg, ma pompowane koła, prowadzi sie genialnie, a po plazy mozesz go ciągnąć, zakładam, ze nie zamierzacie robić kilometrowych wycieczek plażą.
      Na nadmorskie lesno-wydmowe tereny jest boski
      składa się w pół, i co bardzo wazne!! po złożeniu i zdjęciu kół jest idealnie płaski! połozyc na spód bagaznika, i masz cały bagaznik do zapakowania.
      Ja biorę i dla syna (2 lata) i dla córki (4,5)
    • koma.edziecko Re: jaki wózek na plażę? 31.05.07, 09:48
      Zgadza się,tylko takie na dużych rowerowych kołach da się pchać po plaży,inne
      nie dają rady.
      Większość ludzi ciągnie wózek za sobą i wtedy każdy się da ale łatwe to nie
      jest.
    • kotek15 Re: jaki wózek na plażę? 31.05.07, 09:52
      na wycieczki po plaży proponuje nosidło turystyczne zamiast wózka, o wiele
      lepiej sie sprawdza i jest wygodniej

pzdr M
      • alcantra nosidło 31.05.07, 10:32
        potwierdzam. My mieliśmy i Chicco Caddy (sprawdziło się całkiem nieźle, tym bardziej, że jest lekki i można go ostatecznie złożyć i nieść przewieszony przez ramię), ale jednak nie do pobicia było nosidło turystyczne na stelażu. Dało się do niego zapakować niemal cały ekwipunek plażowy + wałówkę, a solidny daszek daje dziecku bardzo dobrą ochronę od słońca.
    • olawka Re: jaki wózek na plażę? 31.05.07, 12:17
      potwierdzam ja mam taki granatowy wózek jak z linka, 16 koła, kupiłam specjalnie
      na wakacje używany na allegro w zeszłym roku za 200 zł, ale najwygodniej się go
      ciiągnie po piachu!
      Oczywiście teraz używany jest przez cały rok - zwrotny, lekki, super się składa
      Polecam
    • ichmama Re: jaki wózek na plażę? 31.05.07, 14:41
      Dzięki dziewczyny za tak szybki odzewsmileTo dodam jeszcze, że to ma być dla
      11kilogramowego ośmiomiesięczniaka, więc nosidło odpada, bo chłopak jeszcze dużo
      sypia; ale ten jogger wydaje się fajny- a czy rokłada się do spania?
    • anicaf Re: jaki wózek na plażę? 31.05.07, 18:02
      My z naszym 2 latkiem jeździliśmy po plaży IMPLAST 3XL. I było super. polecam.
      anka
    • kajak75 Re: jaki wózek na plażę? 31.05.07, 23:18
      My mielismy emmaljunge i szla jak burzasmile, tylko bez zdejmowania kol to mala
      nie jest...
      Sprawdzona rada od kolegi bioracego udzial w rajdach terenowek na pustyni -
      spuscic troche powietrza z kol. lekkie "flaki" mniej sie zapadaja w piach.
    • olawka Re: jaki wózek na plażę? 01.06.07, 08:43
      Jogger rozkłada sie - tzn ma regulację oparcia 1. na siedząco i 2. po
      rozsunięcia suwaków na leżąco. Moja córeczka jeździła w nim od 11 mies.
      Ma taki fajny podnóżek z przodu na którym w czasie dalszych wędrówek siada
      starsza córka i jedziemy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka