Dodaj do ulubionych

...Prezent dla maluszka, proszę o twórcze pomysły

02.08.07, 12:46
Kochaniutkie nie mam czasu na bieganie po sklepach i weny tez mi brak, w
niedzielę jadę ze znajomymi zobaczyć dzieciaczka mojej przyjaciółki, która
urodziła w lipcu, chcę kupić jakiś niebanalny prezent i dodam, że ona wszystko
ma(ciuchy włoski, po synku siostry, super zabawki, matę edukacyjną, karuzelkę
itd....)nie mam pomysłu, moze coś "na wyrost", doradżcie, będzie nas 4 wiec
można już coś "droższego"
Czekam na Wasze twórcze pomysłysmile
Obserwuj wątek
    • beta75 Re: ...Prezent dla maluszka, proszę o twórcze po 02.08.07, 16:14

A moze kszesełko do karmienia. Super sprawa, przyuda sie jak dziecko bedize
      siedziało. A może jakis kombinezonik na zime. Tylko upewnij sie czy juz nie ma.
      Z ciuchami po kims to nieraz tak jest ze niby wszystko jest a brakuje. JA mam
      po synku który urodził sie w grudniu a teraz mam dziecko majowe i np brakowało
      mi rzeczy na krótki rękaw, bo pry pierwszym dizecku nei były potrzebne. Mam
      duzo ubran frote które są na chłodniejsze dni. Moze zapytaj sie co trzeba.
      • kasiek832 Re: ...Prezent dla maluszka, proszę o twórcze po 02.08.07, 16:25
        Krzeselko do karmienia - swietny pomysl. Moze butelki antykolkowe lub jakies
        kosmetyki dla dzieciatka (zawsze sie przydadza nawet jesli juz ma).
    • kotka232 Re: ...Prezent dla maluszka, proszę o twórcze po 02.08.07, 17:16
      moja córcia ktora wrodziła sie w lipcu dostała super prezent , kocyk z jej
      imieniem waga i wzrostem, uwazam ze to przemiła pamiatka i bardzo oryginalna smile
      • monikaa13 Re: ...Prezent dla maluszka, proszę o twórcze po 02.08.07, 17:18
        o takie cos mi sie podoba, kocyk, recznik z imieniem , data, moze tez byc jakas
        ramka na zdjecia czy cos w tym rodzaju poszukaj na allegro
        • gogulka Re: ...Prezent dla maluszka, proszę o twórcze po 02.08.07, 18:01
          Ja dostalam taka torbe nieb-rozowa jonsona z kosmetykami dla dziecka -super
          sprawa nawet do lekarza bo ma taka mate,ceratke do rozkladania dla dzieciaczka
          mi sie bardzo przydala no i przydaje nadal ,zawsze ja pakuje jak z malym gdzies
          wychodze.Kosmetykow tez nigdy malo bo szybko sie konczasmilepozdrawiam
    • jasia127 Re: ...Prezent dla maluszka, proszę o twórcze po 02.08.07, 18:50
      moze jakas ramka z glinka do odcisniecia stopki i raczki + jakis album albo cos
      innego
      • szyszunka82 Re: ...Prezent dla maluszka, proszę o twórcze po 02.08.07, 20:44
        Kocyków ma z pięć, krzesełka dwa, stojące i do blatu takie "turystyczne", ramki
        to jej ulubiona rzecz, myślałąm o tym odcisku, ale może coś jeszcze, jakies pomysły?
        • r0sie jesli.. 03.08.07, 00:42
          .. poszukiwane sa 'tworcze' prezenty do zapraszam do mojej galerii rekodziela
          dla dzieci
          reklama bedzie juz od poniedzialku na tym forum
          tymczasem zapraszam na bloga
          link jest w podpisie
    • agni71 Re: ...Prezent dla maluszka, proszę o twórcze po 02.08.07, 23:33
      Leżaczek, nosidło np. Baby Bjorn, komplet pieknej pościeli jakiejś wypasionej
      np. Carre Blanc + poduszka i kołderka.

aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka