zoey7 02.02.08, 18:48 Nr 1 są od 2 do 5kg, nr 2 od 3 do 6kg, nr 4 od 7 do 18kg, a nr 3? Muszę przyznać, że nigdzie nie widziałam pampersów nr 3... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reewa Re: pampersy 02.02.08, 18:53 Są,tylko może nie rzuciły Ci się w oczy,bo już są niebieskie a nie żółte,jak 1 czy 2...3 są bodajże 5-9kg o ile mnie pamięć nie myli...Ja już nie kupuje Pampersów,bo znalazłam pieluchy równie dobre a dużo tańsze... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamadzieci-2 Re: pampersy 02.02.08, 20:14 podaj nazwę tych tańszych pieluch jesli to nie tajemnica))) Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: pampersy 02.02.08, 22:43 w rossmanie - ich firmowe - rewelacja, używałam chyba wszystkich ite najbardziej mi pasują.. fajne są jeszcze happy, i pampersów używałam jak były upały bo są cieńsze i tak się pupa nie pociła ale ogólnie najlepsze to rossmanowskie.. osobiście odradzam huggiese - wszystkie, czy te zwykłe, czy tez te lepsze kubusiowe...przeciekają jak nie wiem (przynajmniej u chłopaków, bo kolażanki - mamy dziewuch nie narzekają tak bardzo) Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: pampersy 03.02.08, 12:06 Rossmanowe, ale tylko te w bordowym opakowaniu. Te w zółtym to dla mnie porażka. Obecnie jednak używam pieluch z Lidla. Nie nacięłam się jeszcze - jestem bardzo zadowolona. ------------ Aniołek Platek ma braciszka Skorpka Odpowiedz Link Zgłoś
epreis Re: pampersy 03.02.08, 21:08 taaa..tylko teraz zmienili opakowania i chyba wogóle nie ma tych żółtych (te żółte były foliaki nieprzepuszczające powietrza, a bordowe "oddychające")..teraz każdy rozmiar ma inny kolor, ja używam różowych 4+, żółte są dla noworodków wiem bo zastanawiam się czy kupić te czy happy dla hani Odpowiedz Link Zgłoś
reewa Re: pampersy 03.02.08, 07:58 Żadna tajemnica))Sporo dziewczyn też je tutaj chwali)) Rossmanowskie Baby Dream))Duże opakowanie za niecałe 30zł pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: pampersy 03.02.08, 12:15 Rossmanna BabyDream są do przyjęcia, ale dla mnie lepsze (a w podobnej cenie) i bardziej podobne do Pampersów są pieluszki Tesco (fioletowe, te "a z wyższej połki"). Są lżejsze i cieńsze, i jakoś mniej i wolniej się "napuczają". Odpowiedz Link Zgłoś
anna.adamczyk1 Re: pampersy 03.02.08, 16:56 są - tylko musisz lepiej popatrzeć - mają inny kolor Odpowiedz Link Zgłoś
annaa77 Re: pampersy 04.02.08, 08:13 gdzies czytalam ze pieluchy dla rosmana (sa swietne) robi pampers Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: pampersy 04.02.08, 12:11 Pampersy nr 3 zakupione Mam tylko nadzieję, że nie uczulą, bo są perfumowane. Odpowiedz Link Zgłoś
niesia22 Re: pampersy i inne 04.02.08, 08:27 podczepiając się pod wątek mam pytanie do mam kupujących pieluszki inne niż pampers i huggis...ile jest pieluszek w paczce np rossmana, czy lidla czy jeszcze innej firmy za te 30 zł ( bo np huggis jest 78 za czasami 34zl)i czy one są foliowe czy takie bardziej jakby papierowe? Odpowiedz Link Zgłoś
reewa Re: pampersy i inne 04.02.08, 08:52 Pewnie zależy jaki jest rozmiar pieluszek... Ja np kupuje Rossmana 3 jest ich 62 sztuki...Pampersów 3 jest bodajże 75 o ile mnie pamięć nie myli za jakieś 46zł(w promocji za 42zł)... Kiedyś przeliczałam na sztuki to wychodziło na prawdę taniej... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krztyna Re: pampersy i inne 04.02.08, 10:47 W większości sklepów sieciowych na metce cenowej masz podaną takze cenę za sztukę. Wychodziło mi przy różnych rozmiarach, np. gdy Huggies były w promocji i wychodziły po 49 groszy za sztukę to pieluchy z Lidla czy z Rossmana kosztowały 43-45groszy. Poza promocją tzw. "markowe" pieluchy są znacznie droższe. ------------ Aniołek Platek ma braciszka Skorpka Odpowiedz Link Zgłoś