mama_martusi 25.08.03, 12:12 przez internet www.spdesign.biz są śliczne i mają znak zdrowej stopy więc polecam Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniamr Re: kupiłam butki Gucie 27.08.03, 07:45 Jestem zainteresowana tymi bucikami, ale adres kiepsko wchodzi-szara strona, może jest jakiś inny. Byłabym bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
majao1 Re: kupiłam butki Gucie 28.08.03, 15:29 Witam, Ja tez mialam problemy z wejsciem na ich strone (nic sie nie pokazywalo). Chyba maja cos tam nie tak. W kazdym razie - szukalam troszke pozniej bucikow ze znakiem zdrowej stopy przez www.google.pl - szukalam po prostu "zdrowa stopa" , a oni sa tam na pierwszym miescu. W ten sposob udalo mi sie tam wejsc. Dalej chyba sobie poradzisz. Ja nie mialam zadnych problemow. Acha, jeszcze 1 rzecz. Nie moglam doszukac sie kolorow. Studiowalam i studiowalam i okazuje sie ze sa probki Guciow w roznych kolorach sa na 2 stronie sklepu (w malym otwierajacym sie oknie). Wybralam dla Oli naturalny, bo ma duzo roznych kolorowych ubranek, a ten kolor chyba pasuje do wszystkiego. Tak jednak mysle, ze nastepny numer kupie w innym kolorze. Zobaczymy. W kazdym razie ja tez jestem zadowolona. ...mam nadzieje, ze Ci sie uda! Pozdrawiam Maja Mama 14 miesiecznej Oli. -aniamr napisała: > Jestem zainteresowana tymi bucikami, ale adres kiepsko wchodzi-szara strona, > może jest jakiś inny. Byłabym bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś