goossia 29.07.07, 22:55 Gdzie mozna najtaniej kupic Mustele? Moze widzialyscie jakies zestawy? Od pol roku nie pracuje, wiec kazdy grosz sie dla mnie liczy...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kat_maj Re: do dziewczyn z wawy :-) 29.07.07, 23:00 skoro kazdy grosz to polecam oliwke i mowie nie zlosliwie tylko dlatego ze nie wierze w cudownosc mustelli trzeba skore po prostu smarowac mam dobra prace ale szkoda mi wysawac na cos co da ten sam efekt co recz 10x tansza a jak juz to sa - ponoc wysmienite - tanze preparaty Pharmaceris pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: do dziewczyn z wawy :-) 29.07.07, 23:54 też bym nie wydawała kasy na mustele koleżanka wydała, a rozstepy ma i tak straszne i brzuch jak tarkę dlatego ja uznalam, ze widac chyba jest prawdą teoria, ze jak rozstepy maja byc - to beda, czym by ich nie smarowac, a jak ma rozstepow nie byc, to nie bedzie zreszta poczytaj sklady musteli i innych preparatow dla kobiet w ciazy, a zobaczysz, ze są podobne zainwestuj w oliwke, albo w krem ziaji czy gerbera - są 10 x tansze jest tez krem erisu , za ok. 30 zł do nabycia w aptekach Odpowiedz Link Zgłoś
a-n-i-k-a Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 00:13 aaaa, zapomniałam dodać, że ja rozstepów nie mam, a stosowałam pomiedzy 4 a 6 miesiacem oliwke bambino na zmiane z kremem ziaja i avent (przywieziony z uk, bo tam jest sporo tanszy niz u nas) a potem sporadycznie uzywalam jedynie oliwki - niestety lezalam w szpitalu prawie caly III trymestr i mialam zakaz masowania brzucha, wiec wszelkie kremy odpadaly i rozstepow brak Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 08:53 no to może kup coś mniej trendy i tańszego np ziajkę za 13 zł?wózek też pewnie będzie z tej wyższej półki?tak powyżej 2000zł? rozwalają mnie takie posty... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka_33 Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 10:16 ale jesteś zjadliwa Lukrecjo... skoro "rozwalają" Cię takie posty, to może poprostu na nie nie odpisuj; dlaczego się nie rozpieszczać dobrymi kosmetykami, choćby dla zwykłej przyjemności?; nie rozumiem postaw w stylu Twojej wypowiedzi; nie widzę osobiście nic złego w chęci posiadania produktów wyższej jakości, w tym wózka, ubrań kosmetyków i wielu innych... każdy kupuje to, co uważa za stosowne wracając jednak do tematu: odnośnie Mustelli - spróbuj w internetowych aptekach; tylko allegro nie polecam, bo ciężko trafić na uczciwego srzedawcę kosmetyków (wiem to z własnego doświadczenia) a w ciąży lepiej nie eksperymentować; odrobinę zgadzam się z przemówczyniami, że rozstępy to sprawa w dużej mierze genetyczna (popatrz na swoją mamę), choć w jakimś stopniu możemy im zapobiec; i co tu dużo mówić Mustella jest super (inne jej produkty dla przyszłych mam noworodków potem też) ... pozdrawiam ps bądźmy dla siebie miłe, choćby przez wzgląd na ten deszcz za oknem Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 10:39 ale ja jestem bardzo miła tylko zupełnie nie rozumiem(nie tylko zresztą ja)jak można myśleć o kosmetykach za parędziesiąt zł(mustella jak wiesz jest bardzo droga)w momencie gdy się nie ma pracy i pieniędzy,co wynika z postu autorki. nie rozumiem dlaczego mam nie odpisywać?bo tobie moje odp nie pasują?to jest forum dla wszystkich,mam życzenie wyrazić swoje zdanie i je wyrażam Odpowiedz Link Zgłoś
peeska Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 09:41 Stosuję oliwkę (i to nie codziennie), i póki co zero rozstępów - 35 tydzień ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_m1 Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 11:22 Jestem w 16/17 tyg ciąży i od niedawna stosuję ziajkę przeciw rozstępom. Zgadzam się z przedmówczyniami, że rozstępy to kwestia genów. Ja już przed ciąża miałam co nieco na piersiach, pośladkach. Krem mustella jest dla mnie za drogi ( choć jak bym się uparła to bym go kupiła ). Przemyślałam sprawę i jak się mają pojawić rozstępy to się pojawią. A póki co profilaktycznie stosuję niedrogą ziajkę za 11 zł. Ma lekki, prawie nie wyczuwalny zapach, super się wchłania. Mimo to każdy ma prawo do swoich decyzji. Pozdrawiam wszystkie mamy i ich maleństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
goossia Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 12:53 Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Oliwke dobrze znam, stosuje ja cale zycie po kazdej kapieli, wiec w ciazy postanowilam sie dopiescic i cos zmienic Po usg u dr. Roszkowskiego dostalam zestaw najrozniejszych probek do smarowania brzucha, i -jak dla mnie- Mustela jest zdecydowanie najlepsza! Poszukam w sklepach internetowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona9649 Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 13:26 Ja w pierwszej ciązy stosowałam najpierw oliwke do czasu gdy dostałam na nia uczulenia, pozniej stosowałam kolastyny kremy na rozstępy i niestety nie pomogły rozstępy mam. Dostałm krem mustela na rozstępy od koleżnki która nie dawno urodziła i szczerze mówiąc rewelacja, rozstępy które juz miałm są o wiele mniej widoczne i wygładziły sie. Zamierzam ją dalej stosowac i polecam mimo ceny. Po perostu zrezygnuje z czegos na rzecz kremu musteli. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakrwi Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 14:58 Straszne to jest jak ktoś zadaje pyanie a dostaje w odpowiedzi zupełnie coś innego..... Nie wiem gdzie fizycznie mozna kupić najtaniej w wawie. Ja kupilam ostatnio w sowjej aptece za 108 co jest chyba normalna ceną i dzisiaj sie wkurzyłam jak weszłam na stonę intenretowej apteki a tam po 80 zł. www.lekolandia.pl/product_info.php/cPath/1_16/products_id/1289 wiec chyba nastepna tubkę kupie w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
goossia Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 18:55 dzieki, siostra! zamowilam ten krem i jeszcze ten do pielegnacji biustu...... wow! Odpowiedz Link Zgłoś
mom6 Re: do dziewczyn z wawy :-) 30.07.07, 22:35 Ja używałam musteli i uważam nie jest ona rewalacyjana, okropnie się rozsmarowuje. Polecam serię pharmaeris dostęną w aptekach super pharm np. w arkadii cena kremu na rozstępy dla kobiet w ciąży ok.36 zł. Używałam także kosmetyków bioetyc i inych, uważam że seria erisa jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda_28 Tanai Mustela 31.07.07, 08:20 Dziewczyny na przyszłość, ja brałam stąd. Co prawda odebrałam osobiście, odpadły koszty wysyłki i wyszło naprawdę przyzwoicie www.allegro.pl/show_item.php?item=211455010 Dla mnie Mustela, jest super, świetnie się wchłania, nie brudzi ubrań...jestem w 37 tc i na razie ok Odpowiedz Link Zgłoś