monia19722 09.07.08, 15:25 co juz kupiłyście i możecie polecić dla dzieci mniejszych i większych ? ja moge polecić pisaki,które nawet jak popiszą ubranko to nie kłopot bo naprawdę są zmywalne )poza tym są wygodne do trzymania w małych rączkach; czekam na dalsze podpowiedzi ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Crayola, co polecacie ? 09.07.08, 17:52 Wykrecane kredki, szczególnie świecowe, bo ołówkowe lubia sie łamać. Ostrzegam przed mazakami metalicznymi - zakupiłam ostatnio i corka pobrudziła sukienkę - nie sprało się Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: Crayola, co polecacie ? 09.07.08, 19:04 a czy na tych metalicznych jest zaznaczenie że sa zmywalne, bo nie wszystkie są tego typu Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Crayola, co polecacie ? 09.07.08, 23:34 Nie sa zmywalne, ale spodziewalam sie, że po potraktowaniu dobrym odplamiaczem usune je z ubrania. a tu niestety kicha. te zmywalne mielismy i faktycznie łatwo sie spierają. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: Crayola, co polecacie ? 09.07.08, 21:40 farby do malowania palcami, w takich miękkich lekko płaskich butelkach, spieralne w 100 %, natomiast te w okrągłych są spieralne tylko z nazwy mazaków nie kupuję bo kupuję firmowane przez carrefour za 8 zł bodajże, też spieralne Odpowiedz Link Zgłoś
jj555 Re: Crayola, co polecacie ? 09.07.08, 22:25 Ja polecam ciastolinę 1+, natomiast nie polecam pisaków pieczątek - totalny niewypał. Odpowiedz Link Zgłoś