miloja 26.11.07, 14:07 Chciałabym kupić używane lego dla mojej 4-latki.Niestety niewiem co wybrać,czy jakąś mieszankę lego czy te tematyczne belville,scala? Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honda1998 Re: Jakie LEGO dla dziewczynki 26.11.07, 20:55 Polecam Lego Belville - córka moich znajomych bawi się tymi klockami już od kilku lat. Można kompletować całą serię. Klocki są piękne i naprawdę robią wrażenie pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Jakie LEGO dla dziewczynki 26.11.07, 22:25 Moja córka uwielbia Lego Belville, pierwsze dostała jak miała 4 lata i dalej się nimi bawi. Zestawy są super, zwłaszcza te bajkowe. Dokupiliśmy jej też zwykłe klocki (żeby miała z czego te pałace budować) i dużą płytę. Polecam Belville! Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Jakie LEGO dla dziewczynki 27.11.07, 10:00 czy to oznacza, że dla 4 latki lepiej serię Belville niż Duplo? Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas Re:LEGO Belville dla dziewczynki 27.11.07, 10:12 zobaczcie jakie fajne www.lego.com/belville/products.asp Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Jakie LEGO dla dziewczynki 27.11.07, 11:01 Moja córka dostała pierwszy zestaw Belville właśnie na 4 urodziny. naprawdę bardzo fajne sa: królowa sniegu, księżniczka na ziarnku grochu, syrenki... Na pewno spodobaja się córeczce! Odpowiedz Link Zgłoś
szurkas A tu lista produktów duplo... 27.11.07, 10:18 też można wiele wybrac dla dziewczynki preschool.lego.com/en-us/products/default.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
mharrison Re: A tu lista produktów duplo... 27.11.07, 13:16 Mi się tylko duplo z "dziewczęcych" podobają. "Twarze" księżniczek Belville wcale, przypominają mi ilustracje z "Historii Brzydoty" U. Eco. Nie podoba mi się w nich też mała ilość elementów i małe możliwości układania w porównaniu z np. Lego City. Na urodziny i gwiazdkę (oprócz małego Belville kupilam mozaikę i tubę 1800 klocków z lego creator. Odpowiedz Link Zgłoś