green40 06.06.07, 20:25 Znajomi radzą nie kupować małej wanienki, bo dziecko szybko z niej wyrasta. W Biedronce od piątku ma być promocja 100cm wanienki - to chyba już spora, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: jak dużo wanienkę kupić? 06.06.07, 20:35 Ja tam kupuje mala z Ikei za ok 30zl.Taka samo mielismy przy starszaku i byla super.Zajmuje malo miejsca,wystarcza do czasu az maluch nie siedzi a potem kapalimy na siedzaco. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_c Re: jak dużo wanienkę kupić? 06.06.07, 20:38 Tez mamy z IKEI. Polecam, jest naprawde super.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pallmal Re: jak dużo wanienkę kupić? 06.06.07, 20:38 kup duża dziecko pozniej ma wiecej radosci , ja miałam mała ale córka błyskawicznie z niej wyrosła, a pozniej było jej niewygodnie, a teraz musiałam kupic maega miche w stylu wanienki i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
green40 Re: jak dużo wanienkę kupić? 06.06.07, 20:46 no właśnie - ale czy 100 cm to już spora? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka256 Re: jak dużo wanienkę kupić? 08.06.07, 12:57 Spora to ma sporo więcej niż 100 cm. Ta jest średnia raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: jak dużo wanienkę kupić? 06.06.07, 20:59 kup duza metrowa.Ja mialam mala i po 2 miesiacach musialam kupic duza. Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: jak dużo wanienkę kupić? 06.06.07, 21:55 miałam taką nakładaną na dużą wannę. Jak dla mnie nie ma lepszej Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: jak dużo wanienkę kupić? 06.06.07, 21:56 ja kupilam najwieksza jaka byla w hurtowni, ma 1 metr, corka ma pol roczku i za duza to ona nie jest, oczywiscie wanienka, nie mamy wanny w domu tylko prysznic, wiec wanna duza bym nam sie przydala koniecznie kup najwieksza jaka znajdziesz, ale mysle ze metrowa jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: jak dużo wanienkę kupić? 07.06.07, 10:46 ja kupiłam najwiekszą - i to był dobry wybór. używam do dzisiaj, córka ma 3 latka. nie kąpiemy w naszej, bo jest wielka i idzie strasznir dużo wody. a w tej niemowlecej - ale dużej dziewczę spokojnie sie mieści Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: jak dużo wanienkę kupić? 07.06.07, 21:20 Ja mam wlasnie wanienke 100cm. Jest dosc spora. Córka ma prawie 8 miesiecy (a jest sporych rozmiarów) i korzystamy z niej do tej pory i jeszcze troche nam posłuzy. Polecam do niej dokupic stelaz. naprawde OGROMNE odciazenie kregosłupa. pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: jak dużo wanienkę kupić? 08.06.07, 08:08 Ja polecam tą z Ikei, u mnie dwójka dzieci się w niej wychowała, jest duża,ma wysokie boki i paski antypoślizgowe przyklejone do dna. Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Wanienka z Ikeii 08.06.07, 08:27 A na czym stawiacie tę wanienkę z Ikeii? Bo chyba żaden ze stojaków do niej nie pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: jak dużo wanienkę kupić? 08.06.07, 08:35 Najpierw stawiałam na stole ale bardzo szybko przeniosłyśmy się do łazienki, tam wstawiałam ją do wanny. Odpowiedz Link Zgłoś
asperula Re: jak dużo wanienkę kupić? 08.06.07, 09:12 ile kg może udźwignąć taki stelaż z dużą wanienką (100cm). ja też nie mam wanny a prysznic ma płytki brodzik. chcę się zorientować jak długo posłuży. potem będę musiała szukać dużej kwadratowej miski do brodzika. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: jak dużo wanienkę kupić? 08.06.07, 19:59 ja równez jestem za Tą zIKEA- super wanienka. dla noworodka i małego bobasa wystarczajaca, a potem i tak dzidzia chce siedziec, i duża wanna tozbytek- do tego przechowywanie to te kłopot. ta z ikea ma fajne podgumowane dno od wewnątrz i na zewnątrz, maluch sie nie slizga nawet jak stoi- kąpię w niej 20 miesięczniaka któy ma 98 cm wzrostu i jest spoko- na poczatku jak był malusi stawiałam wanienkę na desce do prasowania, potem do wanny a teraz w brodziku. a dodam ze sświetnie się sprawdziła w zeszłym roku jako "basenik" na balkonie) Odpowiedz Link Zgłoś