szurkas 28.02.08, 20:05 Jak jest u nich z rozmairowka tak jak w H&M,next czy zawyzona?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonaw Re: Znacie firma Oshkosh ?? 28.02.08, 20:08 raczej zanizona sukienkę 18m mała nosiła jak miała 6 mcy ) Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: Znacie firma Oshkosh ?? 28.02.08, 20:24 My mielismy kilka par ogrodniczek chlopiecych i mimo, ze wiekowo wszystko sie zgadzalo, to byly na raczej szczuple dzieci. Synek grubaskiem nie jest (tylko solidnie zbudowany) i ledwo sie dopinal. A sukieneczka tez nam sie jedna trafila i wiekowo pasowala w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: Znacie firma Oshkosh ?? 28.02.08, 21:36 dziewczyny czytam i czytam o tych rozmiarowkach, a czy komus przyszlo do glowy ze amerykanska rozmiarowka jest wyrazona w wieku dziecka, a dzieci jak to dzieci, jedne sa wyzsze, drugie nizsze, jedne waza wiecej a drugie mniej??????????? Nalezy sobie przliczyc wzrost SWOJEGO dziecka, nie dziecka uzytkownika forum xyz na cm i kg i dobrac odpowiedni do SWOJEGO dziecka rozmiar Odpowiedz Link Zgłoś
aniam123 Re: Znacie firma Oshkosh ?? 28.02.08, 21:52 no nie wiem, czy jest tak jak mówisz z amerykańską rozmiarówką. Mój synek raczej do wielkich nie należy (ma 22 mieś. i waży dokładne 12kg) w uiegłym roku w lecie nosił koszulki i dresiki Oshkosh na 18 i 24 mies. Dla porównania w ubrankach H&M w rozmiarze 12-18 po prostu się "topił" (nie wiem czy w tym roku jeszcze nie będą za duże). Krótkie spodenki-ogrdniczki (H&M) kupiliśmy w rozmiarze 6-9 mieś. (a on miał wtedy 14-15). Podobnie jest z GAP też nosi dużo mniejsze rozmiary (szczególnie spodnie). Dla mnie rozmiarówka Oshkosh jest zaniżona w porównaniu z innymi markami, a o to chyba autorce wątku chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś