alexsc 26.06.08, 20:58 www.allegro.pl/search.php?string=PRADA+FAIRY+RUNAWAY&from_showcat=1&category=1492&description=1 &country=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgra Re: czy te torebki są oryginalne? 26.06.08, 21:35 nie wiem ale oryginały kosztują ok 1500e. Więc jakim cudem ktoś sprzedaje je po 1000-1500 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: czy te torebki są oryginalne? 26.06.08, 22:22 Moze "spadły" z TIR-a, a może ktoś ma dojście u "źródełka". Sama kupuję porcelanę Rosenthala (kat b) o 50% taniej od rynkowej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: czy te torebki są oryginalne? 26.06.08, 22:27 ok, ja też kupuję oryginalne rzeczy w ,,sklepie dla wybranych'' ale mimo wszystko aż taaakich przecen to nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: czy te torebki są oryginalne? 27.06.08, 10:12 co to znaczy 'sklep dla wybranych'? i gdzie się znajduje jesli możesz zdradzic Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: czy te torebki są oryginalne? 27.06.08, 11:19 daj maila to Ci prześlę stronkę. Musisz się później tam zarejestrować i już możesz kupować.Ale strony są w różnym języku w zależności od tego gdzie mieszkasz. Ja akurat mam francuską ale moja siostra mieszkająca w Polsce ma niemiecką. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: czy te torebki są oryginalne? 27.06.08, 11:22 alexsc@gazeta.pl moze byc. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: czy te torebki są oryginalne? 27.06.08, 20:31 ja znam dwa takie sklepy ventee-privee i brand4friends, maja wyprzedaze po nizelych cenach ale wybor bywa rozny Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re: czy te torebki są oryginalne? 27.06.08, 20:30 na pewno sa w stanach sa sklepy z starymi kolekcjami, ta torba kosztuje niecale 200 dolarow, co przy dzisiejszym kursie to niecale 400pln www.myashop.com/index.php?gOo=goods_details.dwt&goodsid=11709&productname= Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: czy te torebki są oryginalne? 27.06.08, 21:49 a jak zamówic z tej strony cokolwiek? wiesz moze? Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee do alexsc 29.06.08, 00:07 alexsc napisała: > a jak zamówic z tej strony cokolwiek? wiesz moze? Ogolnie to ten sklep wyglada troche podejrzanie: www.myashop.com/index.php?gOo=help_copyright.dwt Sami przyznaja, ze sprzedaja podroby z Chin No a takiego sposobu platnosci to nie widzialam jeszcze nigdy w zadnym normalnym sklepie internetowym. www.myashop.com/index.php?gOo=help_send.dwt Odpowiedz Link Zgłoś
busy_bee Re: czy te torebki są oryginalne? 28.06.08, 23:52 donkaczka napisała: > ta torba kosztuje niecale 200 dolarow > , > co przy dzisiejszym kursie to niecale 400pln > > www.myashop.com/index.php?gOo=goods_details.dwt&goodsid=11709&productname= Tylko, ze to nie jest Prada: www.myashop.com/index.php?gOo=help_details.dwt&articleid=126 myAshop and www.myAshop.com are not affiliated with any of the mentioned name brands or their copyrighted products. All products are discount unless otherwise specified. Although our products are comparable in style and quality to the original name brands, we DO NOT represent them to be original, nor do we represent that they are exact copies. Therefore, they do not violate any copyright laws. We simply ask consumers to compare the price along with style and quality to the above-mentioned name brands. Any reference to brand names or "compare to" are made strictly for comparison purposes. We are confident that you will be pleased with our exceptional products. In no event shall we and/or our subsidiary company or outlet be liable or responsible for any incidental, special, indirect or consequential damages or any damages whatsover resulting from loss of use, data or profits, whether in an action of contract or negligence, arising out of or in connection with the use or performance of information available from myAshop or www.myAshop.com. Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re:hehe, racja :)) 29.06.08, 08:11 trza się wczytać. Poza tym tak juz na marginesie: jeśli miałabym 1000 zł przeznaczyć na torebkę Prady,która Pradą mogłaby nie być to wolałabym już kupić rodzimego Batyckiego co do którego byłabym pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re:hehe, racja :)) 29.06.08, 15:16 o nie dotarlam do tego anyway te allegrowe pewnie z tego sklepu pochodza hehe Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re:hehe, racja :)) 29.06.08, 15:26 www.myashop.com/index.php?gOo=help_details.dwt&articleid=134 Are all of your products authentic ? Not all products on this site can be guaranteed authentic due to the fact that we are not an authorized/licensed reseller of the name-brand products. All products are similar unless otherwise specified. Although our products are comparable in style and quality, guaranteeing authenticity would violate copyright laws. We provide consumers with the same style and quality of name-brands. We simply ask consumers to compare the price. hm, moga to byc tez jakies poleczki prawne wokol praw autorskich, a torby jednak pochodzic z koncowek kolekcji itp ale wiem wiem ze to spora naiwnosc i chyba podorbka prady za 400 cieszylaby mnie nie mniej niz batycki za tylez lub wiecej platnosci akceptuja paypalem, wiec nie problem mi sie podoboa torba zegny meska, tez niedroga wiec moze sie skusze i kupie razem z "prada" i wyspowiadam sie z jakosci na forum Odpowiedz Link Zgłoś
donkaczka Re:hehe, racja :)) 29.06.08, 15:27 ah to hong-kong czyli podrobki na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
tobisia jest szansa na tego tańszego rosenthala ;o) 27.06.08, 11:56 dla innych wielbicieli... Odpowiedz Link Zgłoś
blanik Re: czy te torebki są oryginalne? 26.06.08, 22:24 Jest tez cos takiego jak outlet, ja np kupuje w Szwajcarskim outlecie buty Prady za 200 frankow, torebki sa tam od 300... Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: czy te torebki są oryginalne? 26.06.08, 23:02 Moga być oryginalne-moja ciocia kupiła wczoraj torebke prady w outlecie w Turynie za 250euroBalerinki prady przecenione z 900E na 300. A ja dziś karmie oczy, bo goszczę ją u siebie i te cudeńka ogladam Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorka99 Re: czy te torebki są oryginalne? 27.06.08, 09:45 www.allegro.pl/item382695298__prada_fairy_runaway_dla_ksiezniczki_2008_real_.html ta jest na 100% podroba,kolekcja 2008, nie jest w przecenie kosztuje 2200 euro , wiem bo dostalam ja od męza z okazji urodzenia dziecka. Tak wiec ta jest porobką. Owszem starsze modele kupisz nawet za 200 e Odpowiedz Link Zgłoś
justa2402 Re: czy te torebki są oryginalne? 27.06.08, 09:54 co prawda nie znam sie na orginalnosci tych torebek, ale nie zapominajcie ze istnieje cos takiego jak kradziez mojego znajomego jacys tam znajomi, mieli kiedys specjalne plecaki ktore byly wylozone jakims tam metalem przez co czytniki nie alarmowaly ze zostaly skradzione, no i tak odwiedzali za granica same najdrozsze sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Pia... 27.06.08, 10:03 Jeśli możesz zdradzic to napisz proszę gdzie kupujesz tego Rosnthala w tak dobrej cenie. Jestem fanką tej porcelany Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ co do Rosenthala 27.06.08, 18:43 Kupowany jest przez znajomą w fabryce (jest to towar gorszego gatunku, który nie moze być sprzedawany w sklepach). Niestety ostatnio wprowadzili rejestrację zakupów, kazdy pracownik (aktualny albo były) moze kupić taką porcelanę do 2 albo 3 tyś. euro w ciągu roku, każdy zakup jest odznaczany na koncie kupujacego. Znajoma jest już przy końcówce limitu, bo kilka wesel musiała opędzić. Odpowiedz Link Zgłoś