kasia.ola 13.10.07, 20:20 doradzcie ktory kombinezon lepszy h&m ski pass czy tcm(tchibo). czeka mnie kupno kombinezonu i nie wiem na ktory sie zdecydować. oczywiscie oby dwa dwu-czesciowe. czy ten z h&m nie jest za sztywny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: kombinezon h&m czy tcm? 13.10.07, 22:40 Nie macałam kombinezonu Tchibo, ale dla mnie te wszystkie kombinezony narciarskie sa sztywne i ja bym takiego dziecku nie kupiła. No, chyba, że na narty właśnie, ale do zwyklej zabawy na sniegu, IMO, puchówki lub "puchówki" sa wygodniejsze. Dzisiaj przy mnie tatuś mierzył dziecku ten z H&M. dziewczynka miała może z 1,5 roku - wygladała na niezbyt szczęśliwa w tym kombinezonie... aga Odpowiedz Link Zgłoś
26nika Re: kombinezon h&m czy tcm? 14.10.07, 00:22 ja polecam h&m. synek nosił 2 sezony i świetnie nam sie sprawował. nie jest gruby, nie krępuje ruchów. mały miał manię chodzenia w spodniach od kombinezonu w domu, więc chyba nie były za sztywne. tcm nie mieliśmy. planowałam kupic na allegro, ale bałam się o rozmiar, bo czytałam tu na forum, że musi byc dobrze dobrany, żeby nosić spodnie przypiete suwakiem do kurteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: kombinezon h&m czy tcm? 15.10.07, 13:52 tcm nowy kosztuje 120 zł a h&m nowy 210 wiec juz cena sugeruje mnie sie bardziej hm podoba Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: kombinezon h&m czy tcm? 15.10.07, 19:06 TCM miałam w zeszłym roku i w tym roku też kupiłam, bo uważam, że jest świetny. Nie gruby, nie sztywny i nie krępuje ruchów. H&M nie miałam, ale ogladałam w sklepie i nie kupiłabym go, bo jest jak dla mnie za sztywny. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek.w.77 Re: kombinezon h&m czy tcm? 16.10.07, 11:57 Też nie rozumiałam zachwytów na kombinezonami TCM, dopóki go nie kupiłam. Jest super! Nawet bym się nie zastanawiała nad H&M w porównaniu z TCHIBO. Obecnie w sklepach Tchibo można jeszcze dorwać te kombinezony, mnie udało się go kupić w zeszłym tygodniu, rękawiczki też były. Odpowiedz Link Zgłoś