kk_1976 18.09.07, 21:07 czy sa jakies sklepy, w ktorych najmniejsze i najzwyklejsze ubranka dla niemowlat nie kosztuja 15-20zl? ceny w galeriach handlowych porazaja, kk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusmichal Re: ubranka dla niemowlat - taniej 18.09.07, 21:18 Poszukaj w osiedlowych sklepach dziecięcych. Ja tak kupiłam wyprawkę płacąc po kilka złotych za koszulki bodziaki i śpiochy bo te na 62 to na miesiąc są Potem już warto kupować np. h&m bo są lepszej jakości i jak dziecko chodzi w ubranku kilka miesięcy i pierze się na okrągło to taniej wychodzą te lepszej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: ubranka dla niemowlat - taniej 18.09.07, 21:21 w marketach są body 3szt za 15,99 śoioszki,kaftaniki 9,99 i dużo innych Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: ubranka dla niemowlat - taniej 18.09.07, 21:23 podpowiedz w jakich marketach, Tesco? widzialam kiedys serie Cherokee, kk Odpowiedz Link Zgłoś
kk_1976 Re: ubranka dla niemowlat - taniej 18.09.07, 21:22 dzieki, wlasnie takie malenkie ubranka nie powinny byc takie drogie, mam nadzieje, ze tez znajde cos taniej, kk Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: ubranka dla niemowlat - taniej 18.09.07, 21:23 poszukaj po hurtowniach z odzieza dziecieca - moge Ci podac namiary na krakowskie dobre jakosciowo bodziaki,spiochy i pajace produkuje firma marcinkowski,ewa i pinokio ale to tez ceny okolo 10zl za bodziaka i 15zl za pajacyka czy spiochy Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: ubranka dla niemowlat - taniej 18.09.07, 21:30 a tu masz 7-pack bodziakow za 30zl www.allegro.pl/item245259768_body_early_days_7_szt_3_6_mies_okazja_tanio_.html a tu 3-pck pajacykow www.allegro.pl/item242552233_3_pack_pajacykow_baby_rozmiar_62_nowe_.html dziewczyny chwla ta firme ze ciuszki dobre jakosciowo Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: ubranka dla niemowlat - taniej 18.09.07, 23:38 noo własnie te pajace z tej drugiej aukcji są rewelacyjne,sprzedawane w tesco,teraz wyprzedają bo nowa kolekcja pajacy jest,i w tesco kosztują 22 zł 3 sztuki,córa używa jako pizamek i są super,tylko rozmiarówka troche zaniżona,wiec jutro jade i kupuje jeszcze na wiekszy rozmiar.do tego niebieskie(paski,w misie,i cały kolor niebieski lub różowy z misiami)są za 29 zł.za 3 sztuki.i też są super.bawełna fajna,po praniu nic sie nie dzieje..w nowej kolekcji z puchatkiem i jakieś inne kolory 3 kosztują 39 zł.w tesco 3 body białe kosztują 12 zł,są super bo bawełna fajna i nie maja metki z tyłu,więc nie drażnią ,tylko taki napis ze wzrostem.ja polecam.ciuchy cheeroke ogólnie są fajne,ale te 3 paki body,pajacy,i 7 paki pajacy są super jakosciowo i ładnepraktyczne rozpinane na całej długości Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 Re: ubranka dla niemowlat - taniej 18.09.07, 21:43 słuchaj kupuj ubranka w hurtowni w WARSZAWIE na ul. Lubelskiej koło Dworca Wschodniego tam mają super ceny i mozna negocjowac ceny przy płatnosci gotowką , ja tam kupowałam i jestem zadowolona , w sklepach internetowych ale tylko hurtowo bo sie lepiej opłaca bo koszty przesyłki rozkładaz na ilosc sztuk albo w centrach handlowych na przecenach tez sie opłaca przynajmniej zaoszczędziłam Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 ciąg dalszy 18.09.07, 21:51 Tylko bron boze nie kupuj w supermarketach takich jak AUCHAN czy TESCO ciuszki z tych sklepow to po pierwszym praniu to sie nawet na szmaty do podłogi nie nadają a co mowic o chodzeniu dziecka w tych ciuszkach i potem sprzedaży Czasami chcąc zaoszczędzic przepłacasz i to kilka razy Kupuj sprawdzonych firm SOFIJA , EWA, COCODRILLO, MARIQUITA, MOTCHERCARE, H&M itd Odpowiedz Link Zgłoś
basiao5 Re: ciąg dalszy 18.09.07, 21:52 jeszcze firma Lafel jest swietna mają swietne spiochy i bodziaki Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: ciąg dalszy 18.09.07, 21:56 potwierdzam lafel jest swietna ale niestety droga bodziaki po 25zl,pajace po 32zl patrzylam z ciekawosci na stronie next po ile maja pajace i w 5- packu wychodzi okolo 14zl za jeden - biale z kolorowa naszywka a jakosc nie do zdarcia Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: ciąg dalszy 18.09.07, 23:35 Nie przesadzasz? Miałam rampersy z trójpaku Tesco, te w różowe kotki, nic się nie rozciągnęło - w jednym zrobiła się albo była - nie jestem pewna - maleńka dziurka, i na tym koniec, nie powiększała się. Dwa pozostałe - stan idealny po kilku praniach, a rozwiązania zapięciowe moim zdaniem sensowniejsze niż w rampersie H&M - obie nogawki rozpinane. Te najtańsze body, po 4, 5 zł chyba rzeczywiście mi się rozciągnęły, a właściwie jedno z nich to zrobiło. Ale już ciuszki Cherokee w porządku, nie deformują się przy praniu i nie mechacą. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: ciąg dalszy 19.09.07, 00:00 ja jestem bardzo zadowolona z wymienionych wcześniej na Allegro pajaców i bodziaków kupionych Tesco. Super bawełenka, nic nie robi się po praniu-rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba133 potwierdzam tesco wcale nie takie złe 19.09.07, 10:55 polecam szczególnie zestawy bodziaków w 7 pakach z kubusiem puchatkiem- nie do zdarcie, cena 39 zł Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: ciąg dalszy 19.09.07, 14:01 pięć lat temu ja kupowałam całą masę bodziaków i pajaców welurowych w Auchan. Bodziaki produkowane zresztą w Chinach były dizwne, bo na długie chude dzieciaki, natomiast pajace były b. porządne, zresztą bodziaki też bynajmniej nie wyglądały jak szmaty. Odpowiedz Link Zgłoś