czarna_maruda 06.06.07, 10:27 Czaję się na łóżeczko VIKARE dla córki, fajne jest? Czy ten materac jest wygodny, nie deformuje się? Na długo starczy? Proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gucci77 Czarna_marudo jak na 100 % polecam :) 06.06.07, 11:47 Cześć, powiem tak, otóż gdybym miała jeszcze raz kupować Martusi łóżeczko tu kupiłabym jeszcze raz VIKARE... dlaczego? 1. Łóżeczko jest po pierwsze praktyczne: moja Marta ma 102 cm (w lipcu kończy 3 latka) i z obu stron ma podniesione boki, które mają miękkie male materacyki, przy wiercipięcie nocnym to ważne, bo napewno zderzenie z ateracykiem nie zakończy się płaczem 2. Łóżeczko jest szersze w porównaniu np. z tym czerwonym KRITTER o którym też poważnie myślałam o całe 10 cm, to naprawdę dużo, nie kupowaliśmy tej barierki ochronnej i bardzo dobrze, bo w naszym wypadku byłby to zbędny wydatek, pomimo tego że córeczka to wiercipięta tylko raz spadła z łóżeczka, przez 2 m-ce była poducha przed łóżkiem i po pierwsze upadek niczym nie grozi bo łóżeczko jest bardzo niskie i dodatkowo poducha, która tak zamortyzowała upadek, że Marta nawet się nie przebudziła 3. Materac jak przywieźliśmy nie był idealnie równy i potrzebował doby, żeby "dojść do siebie", ja upierałam się nad sprężynowym, ale mąż mnie przekonał, bo jego chrześniak miał taki sam materac i łóżko i było bardzo wygodne... 4. To taki plus bardziej subiektywny, otóż od kiedy Marta ma swoje łóżeczko wreszcie nie śpi z nami w łóżku,twierdzi, że ma wygodniejsze łóżeczko i już nie chce powrotu do naszego ufff myślałam, że będzie bunt z przeprowadzką łóżeczko musi być wygodne, bo odkąd je ma przesypia pięknie noce i śpi o wiele dłużej 5. Biorąc pod uwagę powyższe argumenty wg. mnie jest to świetny wybór i uważam, że łóżeczko spisuje się znakomicie, szczerze mówiąc jak na te wszystkie rozwiązania zastosowane w łóżeczku to wcale nie jest drogie 6. Dla Marty dużą frajdą była pomoc tatusiowi przy skręcaniu swojego łóżeczka, potem wszystkim opowiadała jak to sama sobie zbudowała miejsce do spania i teraz w nim śpi Daj znać czarna_marudo jaką podjęłaś decyzję, jak chcesz mogę wysłać Tobie na priva fotkę Tusi jak po raz pierwszy wskoczyła do łóżeczka Trzymam kciuki za trafny wybór Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Czarna_marudo jak na 100 % polecam :) 06.06.07, 11:49 Super, czekam na fotkę Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Córunia śliczna :) 06.06.07, 13:20 Łóżeczko też bomba, dopiero jak dziecko leży widać jakie jest szerokie, dla mnie to bardzo duży plus! No i dopiero w normalnym tzn. nie sklepowym otoczeniu widać jakie jest fajne Jestem zdecydowana, bardzo bardzo fajne łóżeczko Dzięki Gucci Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: Córunia śliczna :) 06.06.07, 14:11 Czy ja tez moge poprosic o zdj lozeczka z "wkladka" Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
annaparzonka do Gucci77 06.06.07, 15:26 Czy mogłabys mi też przesłać foto waszego łóżeczka. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Do czarnej_marudy :) 06.06.07, 15:58 Cieszę się, że łóżeczko się podoba w takim razie udanych zakupów dziewczyny wysłałam Wam fotki na priva Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: Do czarnej_marudy :) 06.06.07, 16:45 Gucci, nie wysyłaj, bo mi wszystkie łóżka wykupią ;D Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re 06.06.07, 18:57 Mój mały na takim śpi, ja czasem śpię z Nim i nic się z tym materacem nie dzieje. Ja kupiłam to łózko bo jest szersze o 10 cm od innych. Odpowiedz Link Zgłoś