atydek 24.03.08, 17:35 znacie? polecacie? www.kidoland.com/RayShade,10.html powiem, ze bardzo mi sie to cudo podoba tylko zastanawiam sie na ile to praktyczne i na ile spelnia swoja role. bede wdzieczna za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majatusia Re: RayShade - dopinany daszek przeciwsloneczny 24.03.08, 20:12 W opisie piszę ze ten daszek jest wykonany ze spandexu - moim zdaniem pod tym daszkiem bedzie goraco jak w upalny dzien w namiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: RayShade - dopinany daszek przeciwsloneczny 25.03.08, 19:12 ja mam cos takiego www.piotruspan.com.pl/sklep/product_info.php?cPath=67_68&products_id=2878 uzywane na razie jeden sezon spelnia swoja role praktycznie pasuje do kazdego wozka - daszek ma miekkie obrzeze i jest przypinany do budki 2 klipsami Odpowiedz Link Zgłoś
atydek Re: RayShade - dopinany daszek przeciwsloneczny 27.03.08, 21:33 dziekuje dziewczyny. Kompletnie nie pomyslalam o tym, ze kupujac ten produkt moge synkowi zrobic saune w wozku. Dzieki ninotshka - juz wiem co kupie Odpowiedz Link Zgłoś