znaniec1 02.07.07, 20:34 proszę napiszcie mi czy warto? czy to rzeczywicie lepsze od zwykłego rożka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja_mama Re: swaddle me - kiddopotamus 12.07.07, 21:39 To zupelnie co innego. Kupilam sobie taki na pikniku dla dzici w Warszawie. Na poczatku tez nie bylam przekonana myslac ze to kolejny gadzet Ale jest super! Od rozka rozni sie tym, ze dziecko moze byc w nim caly czas, w lozeczku też! W rozku bylo nam niewygodnie. Teraz jak wyjmuje do karmienia swoja corcie, to nie musze jej niczym okrywac dodatkowo, a no i jak ja przewijam to tez nie musze jej odkrywac. No i mamy tez taki polarowy na spacery. Rewelacyjna sprawa do gondoli na to nasze "niby lato" Pozdrawiamy Maja i Zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: swaddle me - kiddopotamus 12.07.07, 21:51 zamowilam 2 w róznych rozmiarach, wlasnie na nie czekam, niewygodnie bylo mi moje 1 dziecko trzymac w rozku, wiec to wydalo mi sie fajne. zobacze i wyprobuje wkróte. a masz też traveller? Odpowiedz Link Zgłoś
maja_mama Re: swaddle me - kiddopotamus 12.07.07, 22:38 Ja mam jeden rozmiar, teraz zobaczylam ze od 3 do 6 kg. Zreszta innych nawet nie bylo A gdzie kupowalas? Zreszta nawet sie nie martwie, bo potem dziecko juz chyba nie bedzie chcialo byc mocno zawiniete! Traveler tez ogladalam, ma super mily material, ale w koncu nie kupilam. Zdecydowalam sie na oslonke na caly fotelik Cozy up. Zuzia ma 3 miesiace i cala jesien przed nami. A to jest super patent. Fajne sa te rzeczy, trzeba przyznac, ze pomyslowe! Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta_77 Re: swaddle me - kiddopotamus 13.07.07, 09:56 hej, my tez mamy ta oslonke cozy up. Sprawdzila sie przy tych makabrycznych wiatrach. Nawet sceptyczny maz mowi, ze nie wie jak wczesniej sobie radzilismy z fotelikiem samochodowym i kocykiem, ktory platal sie wokol nog. A teraz zamowilam jeszcze bibbity - sliniak, ktory ma kolezanka i bardzo poleca. Czekamy wlasnie na przesylke i mam nadzieje, ze bedzie rownie fajny. Bo tani na pewno nie jest ... Pozdrawiam Jola Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: swaddle me - kiddopotamus 13.07.07, 10:53 ja kupuje w usa, jeszcze czekam na przesyłkę wiec ciagle nie wiem jak to wyglada. na fotelik mam budkę wiec cozy up raczej mi sie nie przyda. a poniewaz rodze w sierpniu to mysle ze wykorzystam tez traveller no i wiekszy swaddle me. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta_77 Re: swaddle me - kiddopotamus 13.07.07, 11:03 Budka na pewno się przydaje, ale nóżek nie zakryje i nie osloni calego dziecka od wiatru i jesiennego zimna (bo u nas nawet latem pogoda upiorna)! My tez mamy na foteliku MaxiCosi budke, a oslonke używamy i tak Wkrotce sie przekonasz )) Z Usa to strasznie dlugo sie czeka, my kupujemy w Polsce - jest dystrybutor na www.kidsplanet.pl. Nie maja wszystkiego w sklepie, ale sporo rzeczy. Akurat SwaddleMe traveler i cozyup jest to mozesz sobie zobaczyc. Powodzenia sierpniowa mamo! Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: swaddle me - kiddopotamus 13.07.07, 11:37 ale ja mam tez na nóżki, specjalną osłonkę jak do wózeczka, ocieplaną, budka tez jest dosc gruba, to fotelik bebecar.tak to prawda ze z usa dosc dlugo ida przesyłki, ok 2 tyg, ale cena jest dobra (połowa tego co w Polsce, swaddle me za 9 $) no i dolar taki tani , ale przyznaję rację cozy up wyglada na bardzo przydatną rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: swaddle me - kiddopotamus 16.08.07, 15:57 Zaniec a z jakiej stronki zmawialas? ja moge sobie poczekac, ale oszczedzic Czy bez problemu wyslali do PL? Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: swaddle me - kiddopotamus 16.08.07, 18:14 kupiłam w Target tam maja tego sporo, a jakiej wielkosci potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
znaniec1 Re: swaddle me - kiddopotamus 16.08.07, 18:16 aha skontaktuj sie z paliwodaj, to dzieki jej uprzejmosci robie zakupy w usa, na pewno znajdziesz w wyszukiwarce Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: swaddle me - kiddopotamus 16.08.07, 18:17 wlasnie przegladam Target Potrzebuje na newborna-dopiero na jesieni zawita Napis zczy bez problemu Ci przyslali i za ile trzeba kupic, zeby nie oclili... Odpowiedz Link Zgłoś
mighty_wu Re: teraz na allegro są po 35 zł!!!! 24.10.07, 14:00 Maja, podaj moze linka do aukcji na allegro, gdzie Swaddle Me jest w tej cenie. Wlasnie zajrzalam tam na szybko, ale w aukcjach jakie mi sie wyswietlaja ceny sie wahaja miedzy 65 a 69 PLN. Jest coprawda jeden bawelniany do wylicytowania - aktualna cena chyba 28 zeta, ale mnie interesuje polar. Moze ja slepa jestem, nie wiem, w kazdym razie bede wdzieczna za linka. Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 :) 24.10.07, 14:15 już wklejam, ja kupiłam sobie dwa!!!: www.allegro.pl/show_item.php?item=258802779 Odpowiedz Link Zgłoś
kitri79 Re: :) 24.10.07, 17:51 Kupowałam Swaddle Me u tego sprzedawcy w lipcu, też w tej cenie - polecam (sprzedawcę, bo Swaddle Me było na prezent i nie wiem jak się sprawuje Odpowiedz Link Zgłoś
mighty_wu Re: :) 24.10.07, 18:02 Dzieki za namiary - faktycznie niezla cena. Ja szukalam po nazwie w wyszukiwarce na allegro i znalazlam tylko te aukcje o ktorych wspomnialam wczesniej. A tymczasem sprzedawca zakamuflowal troche Swaddle Me i nazwe produktu podal dopiero w opisie, Dzieki raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś