kamilla63 13.06.07, 11:47 szukam informacji na temat śpiworka quinny . Jaki jest duży, na ile czasu wystarczy?? czy warto go kupić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolka11 Re: śpiworek quinny 13.06.07, 16:42 No wlasnie, ja tez chetnie sie dowiem... D. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: śpiworek quinny 13.06.07, 16:56 Znalazlam troche info na ebay. Dlugosc 90 cm, szerokosc 30 cm -wiec ja rezygnuje.... Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
julkast6 Re: śpiworek quinny 13.06.07, 17:24 ja mam taki spiworek, kupilam na zime dla mojego maluszka, sprawdzil sie rewelacyjnie, ale obiawiam sie ze nie bedzie sie nadawal juz na przyszla zime, a szkoda, bo troszke kosztowal Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: śpiworek quinny 13.06.07, 19:43 No wlasnie, malutki ten spiworek...ja myslalam dziecko przesadzis do Buzz'a jak bedzie mialo przynajmniej 1,5 roku i raczej bedzie maly dla niego. D. Odpowiedz Link Zgłoś
kajak75 Re: śpiworek quinny 14.06.07, 17:03 wydaje mi sie, ze spiworek dla chodzacego dziecka nie jest juz potrzebny. NIe wsadzisz go przeciez w mokrych butach do spiwora. Ja tez sie zastanowialam nad tym spiworkiem bo ladny, ale dostalam po rodzinie kilka innych i jeden domowa metoda przystosowalam dla 9 miesieczniaka na szybkie przejazdy zappem. Odpowiedz Link Zgłoś