karolina1974 Re: Jakich perfum używacie? 05.08.07, 22:01 Dolce vita CD,Tresor Lancome,Organza Givenchy,Samsara,Allure;to moje ulubione.A obecnie używam Perles de Lalique(bez przekonania ,ale to prezent od męża) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Aqua Allegorie Guerlain;-) 06.08.07, 02:23 "zbierałam" wytrwale aż uzibierałam wszystkie.. chybaa zaczęło się wszystko od fascynacji...buteleczkąuwazam ze seria jest genialna ale "zdradzam" ostatnio z ...Silver Rain Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Jakich perfum używacie? 06.08.07, 11:29 paco rabanne XS pour Elle oraz Armani "Elle: wersja złota iza Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: Jakich perfum używacie? 06.08.07, 22:27 Węch mam jak pies gończy-jak to mawia moja mama Raczej utrudnia to życia niz ułatwia, bo ludzkość mamy, że sie tak dosadnie wyrażę, śmierdzącą-latem zwłaszcza;-( Ale zdarza mi się być "powaloną" czyimś zapachem, albo kojarzyć wspomnienia wyłącznie po zapachu. Wierna jestem od lat tym samym: allure9z małym odstępstwem od czasu do czasu na chance) chanel i l'eau d'issey issey miyake. Ale przypomniał mi sie zapach z czasów liceum albo początku studiów, nie wiem czy jeszcze dostępny: sunflowers. Ale to wartość przede wszystkim sentymentalna, bo pierwszy flakonik dostałam od ówczesnej "miłości życia Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow2007 Uwielbiam Armani 12.08.07, 11:39 Na pierwszym miejscu stawiam większość zapachów z kolekcji Giorgio Armani i Emporio Armani choćby przykład Giorgio Armani "Mania"-tak damskie jak i męskie czy Emporio Armani "Night" czerwone, "Remix"fioletowy ; Dior "Addict", "jadore"; Chanel "chance";Givenchy "very irresistible". Uwielbiam pachnieć choć faktem jest że mój zmysł węchu jest bardzo ostry i czasem zapachy przyprawiają mnie o ból głowy, zarazem bardzo zapadając w pamięć.Chętnie więc korzystam ze wszystkich próbek jakie dostaję w sklepach przy zakupie lepszych perfum,ostrożnie testując.Wszyscy znajomi wiedzą też, że dla mnie prezent w postaci perfum to bardzo ryzykowny wydatek. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Jakich perfum używacie? 12.08.07, 21:36 Od 7 lat moim ulubionym zapachem jest Noa Cacharel. Lubiłam Summer Gabrieli Sabatini, ale już nie do zdobycia. Ostatnio odktyłam Romance Ralph Lauren, bardzo przyjemny zapach. Dziwną rzecz miałam będąc w ciąży. Spodobał mi się zapach Sensi Giorgio Armani, zakupiłam, a po ciąży nie mogę nawet patrzeć na butelkę z tymi perfumami bo mi się niedobrze robi. Także z zapachami różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Jakich perfum używacie? 14.08.07, 14:38 chanel - ale nie napiszę które - cieszę się, że nikt nie używa tych co ja... )) zdradzałam je dla wielu, wśród zdrajców był i boss, cerutti, armani, i gucci, ale tylko chanel leży na mnie jak ulał )) Odpowiedz Link Zgłoś
katiuszka.mala Re: Jakich perfum używacie? 13.08.07, 14:41 Z bazaru. pachna tez okey a cena duzo nizsza. a jak sie maz rzuci to czasem kupi jakiegos adidasa albo gosh Odpowiedz Link Zgłoś
edik77 Re: Jakich perfum używacie? 15.08.07, 08:35 Ulubione (choć dość popularne) to pour femme lacoste, femme mont blanc, burberry brit i london, ale ideału szukam nadal Odpowiedz Link Zgłoś