pia_ 23.05.08, 20:00 Byłam dzisiaj na Bielanach i oprócz stałej 30% obniżki na Bartki zauważyłam, że bardzo dużo modeli półbutów, balerinek i sandałków Garvalin, Naturino, Geox itp ma obniżone ceny o 30%. Naprawdę jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninaornella Re: Zdrowa Stópka - obniżki na buciki 23.05.08, 21:17 Pia a do kiedy ta obniżka bo my teraz w domku leżymy przeziębione więc nie wiem kiedy się wybierzeny i czy w Arkadach też może jest ta obniżka? Dziekuję za info i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga044 Re: Zdrowa Stópka - obniżki na buciki 23.05.08, 21:23 Pia, a co to jest za stała 30% obniżka na Bartki? TO w Tesco czy w Auchan ? Czy zwróciłaś może uwagę, czy są jakieś fajne sandałki białe lub różowe r.27 lub 28? Bo chyba córki mamy w podobnym wieku, moja ma 4,5 lata Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Zdrowa Stópka - obniżki na buciki 24.05.08, 08:17 Zdrowa Stópka (w Tesco i w Arkadach) wyprzedają resztki Bartków, więc mają stała obniżkę 30% aż się wszystkiego nie pozbędą (już nie będą sprzedawali Bartków). Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Zdrowa Stópka - obniżki na buciki 24.05.08, 08:15 Nie mam pojęcia do kiedy ta obniżka, ale zadzwoń do sklepu, to na pewno Ci powiedzą, przypuszczam, że w Arkadach też jest, ale na Bielanach było zdecydowanie więcej modeli. Odpowiedz Link Zgłoś
ninaornella Re: Zdrowa Stópka - obniżki na buciki 23.05.08, 21:37 Aha zapomniałam jeszcze zapytać czy obniżka np dotyczyła Superfitów na Bielanach bo na tych mi najbardziej zależy. A obniżka na Bartki 30% już od dłuzszego czasu własnie tam w Zdrowej Stópce obok Tesco, pozwoliłam sobie odpowiedzieć za Pię Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Zdrowa Stópka - obniżki na buciki 24.05.08, 08:18 Niestety raczej wśród obniżonych butów nie było Superfitów, ale mogę się mylić więc najlepiej zadzwonić lub pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
maja4444 Re: Zdrowa Stópka - obniżki na buciki 23.05.08, 22:03 moge prosić o adres sklepu z butami na Bielanach? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Zdrowa Stópka - obniżki na buciki 24.05.08, 08:19 ZDROWA STÓPKA CH BIELANY ul. Czekoladowa 9 tel. (71) 311 07 75 Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Zdrowa Stópka - obniżki na buciki 24.05.08, 08:36 Wśród modeli, które mi szczególnie wpadły w oko były przecudnie kolorowe adidasko-sandały i balerinki Garvalin po 109 zł www.zappos.com/n/p/dp/30409602/c/2927.html oraz bladozłote i białe balerinki Geox po 119. Podobały mi się też lakierowane, czerwone balerinki z niby wężowej skórki Agathy Ruiz de la Prada Odpowiedz Link Zgłoś
ninaornella Re: Zdrowa Stópka - obniżki na buciki 24.05.08, 19:03 Byłysmy na Bielanach bo nie chciałam odpuscić takiej okazji a i tak zakup sandałków był w planach. Bucików dużo z tych poprzecenianych ale to raczej tylko balerinki i trzewiczki naprawdę śliczne bo mi te złote i inne też bardzo się podobały ale już kupiłyśmy wcześniej Superfity takie przejściówki więc już mamy.Sandałków niestety nie ma poprzecenianych ja patrzyłam na rozmiary te do 25 z sandałków są tylko przecenione Bartka tak w granicach 70 paru zł. Superfity niestety nie ale i tak je kupimy tylko moze będzie inna obniżka np taka jak w weekend majowy.Dziękujemy Pia za info i czekamy na wiecejPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś