justyna9986 31.01.08, 15:44 Czy ktoś z was kupuje w tym sklepie ubrania? Sa dobrej jakosci czy komplentne badziewie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.minge Re: Bon Prix 31.01.08, 15:53 właśnie dzisiaj przyszło mi zamówienie i jestem bardzo zadowolona wybrałam sukienkę www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.114.1.16.1&pr=26497 Jest bardzo dobrze uszyta i wykończona, z dobrej jakości materiału. Wczesniej zamawiałam narzutę na łóżko i też się sprawdziła. Z czystym sumieniem mogę polecić. Dodatkowo firma jest solidna, bo zamówiłam jeszcze inną sukienkę letnią, której teraz nie mają w magazynie i podeślą mi ją później na ich koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Bon Prix 31.01.08, 18:11 ja też tam kupuje czasami, ale przyznam że kiedy kupowałam 1raz to miałam obawy. niestety sprawdziły się. kuzynka ostrzegła mnie że rozmiary ubrań są zawyżone i miała rację. ogólnie noszę 36-38 i zamówiłam sukienkę o roz 36, no i była zdecydowanie za duża. fakt, można oddać na koszt własny jeśli jest cos za duże ale ja ją oddałam do krawcowej i mi przerobiła i jest teraz idealna, więc jeśli nosisz mały rozmiar to proponuję Ci zamówić o rozmiar do tyłu np nosisz 36 to zamów 34. u mnie się to sprawdziło, teraz zamawiam właśnie tak i ciuchy są idealne, poza tym nie mam zastrzeżeń co do sklepu no może też do tego że trzeba długo czekać na paczkę i czasami nie mają wszystkiego na magazynie i przysyłają później Odpowiedz Link Zgłoś
annasi23 Re: Bon Prix 01.02.08, 10:01 OOO, mi też bardzo się ta sukienka podoba. Jak tylko urodzę dziecko i wrócę do poprzedniej figury, to chyba na nią zapoluję. Jeszcze jakaś marynareczka do tego i na chrzciny będzie jak znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
beata7305 Re: Bon Prix 31.01.08, 22:58 Ja kupuję dość często, ale nie wszystko. Bawełna jest dobrego gatunku a więc bawełniane bluzeczki dla dziecka nie tracą kolorów w praniu i nie odkształcają się. Kupuję tez swetry, ale zdarzyło mi się odesłać.Nie kupiłabym eleganckiej drogiej bluzeczki, bo takie rzeczy trzeba mierzyć szczególnie jak się jest piersiastą. Ogólnie jestem zadowolona. Noszę taki rozmiar, który w normalnych sklepach jest nie do kupienia a w sklepach dla puszystych rzeczy są dla mnie za duże a w BON PRIX ubieram się bez problemu. Faktycznie ubrania wychodzą większe niż wskazuje rozmiar. Odpowiedz Link Zgłoś
soemi Re: Bon Prix 01.02.08, 08:12 Kupiłam raz sobie - sukienkę dżinsowa, mamie - sukienkę letnią z lejącego materiału. Mama była zadowolona, ja nie. Zapłaciłam za sukienkę 79zł a dżins bardzo kiepskiej jakości. I tabela rozmiarów niezgodna z faktycznymi wymiarami ubrań z Bon Prix. Oddałam. Odpowiedz Link Zgłoś
hypnosa Regularnie kupuję 02.02.08, 21:58 Co sezon, koszulki, spodnie. Nic się nie dzieje z ubrankami po praniu. Super spodnie dresowe do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
dexon Re: Bon Prix 03.02.08, 00:25 wczoraj dostalam paczkę. Kolorowe bluzeczki z białym kołnierzykiem bardzo ładne, świetna bawełna, śliczne baleriny. Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: Bon Prix 03.02.08, 15:51 A jak wypadają rozmiary dziecięce, też są zawyżone? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Bon Prix 03.02.08, 16:57 Kupuję dla dzieci spodnie dżinsy z gumką w pasie-bardzo fajne i koszulki bawełniane-nie mam nic do zarzucenia. Nie rozciągają się, kolorki intesywne, wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś