glory77 23.06.08, 19:14 jak w temacie, z tego co pamiętam zawsze była pod koniec czerwca... kiedy w tym roku będzie? Mam kilka rzeczy dla córy upatrzonych, nie chciałabym przegapić okazji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 23.06.08, 23:44 z tego co slyszalam to juz sa Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 24.06.08, 08:34 W zeszłym roku była od 27.06, ostatnio byłam w piątek i nic, jakieś pojedyncze rzeczy. Jak zacznie się powszechna wyprzedaż -50% to dajcie znać, bo mam upatrzoną dla siebie sukienkę, a są tylko 2 szt w moim rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kitri79 Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 24.06.08, 09:26 W najnowszej gazetce (od 26.06) jest strona z informacją o wyprzedaży ciuchów i butów do minus 75%, więc może od czwartku będzie po co jechać Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 24.06.08, 09:38 Dzięki za info, popędzę tam w czwartek, może będę miała szczęście i sukienka jeszcze będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulekq Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 24.06.08, 23:31 Ja byłam wczoraj - ceny bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 25.06.08, 08:04 jeśli podają że od 26 to od 26 na pewno będą obniżki więc jakim sposobem miałoby być w poniedziałek - z pewnością w czwartek rano zaczną metkować z nowymi cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
oda2006 Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 25.06.08, 13:49 Wczoraj w Krakowie-50% obnizki i metkowali nadal.Wieszali na biezaco. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Gliwice 25.06.08, 14:41 wyprzedaz zaczyna sie jutro rano na razie 50 % info ze sklepu ) a ja juz mysle jak tu sie urwac jutro z pracy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gliwice 25.06.08, 15:26 No to dobrze, że napisałaś, bo ja już przebierałam nogami, aby dzisiaj pojechać do Tesco. Mam nadzieję, że stroje kąpielowe dla dzieci i rzeczy dla dorosłych będą już przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk pia :-) 25.06.08, 17:19 mnie tez dzisiaj ciagnęlo w strone tesco, dlatego zadzwonilam i dopytalam się ale jutro to az sie boje o moja karte bankomatową bo mam zamiar zahaczyc o 2 sklepy tesco ))) -- Julia 01.03.2001 i Ania 17.02.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 26.06.08, 12:18 Byłam dzisiaj rano i jestem bardzo rozczarowana. W zasadzie od przedwczoraj nic się nie zmieniło. Kupiłam dla synka dwupak spodni dresowych przecenionych z 22zł na 11zł, a poza tym nic ciekawego dla niego nie było. Kupiłam jeszcze organizer na drzwi i pudełka materiałowe z serii Pirat przecenione o 50% (były też różowe z księżniczką). Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 26.06.08, 13:15 ogólnie beznadziejnie tylko czas straciłam. ze złości kupiłam tylko jedne rajstopki dla małej z 13zł przecenione na 6.50. Ale zato w Zarze fajny sweterek za 12zł! (z 25) czerwony, zapinany na guziki. Ale poza tym nic ciekawego nie było. Aha.. mam przecieki z Zary, że już niedługo zaczną sie kolejne obniżki ciekawsze niż dotąd. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 26.06.08, 16:06 W Gdyni też beznadzieja Kupiłam tylko dwupak leginsów za 12 zł, koszulkę za 7,70. Szkoda było czasu Odpowiedz Link Zgłoś
nat10 Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 26.06.08, 16:27 wawa-al.KEN tez kicha.Kupiłam tylko pidzamkę za 10zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 26.06.08, 19:00 Też jestem rozczarowana, sukienki dla siebie nie upiłam, bo jeszcze nie jest przeceniona, stroju kąpielowego 2 cz dla małej już nie było ani 1 szt . Ciesze się, bo udało mi się kupić strój 1 cz (ten a'la kombinezonik z czapeczką) z Lycry dla małej - będzie jak znalazdł na chłodniejsze dni nad Bałtykiem - miła cena, bo 22 zł (z 45 zł). Dla córeczki znajomej kupiłam czarną bluzeczkę z dł rękawem z kolorową dziewczynką-hipiską za 6,70. Tak samo jak Buanitka dorwałam w Zarze czerwony sweterek za 12 zł Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 26.06.08, 19:24 Sluchajcie, mam wielka prosbe: dajcie znak, jakby bylo cos ciekawego w warszawskim Tesco na Kabatach. Zalezy mi glownie na bluzach i spodniach dla chlopaka na 116-122. Z tego, co czytam na razie nie ma sie co tam wybierac, ale jakby ktoras z Was przyuwazyla, ze cos drgnelo, to please... Dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 26.06.08, 19:33 U nas ten strój kombinezonik wciąż w normalnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do kinas3 26.06.08, 21:28 Kupowałam go w Magnolii, pojechałam potem do drugiego Tesco (dawny HIT) w poszukiwaniu strojów 2-cz i tam ten kombinezonik był jeszcze w starej cenie. Cieszę się, że go kupiłam (były tylko 2 szt na 116) młoda wygląda w nim zawodowo Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 26.06.08, 19:23 Ależ się cieszę, że jednak zmęczenie wzięło góre i nie wlokłam się na Ursynów Czyli niewarto jutro jechać po coś w atrakcyjnej cenie dla chłopca 6 letniego? (głównie interesują mnie bluzy rozpinane z kapturem czy spodnie dresowe, tudzieć komplety, jeansy długie). Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 26.06.08, 19:26 He he - chyba jednoczesnie napisalysmy posta o tym samym )) Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 26.06.08, 21:22 A ja sie obkupilam dzis w gdynskim Tesco, no moze nie siebie, bo damskich ubran nawet darmo bym nie wziela, ale dla dzieci wybor byl calkiem spory. Synowi kupilam 2 komplety pizamek - jedne za 5.70, drugie - z Tomkiem - za 15, bluze z kapturem za 8, 5-pak majteczek za 10, T-shirt za 7, bokserki kapielowe po 4, 2-pak krotkich spodenek za 10 zl. Wszystko na 2-3-4 lata. Corka dostala 2-pak getrow za 17, T-shirt z konikiem morskim za 8, dlugie czekoladowe spodnie za 11, dwupak eleganckich bluzeczek z bufkami za 15 (rozmiar na 6 lat). Byl tez spory wybor pizamek dziewczecych, a dla straszych chlopcow duzo fajnych bluz i bluzek, az zalowalam, ze moj taki mikrus. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa tesco piastow 26.06.08, 21:43 w piastowie w tesco tez niewiele przecenione raczej nie warto jechac, ani dla chlopca na 6-9 msc i pozniej nic ciekawego nie bylo, ani dla dziewczynki 2-3,4-5 lat tez nic nie bylo, w ogole szczatkowe rzeczy doslowbnie pare sztuk bylo przecenionych i naparwde nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
kinas3 do kontaminacja 26.06.08, 21:44 A w którym Tesco byłaś ?? Ja byłam w tym w Chyloni naprawdę nic ciekawego dla 5 letniej dziewczynki nie było Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: do kontaminacja 26.06.08, 21:53 No wlasnie w Chylonii, ale najlepsze perelki znalazlam w duzych koszach przed kasami - na wieszakach rzeczywiscie marnie. Dla maluchow, do 2 lat, wlasciwie nic nie przecenili. Mysle, ze na Karwinach byloby wiecej rzeczy, poniewaz mniej ludzi robi tam zakupy. Juz tesciowej dalam cynk . Odpowiedz Link Zgłoś
agapk gliwice 26.06.08, 22:05 tez dosc kiepsko dla maluszków poprzeceniane body tesco 7pack - 17,50 3pack - 15,50 fajne kpl dla chlopców bluzeczka+ spodenki po 13 zł ogolnie najwiecej wlasnie dla maluszków dzieci starsze - dziewczynki - kiepsko kupilam biala bluzke z konikiem morksim za 8 zł i taką rózową w kwiatki po 13,30 zł i pizamkę za 10 zł starsze dzieci - nie bylo chyba nic - przynajmniej nie widzialam chcialam kupic leginsy, getry, albo jakies welurowe spodnie i nie bylo nic Odpowiedz Link Zgłoś
kitri79 Re: gliwice 27.06.08, 19:03 Dziś byłam w gliwickim tesco i dla chłopca w wieku 3-4 lata wygrzebałam dwupak gładkich t-shirtów za 3,50, spodenki dresowe 3/4 za 6 zł i stopki 5 par za 13 zł. Ale ogólnie wybór cienki a ceny w większości opuszczone o ok 25-30%. Dla maluszków, oprócz wymienionych przez poprzedniczkę body, są 3packi pajaców za chyba 27 zł. A te komplety dla chłopców to t-shirt i lniane spodenki, naprawdę fajne, ale tylko w rozmiarze newborn (=56cm) i pojedyncze 0-3 miesiące (=62cm) - też kupiłam bo się spodziewam chłopaka pod koniec lata Odpowiedz Link Zgłoś
agapk kitri79 27.06.08, 19:50 hehe ja tez kupilam dla maluszka który ma sie urodzic (w polowie wakacji )) dla bratowej męża , w ogole na poprzedniej wyprzedazy tak ją obkupilam w małe ciuszki ze sie prawie poplakała jak dostała 2 reklamówki ciuchów) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: cherokee (tesco) - kiedy letnia wyprzedaż? 02.07.08, 09:46 Kupione wczoraj w Magnolii: - kostium budowniczego r 116 - 7,50 - kapcie welurowe r 28 - 4,00 - kapcie polarowe z dinozaurem r 28 - 2,00 - 3-pak białych skarpetek bezuciskowych dla niemowlaków - 6,70 - śliniaczek biało-rózowy - 3,00 Odpowiedz Link Zgłoś