Dodaj do ulubionych

CHICCO CT 04 na allegro

24.10.07, 15:23
Nie o wózek chce pytaćsmile,tylko gdzie go kupić.
Zastanawiam się nad zakupem na allegro u ekropka-com.Mają ładną cenę
na wersje zimową (389zł),tymczasem w sklepie firmowym kosztuje
ponad 600zł.Skąd taka różnica?Czy dają orginalną karte gwarancyjną
(taka karta powinna być od producenta,tak?),jak wygląda ewentualna
reklamacja?Jak popsuje się wózek to wysyłam go do sprzedającego czy
idę do jakiegoś serwisu w moim mieście(jeśli taki jest w
Krakowie),jak to wygląda?
Obserwuj wątek
    • kamapyp Re: CHICCO CT 04 na allegro 24.10.07, 23:27
      Kupowałam kilka rzeczy od e-kropka i oni ani razu nie wysłali mi oryginanej
      karty gwarancyjnej, w razie reklamacji towar odsyłasz do nich., oni mają swój
      serwis. A ja ct04 kupowałam od BabyMaxx, polecam.
    • patatajowa Re: CHICCO CT 04 na allegro 25.10.07, 23:02
      witaj, kupiłam pół roku temu ct04 u e-kropki.do wozka dolaczony był paragon- i
      to paragon zakupu w kazdym przypadku jest podstawą ewent. reklamacji- karta
      gwarancyjna czyli kawałek kartki z logo nie jest tu niezbędny.wózek jest tanszy
      bo sprowadzany prawdopodobnie z Niemiec.jak popsuje ci sie wózek to niezaleznie
      od tego gdzie go kupiłas zawsze zwracasz sie z tym do sprzedawcy(sklepu).mnie na
      razie głowa o to nie boli bo z wózkiem wszystko ok a gdyby cos nie tak to nie
      mój problem gdzie oni naprawiaja wozek. wazne zeby naprawili.no i jeszcze co
      chyba istotne e-kropka udziela 24- mies. gwarancji a nie rocznej.no ja w kazdym
      razie "zaryzykowałam" i kupiłam lącznie z pałąkiem ok.250 zl taniej niz w
      sklepie kolo mnie.
      p.s jest juz na allegro nowy model-nastepca ct04 pod nazwą MULTIWAY. niektóre
      kolory zostały te same, kilka nowych, roznice-daszek foliowy przy budce i inny
      zaglówek- ale tu mam watpliwosci czy wygodniejszy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka