Dodaj do ulubionych

Studia podyplomowe

06.02.13, 13:30
Witam Panie Serdecznie,
Znalazłam ciekawe studia podyplomowe dla Asystentek Zarządu. Bardzo chciałabym w nich uczestniczyć, ale z racji na małą liczbę osób chętnych, prawdopodobnie nie utworzą grupy.
Zachęcam Was więc do zerknięcie na stronkę poniżej, może będziecie zainteresowane :)
Wasz zakład pracy mógłby wspomóc Was finansowo. Myślę, że warto!

www.akademiamddp.pl/studia,o21,Profesjonalny_Asystent_Zarzadu_-_I_Edycja_We_wspolpracy_z_Akademia_Leona_Kozminskiego.html
Obserwuj wątek
    • lady.godiva Re: Studia podyplomowe 09.02.13, 16:33
      Jeśli już studia podyplomowe to z dziedziny zarządzania, finansów, prawa itp czyli czegoś co może rozszerzyć twoją wiedzę i sprawić, że trafisz o innej ligi asystentek.
      • bmatrix12 Re: Studia podyplomowe 11.02.13, 10:24
        Będę wdzięczna za propozycję ciekawych szkół, może konkretnych kierunków...Pozdrawiam
        • lady.godiva Re: Studia podyplomowe 14.02.13, 20:53
          To już zalezy od Ciebie (w czym czujesz się lepiej i co kończyłaś), jaki jest profil twojej firmy i szanse na awans. Zapytaj szefa, czy widzi jakiś obszar, którym byś się mogła zająć i może nawet współfinansuje twoje studia>
          Jeśli nie wiążesz swoich planów zawodowych z firmą to pomyśl w jakiej byś chciała pracować?
          • bmatrix12 Re: Studia podyplomowe 20.02.13, 12:03
            Dzięki za odpowiedź. Mój szef sam chciał mnie wysłać właśnie na kierunek, który podałam na początku, abym ogólnie przygotowała się do pełnienia funkcji Asystentki (z każdego obszaru po trochę: prawo, rachunkowość itp.). Jednak prawdopodobnie nie utworzą kierunku, więc chcę skorzystać z możliwości i znaleźć coś ciekawego, co pomoże mi na danym stanowisku, a takie szkolenia dwudniowe nic nie wnoszą. Ukończyłam 5-letnie studia ekonomiczne. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka