pasik Re: Jaka jest Wasza ulubiona marak ciuszków dla d 09.07.08, 23:08 orkiestraaaa napisała: > i dlaczego? zapraszamy do archiwum Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Jaka jest Wasza ulubiona marak ciuszków dla d 09.07.08, 23:13 nie mam ulubionej, nie kupuje ciuchów polskich firm, bo są drogie i mają zazwyczaj gorsze wzornictwo Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jaka jest Wasza ulubiona marak ciuszków dla d 09.07.08, 23:34 Lubię Next Czasami Cherokee. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_lilianna Re: Jaka jest Wasza ulubiona marak ciuszków dla d 09.07.08, 23:38 mariquita, cherokee, c&a Odpowiedz Link Zgłoś
ikunia1 Re: Jaka jest Wasza ulubiona marak ciuszków dla d 09.07.08, 23:43 Głownie Reserved, H&M, rzadziej Next i Wojcik bo dosyć drogo Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Jaka jest Wasza ulubiona marak ciuszków dla d 10.07.08, 09:45 Dior. Czasami Chanel ale syn nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
anika.777 Mariquita, Besta plus 11.07.08, 22:23 Bardzo ładna kolorystyka i wzornictwo, dobra jakość, ceny dostępne i w ogóle super. Wójcik czasem też ma coś ładnego, ale moim zdaniem tylko wybrane egzemplarze, no i ceny grubo przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes C&A, H&M, Cubus, Next, 5-10-15 13.07.08, 17:46 Jakość i zwornictwo. Nic się nie deformuje, nie spiera, nie rozwala. Wygodne, pomysłowe i ładne. I ceny przystępne (zwłaszcza jak się poluje na wyprzedażach ) Odpowiedz Link Zgłoś
mlemaniak Re: C&A, H&M, Cubus, Next, 5-10-15 14.07.08, 09:59 h&m, coccodrillo, na allegro często kupuję ciuszki cichlid i mackays są świetnej jakości naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
stary_gruby_kot Re: Jaka jest Wasza ulubiona marak ciuszków dla d 14.07.08, 10:40 next, zara, benetton, h&m Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 h&m, next, cubus 15.07.08, 13:19 dominuje h&m, zarówno dla małej jak i dużej córy, dla starszej równiez reporter young pytasz dlaczego, otóż jak dla mnie super jakośc tzn. jak wrzucam do pralki ciuszki w różnych kolorach i wyjmuje to wyglądają tak samo) jak wymocze za długo w vanishu to tez kolory nie znikająpoza tym ceny tez nie zwariowane, jak porównywałam ceny na bazarach to nie za bardzo odbiegaja od tych z sieciówek Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re:chyba Mothercare 15.07.08, 14:11 ostatnio, bo odpowiada mi wzornictwo i jakość. Ale kupuję wlaściwie wszystkich marek dostepnych w centrach handlowych. Moje dziewczyny mają ubrania takich firm jak wspomniane wcześniej Mothercare, a także Kappahl, Cubus, Next, Bhs, Cool Club ze Smyka, Wojcik, Zara (lubie wzornictwo, ale jakość jest taka sobie), Benetton (tu kupuje tylko na wyprzedazach), C&A (super stosunek jakości do ceny), H&M (kiepsko z wzornictwem dla starszych dzieci, a i jakość mam wrażenie jest gorsza niz ubranek do 86). Mamy tez ubranka Gap i Old Navy przysylane z USA (a czasem kupuje tez na Allegro) i Gymboree (tych mamy mniej), oraz Tommy Hilfiger, Ralph Lauren (tez przysyłane z zagranicy). Tutaj jakośc przeważnie dobra,ale zdarzają sie tez niewypały - dziwne fasony, wąskie otwory na głowę w T-shirtach itp. Z obecnych na polskim rynku za jakość, wzornictwo, a także przewidywalną rozmiarówkę lubię Mothercare. Next ma dobrą jakość (nie spieraja sie ciemne i żywe kolory), ale rozmiarowka od sasa do lasa troche mnie odstrasza, a i ceny w Polsce niejednokrotnie szalone. Odpowiedz Link Zgłoś