cici68 17.07.08, 10:04 Drogie mamy, napiszcie Wasze opinie o łóżkach piętrowych. Czy są bezpieczne i czy dzieciom dobrze się śpi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beniusia79 Re: kiedys bylam zwolenniczka lozek pietrowych 17.07.08, 14:59 sama o takim marzylam gdy bylam mala. moj maz i jego rodzenstwo od malego spali w takich lozkach. ochota na lozko pietrowe przeszla mi, gdy dowiedzialam sie, ze trzyletni chrzesniak naszego znajomego w nocy wsadzil glowke pomiedzy dwa szczebelki i skrecil sobie kark... wiem, ze takie rzeczy rzadko sie zdarzaja, ale nie kupowalabym takiemu maluchowi lozka pietrowego. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: kiedys bylam zwolenniczka lozek pietrowych 23.07.08, 13:35 widać rodzicom przy zakupie zabrakło wyobraźni..moje łózko pietrowe miało ochraniajacą przed wypadnieciem drabinkę wokół górnego łóżka, ale przerwy miedzy szczebelkami były jak w dziecięcym łóżeczku.. Odpowiedz Link Zgłoś
woda-niegazowana Re: Łóżko piętrowe 17.07.08, 15:21 Ja po namyśle zdecydowałam sie kupić łóżko z drugim wyciąganym spod pierwszego. Jestem zadowolona, dzieciom dobrze się śpi, a w niedużym pokoju teoretycznie mam jeden mebel. Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: Łóżko piętrowe 17.07.08, 17:17 ja mam takie www.meblobed.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=30&catid=1 model CEZARY - 2 w 1 czyli łóżko piętrowe + łóżko trzecie wsuwane spod dolnego. super! nie wiem o co chodzi z tym wkładaniem głowy w szczebelki bo tu nie ma gdzie głowy włożyć, za to w łóżeczku dziecięcym i owszem. jest b. zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: Łóżko piętrowe 17.07.08, 18:38 łózka piętrowego ze szczebelkami nie widziałam nigdy!!! moje maja łózko vox nie ma on ani szczebelek ani niebezpiecznych wykończeń jest wysokie szerokie i jego boki sa z całych płyt ciezkie jak diabli ale bardzo stabilne ma wymiary 220 x120- wys na 160 jest najlepsze jakie ogladałam i wybierałam dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: oli.nek 17.07.08, 22:41 mnie wlasnie chodzilo o takie poziome COS z drewna, nie wiem jak sie to fachowo nazywa. lozeczka, ktore sa na tej stronie maja dokladnie takie same "szczebelki"... Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: oli.nek 17.07.08, 22:45 miedzy cs takiego wlsnie, wspomniany maluch wcisnal swoja glowke... Odpowiedz Link Zgłoś
oli.nek Re: oli.nek 18.07.08, 08:38 ale gdzie dokładnie, bo tam nigdzie się nie da głowy wcisnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
synkorsarza Re: Łóżko piętrowe 18.07.08, 10:49 jak to wygląda? możesz podać namiary na takie łóżko? to są gotowe łóżka? czy robinie na zamówienie? proszę o informację bo bardzo mnie to rozwiązanie zainteresowało Odpowiedz Link Zgłoś
synkorsarza Re: Łóżko piętrowe 18.07.08, 10:52 chodzi mi o to łóżko jedno wyciągane z drugiego, które ma Woda Niegazowana Odpowiedz Link Zgłoś
woda-niegazowana Re: Łóżko piętrowe 18.07.08, 11:44 synkorsarza napisał: > jak to wygląda? Moje łóżko jest akurat sosnowe, i ma dwie szuflady na pościel, ale słyszałam, że są też takie łóżka typu tapczaniki ( takie meblowe ). możesz podać namiary na takie łóżko? to są gotowe łóżka? czy ro > binie na zamówienie? proszę o informację bo bardzo mnie to rozwiązanie zaintere > sowało Ja łóżko kupiłam w sklepie meblowym (nie jestem z W-wy), ale nie wiem kto jest producentem. Było sprowadzane, bo zależało mi na szufladach. Bardzo podobne widziałam w tym wątku, ale było piętrowe + podwójne na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
woda-niegazowana Re: Łóżko piętrowe 18.07.08, 11:50 To coś takiego jak łóżko Marcin.www.meblobed.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=30&catid=2 Odpowiedz Link Zgłoś
synkorsarza Re: Łóżko piętrowe 21.07.08, 12:41 no tak mi się wydawało że to coś takiego, znalazłem coś podobnego w innym sklepie, www.meble.vox.pl/kolekcje-mebli/--magellan--/pokaz/kanapa-152.html i to rozwiązanie mi się nawet podoba, zastanawiam się tylko czy dzieci sobie nie przeszkadzają i czy dziecko z góry nie podepcze brata na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: Łóżko piętrowe 21.07.08, 13:11 na tym łózku moj maz spal ze szwagrem-szwagier gabarytem przypomina beczkowóz kiedys po pijaku spadł na mojego meza- do dziś maz wspomina że musiał sie za oczy trzymać zeby mu od nacisku nie wypadły jezeli masz dwoje dzieci i miejsce w pokoju polecam łózka vox z biurkiem na dole i szafa jezeli nie samo pietrowe vox to jedna z najlepszych jakosciowo mebli Odpowiedz Link Zgłoś
koruz Re: Łóżko piętrowe 23.07.08, 13:18 kupiliśmy piętrowe łózko metalowe z IKEI bardzo fajne, wygodne - to sprawa dobrze dobranych materaców świetnie się sprawdza - bo wymiarowo jest ok a dobrze wygląda w niewielkim pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: Łóżko piętrowe 24.07.08, 11:30 Moim synom śpi sie bardzo dobrze, z tym ze oni dostali łóżko pietrowe jak mieli 6 i 9 lat. Trzylatkowi nie kupiłabym takiego łóżka Odpowiedz Link Zgłoś