pawlikagata 19.05.08, 14:03 Jaką fajną książkę o byciu ojcem i w ogóle kupić mężowi, ma urodzinki i się zastanawiam. Tatusiem zostanie za 3 miesiące. Poradźcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawar Re: książka dla męża 19.05.08, 14:22 moze ksiazka superniani"I ty mozesz byc supertatą" Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: książka dla męża 19.05.08, 14:27 Jest taka super książka, a właściwie blog, który został opublikowany. Tytuł: Matka Mojego Dziecka Autor Aleksander Wierny. czytelnia.onet.pl/0,1122158,do_czytania.html Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
na-luzie Re: książka dla męża 20.05.08, 14:06 polecam Ci takie 2 książki: merlin.pl/Juz-prawie-jestem-tata-Mezczyzna-w-czasie-ciazy-sztuka-przetrwania_Stephen-Giles/browse/product/1,499351.htmli merlin.pl/Jestem-tata-od-pieluszkowego-balaganu-do-szczescia-sztuka-bycia-wspanialym-tata_Stephen/browse/product/1,499353.html moja bratowa wciskała najpierw te książki swojemu mężusiowi, który stwierdził, ze on tego czytać nie będzie. ale jak nikt nie patrzył to z zaciekawieniem przeglądał heehe Odpowiedz Link Zgłoś