agni71 12.03.08, 23:59 do wykorzystania w Deichmannie (jesli się zrobi zakupy za 200zł, w tym przynajmniej jedne Elefanteny). ksiązek jest az 10: na pewno "Stoliczku, nakryj się", "Slowik", "Lampa Aladyna", "Królewna Śnieżka", "Smok wawelski"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niekochana6 Re: W "Dziecku" ksiązki z kol. Dziecka i kupon na 13.03.08, 00:07 a co to jest Elefanteny? a gazeta "dziecko"? i jak kupie za 200 zł to czyli place 160 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
niekochana6 Re: W "Dziecku" ksiązki z kol. Dziecka i kupon na 13.03.08, 00:20 poprostu sie spytalam bo o tej godzinie nie chce mi sie myslec zwlaszcza ze chora jestem Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: W "Dziecku" ksiązki z kol. Dziecka i kupon na 13.03.08, 22:16 Elefanten to marka obuwia dla dzieci sprzedawana w sieci Deichman. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: W "Dziecku" ksiązki z kol. Dziecka i kupon na 13.03.08, 08:15 Dzięki Agni, moja mała chora, więc od 1,5 tyg siedzimy w domu, ale dzisiaj poszukam w kioskach, bo brakuje mi niektórych książek. Ale chyba jest ich tylko 8. www.edziecko.pl/edziecko/1,79313,5015271.html Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: W "Dziecku" ksiązki z kol. Dziecka i kupon na 13.03.08, 09:00 Jesli cię to podtrzyma na duchu, to ja mam 3 dziewczyny z ospą w domu...Zleciłam mężowi poszukiwania w Warszawie. Co do ksiązek - w gazecie jest napisane, ze 10. Z tytułów, których wcześniej nie wymieniłam, sa jeszcze Czterej muzykanci z Bremy, Tomcio Paluch, pan Twardowski, Kot w Butach, i cos jeszcze czego tytułu nie moge odczytać. Oczywiście mozliwe, ze do druku poszlo, ze będzie 10 ksiązek, a w końcu dali 8. U mnie nie ma wymienionej Śpiacej królewny, jedynej ksiązki, której nam jeszcze brakuje, gdyby ktos gdzieś zobaczył, to dajcie znać - będę poszukiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
martabmw Re: W "Dziecku" ksiązki z kol. Dziecka i kupon na 13.03.08, 09:08 No proszę, akurat w moim mieście (GOP) zawalili wszystkie kioski Śpiącą Królewną, Kotem w butach, gdzieniegdzie Słowik i Pan Twardowski się trafi, ale znikają zaraz. Szkoda bo Lampy Aladyna najbardziej poszukuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ W kwestii szukania książek 13.03.08, 09:25 Najlepszym rozwiązaniem jest poszukanie ulicznych, bezpośrednich sprzedawców pism wydawnictwa Agora. U nas tacy sprzedawcy stoją w Rynku i w prześciu pod Galerią Dominikańską. U tego ostatniego kupowałam ostatnio brakujące nam tytuły - miał wszystkie rodzaje gadżetów dołączanych do pism. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: W kwestii szukania książek 13.03.08, 10:01 Janie mam takiej mozliwości - jestem uziemiona w podwarszawskiej miejscowości, a mąż by mnie zabił śmiechem, gdybym mu kazała po Warszawie szukać takich sprzedawców (nie mam pojęcia, gdzie?) - jego moge wysłac do empiku, albo poprosic o sprawdzenie w kiosku który mija idac z pracy na parking Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Uściślam... 13.03.08, 22:01 Na buty do Deichmanna nie potrzeba zadnego kuponu, w "Dziecku" jest po prostu info, ze w dniach 14-31.03 bedzie udzielany taki rabat. Tak więc nie trzeba kupowac miesiecznika, żeby z niego skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: W "Dziecku" ksiązki z kol. Dziecka i kupon na 13.03.08, 22:13 Dzięki za info o książeczkach - we wrocławskim inmedio przy Strzegomskiej były dziś 3 tytuły - Czterej Muzykanci z Bremy, Lampa Aladyna i Kot w butach. W kiosku obok dostałam Stoliczku nakryj się. Jutro jeszcze będę szukać Słowika, Pana Twardowskiego i Smoka Wawelskiego bo tych jeszcze nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: W "Dziecku" ksiązki z kol. Dziecka i kupon na 13.03.08, 22:29 Dzisiaj sprawdziłam Empik i dwa kioski w Magnolii. Szukałam Słowika i Smoka Wawelskiego, którego ostatni egzemplarz dorwała kobita przede mną . Niestety nie mam jak podjechać do Galerii Dominikańskiej - pod przejście. Jutro sekretarka niemęza dostanie bojowe zadanie . Pozostałe tytuły (ale bez Pana Twardowskiego) były w kiosku naprzeciwko kas Tesco w Magnolii. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do grabasik 14.03.08, 18:32 Słowika widziałam w nowym Empiku przy Mińskiej, było sporo. Pana Twardowskiego i Smoka Wawelskiego nigdzie nie widziałam, a byłam na Bielanach i w Parku Auchan oraz w Outlecie. Sekretarka niemęza sprawdziła Rynek i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
mamalilki Re: do grabasik 14.03.08, 23:15 Ten bonus na plycie to najstarszy Uszatek, z lat 60.. Wg scenariusza Janczarskiego, Uszatek jest malym misiaczkiem, ktory wyszedl ze sklepu z zabawkami i dziwuje sie ze snieg sie topi. Bez glosu, staroc kompletny, bardzo wzruszajacy Inne odcinki tez sa starsze, piosenka uszatkowa nawet jest inna niz pamietam z dziecinstwa. Z przyjemnoscia obejrzalam te historyczne odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: do pia_ 16.03.08, 15:01 Dzięki za info. Dorwałam Słowika wczoraj w inmedio w Carrefourze. Na Pana Twardowskiego i Smoka również nigdzie się nie natknęłam . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martabmw Płytka??? 13.03.08, 22:27 Czy ktoś mógłby podać tytuły bajek na płytce z Misiem Uszatkiem? Próbowałam podejrzeć, ale bez efektów, mamy sporo Uszatka, nie chciałabym doblować bezsensownie. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Miś Uszatek 13.03.08, 22:40 Oto zawartość płyty: 1. Żółta koperta 2. Kto wstaje lewą nogą 3. Kryjówka 4. Byłem tu pierwszy Bonus - Miś Uszatek Odpowiedz Link Zgłoś
martabmw Re: Miś Uszatek 14.03.08, 10:46 Tych odcinków nie mamy, może się skuszę, dziękuję bardzo za info. Natomiast zauważyłam następującą prawidłowość, co wydanie płytki z Uszatkiem, to mniejsza ilość bajek Chyba, że ten bonus to piąta bajka? Odpowiedz Link Zgłoś
9-x-2 Re: W "Dziecku" ksiązki z kol. Dziecka i kupon na 14.03.08, 17:49 W Galerii Mokotów w W-wie dziś widziałam Kota w Butach, Słowika i Czterech muzykantów z Bremy (w 3 miejscach to samo) Poszukuję Smoka Wawelskiego, Stoliczku nakryj się i Złotej kaczki, jaqk ktos zobaczy w W-wie, niech da znać Odpowiedz Link Zgłoś
agusia913 Szukam smoka wawelskiego 19.03.08, 18:16 podbijam wątek. Szukam smoka wawelskiego. Na bródnie, centrum i ursynowie nie widziałam poszukiwanych numerów.Sporo bajek ale oczywiście bez smoka widzialam na taniej książce na dworcu centralnym Odpowiedz Link Zgłoś
martabmw To tak jak ja 19.03.08, 19:44 Po przejściu trzech największych centrów prasowych natrafiłam na wszystkie tytuły oprócz smoka. Prosiłam nawet rodzinę , żeby zerknęła w innych miastach, bo może akurat takiego pecha miałam i do nas smok nie dotarł, ale też nie mieli szczęścia. Normalnie zaczynam wątpić, czy w ogóle gdziekolwiek się pojawił) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: To tak jak ja 19.03.08, 21:12 Smok był, bo mi kobitka sprzątnęła ostatni egzemplarz sprzed nosa buuuu..... Odpowiedz Link Zgłoś
martabmw Re: To tak jak ja 19.03.08, 22:47 E tam, dali pewnie jeden egzemplarz na podpuchę Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: To tak jak ja 20.03.08, 00:26 Ja tez zleciłam poszukiwania Smoka w Lublinie, zeby sie mojemu tacie za bardzo nie nudzilo Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Smok Wawelski we Wrocławiu 20.03.08, 15:10 Kupiłam dzisiaj Smoka w przejściu podziemnym pod Galerią Dominikańską u ulicznego sprzedawcy. Ma jeszcze sporo egzemplarzy. Oprócz Smoka ma Czterech muzykantów. Jednak ten sprzedawca jest The Best - zawsze ma to co jest najbardziej poszukiwane Odpowiedz Link Zgłoś
martabmw do pia 21.03.08, 17:15 Mogłabyś mi kupić smoka we Wrocku? Tutaj już raczej nie kupię, uliczny sprzedawca Smoka akurat nie posiadał. Bardzo proszę o kontakt na gazetowy - martabmw@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ceny w Deichmannie 19.03.08, 19:18 Czy tez macie wrażenie, ze mnóstwo bucików Elefanten to jakies stare kolekcje? Nie mam nic przeciw starym kolekcjom, czasem mają ciekawsze wzornictwo i kolory niż te nowe, ale jednak materiały, z których buty zostały zrobione jakąś tam trwałość mają, i takie obuwie powinno byc tańsze od najnowszych kolekcji, prawda? A tu ceny nic nie obniżone! nawet dzisiaj kupiłam półbuciki dla córki, nie ma ich na stronie www, wiec pewnie stara kolekcja, za 139 zł, i będą do oddania, bo za tyle samo kupiłam przecenione Ecco, ktore lepiej leżą na nóżce, a dodatkowo chyba jakość Ecco jest lepsza niż Elefanten? Ciekawe czy w Niemczech tez jest taka polityka sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś
primka do agni71 19.03.08, 19:25 Gdzie kupowałaś małej ecco za 139, w ursusie? Było moze coś fajnego w rozm. 28 - 29 dla dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do primki 20.03.08, 00:25 Nie, w Galerii centrum na Marszałkowskiej. ten model: www.zappos.com/n/p/dp/25126627/c/113437.html ale w takim kolorze: www.zappos.com/n/p/dp/25126684/c/1802.html Mieli brązowe w r. 28 lub 29, nie jestem pewna na 100% ktory z tych rozmiarów, chyba 28. Różowe tez są, ale chyba juz tylko małe. to ta sama sieć sklepów Ecco, co w Zlotych Tarasach i Gal. Mok. W każdym z tych sklepów moga ci sprawdzić, czy i w jakim rozmiarze maja te buty, nawet w całej Polsce i ew. sprowadzić. (Co więcej, mogą sprowadzic na indywidualne zamówienie modele z nowej kolekcji, których nie będzie w sprzedazy w Polsce. tylko czas oczekiwania jest dlugi, i nie wiem, czy doliczaja sobie cos za taka ekstra usługę?) Obnizka na ten model jest juz od dawna - dla starszej corki kupilam takie same, tylko r.29, chyba z półtora miesiąca temu. Mieli wtedy jeszcze inne modele, np. śliczne granatowe, z haftowanymi kwiatuszkami. Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: do primki 20.03.08, 09:28 Dzięki agni. Napisz jeszcze, w którym mniej więcej miejscu jest ecco w GC i czy były jakieś sandały w tych rozmiarach, najlepiej z zabudowana piętą. Jeszcze raz dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: do primki 20.03.08, 12:53 W GC na I p. - ja wchodze tym wejściem, co do C&A i jadę na górę, a tam troszkę do przodu i w lewo. Mam nadzieję, ze dokładnie wyjasniłam. Jesli chodzi o sandałki, to nic oszałamiająco ladnego nie widziałam, a przecen na sandałki żadnych nie ma, więc nawet nie pytałam o interesujące nas rozmiary. Ceny sandałków gdzies tak od 159zł. Odpowiedz Link Zgłoś
monchhichi A ja szukam w Wwie Królewny Śnieżki... 20.03.08, 21:58 możecie mi proszę podpowiedziec gdzie ją dostanę? Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: A ja szukam w Wwie Królewny Śnieżki... 21.03.08, 00:35 Widziałam dziś w kiosku ruchu przy PKP Rembertów. Odpowiedz Link Zgłoś
monchhichi Re: A ja szukam w Wwie Królewny Śnieżki... 21.03.08, 08:47 Dzieki, ale ja z Bielan... moze ktos widzial gdzies blizej?? Odpowiedz Link Zgłoś