margo8282 13.03.08, 16:27 witam czy macie jakieś doświadczenia z takim mebelkiem? na co zwrócić uwagę, jakiego nie kupować, może jakiś możecie polecić?? (dziecko 2 miesiące) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirelaw2 Re: leżaczek-bujaczek 13.03.08, 16:32 Hej. Ja mam taki lezaczek i jestem zadowolona.My mamy z firmy houck. Nico ma 7 miesiecy i caly czas go uzywam. Pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka_ba Re: leżaczek-bujaczek 13.03.08, 17:06 My kupiliśmy na Allegro od producenta (gość z Rumi robi bardzo fajne). Jaś już z niego nie korzysta, bo nauczył się wyłazić. Zwróciłabym uwagę na takie rzeczy: - czy można zablokować funkcję bujania, - czy ma pozycję całkiem leżącą, - czy można do prać, - jaki jest system przypinania dziecka, żeby nie wypadło, - czy regulacja kąta nachylenia jest wygodna. Takie rzeczy jak pozytywka, czy pałąk z zabawkami - to już kwestia Twojego wyboru. My mieliśmy tylko pałąk i było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: leżaczek-bujaczek 13.03.08, 18:40 kupilam bujaczek-lezaczek firmy ficher price do 18 kg czyli posluzy nam przez ok 3 lata. www.allegro.pl/item325353733_fisher_price_lezaczek_bujaczek_do_18_kg_l_07.html Odpowiedz Link Zgłoś
akusia77 Re: leżaczek-bujaczek 13.03.08, 19:30 ja mam identyczny i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
agata688 Re: leżaczek-bujaczek 13.03.08, 19:43 teraz tez dokladnie taki bym kupila. mam tez z fp ale tylko do 9 kg a to stanowczo za malo,bo synus wazy juz 7,5 kg a ma 3,5 mies. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka_ba Re: leżaczek-bujaczek 13.03.08, 20:55 edzia.79 napisała: > kupilam bujaczek-lezaczek firmy ficher price do 18 kg czyli posluzy nam przez ok 3 lata. Jaka siła utrzymałaby moje dziecko w leżaczku, a co dopiero do trzeciego roku życia... Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: leżaczek-bujaczek 14.03.08, 08:48 wiadomo ze w pozniejszym wieku dziecko bedzie samo z niego korzystac ale nie na zaszadzie ze sila go posadze i zapne pasami )) Moj starszak ma 6 lat (wazy 20 kg) i chetnie sie na nim buja. do tej pory siedzi na krzeselku ktore kiedys w polaczeniu ze stolikiem sluzylo do karmienia (taki zestaw 2 w 1). wiec mysle ze corka bedzie uzywala bujaczka do zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś