Dodaj do ulubionych

Wózki ABC-Design - opinie

03.07.03, 11:09
Witam All

Nasz BOBAS zapowiedzial sie ze bedzie w drugiej polowie wrzesnia, w chwili
obecnej szukamy "bryki 4x4" dla niego smile))) Zastanawiamy sie z Zonka nad ABC-
Design Focus Alu, Novus4 oraz Pramy Alu, jezeli macie jakies doswiadczenia z
tymi wozkami bardzo prosze o komentarz (m.in. trwalosc mechanizmow, kolorow,
wygoda dla dziecka itp.). Zakupiony wozek ma spelniac dwie funkcje glebokiego
pewnie do marca 2004 oraz spacerowki pozniej, z tego co zaobserwowalismy to
gondolka do tych wozeczkow nie jest zbyt duza, czy nie bedzie to
przeszkadzalo podczas spacerow w zimniejsze dni gdy bobaska nalezy ubrac w
duzo cieplejsze ciuszki, czy zawieszenie tych wozeczkow jest stabilne i
trwale???

Mama & Tata smile))))
Obserwuj wątek
    • agnysek Re: Wózki ABC-Design - opinie 07.07.03, 10:52
      nie wiem na ile wiarygodna to opinia, ale kiedyś w hurtowni Pan mi powiedział
      że wycofali sie ze sprzedaży tych wózków ze względu na dużo reklamacji
      sorki ze tak mało optymistycznie ,ale może ktoś z praktyki wie coś innego?
      • robmax1 Re: Wózki ABC-Design - opinie 08.07.03, 11:05
        Dzieki za info, w miedzyczasie odwiedzilismy z Moja mamuska kilka sklepikow i
        ku naszemu zaskoczeniu w jednym ogladalismy ABC-Design i widac bylo po nim ze
        stoi juz jakis czas na wystawie ale byl caly rozklekotany.
        Nie wiem czy to byla kwestia zlego skrecenia woka czy tez taki jest ich urok,
        ze nie sa trwale.

Tata
        • julinek1 Re: Wózki ABC-Design - opinie 14.07.03, 10:55
          Miałam taki wózek, dokładnie Novus4, podobał się nam (rodzicom, zwłaszcza
          mężowi bardzo)ale mała była innego zdania. Nie chciała w nim jeździć i
          koniec.Szybko sprzedaliśmy go za obłędnie niską cenę i dużo straciliśmy, ale
          trudno. Starczyło na nowyzwykły polski wóżek na pompowanych kółkach(trochę
          ciężki i nie tak "ładny" ale teraz spacery to jest to!
          PS.Wózki rzeczywiście nie nadają się na nasze chodniki, bardzo trzęsą, są po
          prostu za delikatne w swojej konstrukcji na nasze dziury, za to po kostce
          brukowej prowadzą się rewelacyjnie.Poza tym siedzisko w naszym modelu było
          zbyt wąskie i mała nie chciała siedzieć, o spaniu nie wspominając.
          Wygląda ładnie i ma dużo "bajerów" ale nic poza tym.
          Pozdrawiam.
    • ada262 Re: Wózki ABC-Design - opinie 15.07.03, 01:08
      no i witaj jestem mama 7miesiecznych blizniat i mam dla nich wozek abc design
      czyli po prostu jogger,bardzo go sobie chwale jest przede wszystkim bardzo
      lekki w jezdzeniu hamulec u raczki pozwala mi spokjniej i wolniej zjechac z
      gorki ,dwa wygodne koszyki -siatki na zakupy .poza tym super opony na
      powietrze.dzieci zapinane sa na szelki ,ktore trzymaja i ramiona i brzuszek
      jestem z niego zadowolna i to bardzo.sa dwa okienka przez ktore na dachu moge
      obserwowac moich synkow.no i jeszcze jedna uwaga od kilkunastu lat mieszkam w
      nioemczechi i tu tez ten wozek kupilam nie wiem skad w polsce sprowadzaja ten
      wozek i jakiej jest jakosci,opisuje wozek zakupiony w
      niemczech.pozdrawiam.predzej mialam wozek firmy zekiwa tez bardzo dobra firma
      warto polecic przede wszystkim solidna,i w nim tez wpozilam lukasa i larsa po
      urodzeniu.a teraz przeszlam na joggera.pa.ada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka