polapelo Re: Ciepłe pajacyki na 2-3lata 15.09.08, 14:34 kupilam wczoraj w c&a na 92 welurkowy zapinany z tylu Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka75 Re: do polapelo 15.09.08, 15:40 Ja kupuję pajacyki w tym rozmiarze w kappahlu. Są rewelacyjnej jakości. kolorystyka różna: zółte, białe w brązowe i bęzowe słoniki, rózowe, niebieskie w paski, bez pasków. Wybór nie najgorsszy. Ceny za dwupak 59,90zł, pojedyncze pajace bodajże 34,50zł.To ceny z lata. nie wiem jak w tej kolekcji jesień zima,jeszcze nie byłam u nich, ale podejrzewam,że podobnie cenowo i kolorstycznie. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Re: Ciepłe pajacyki na 2-3lata 15.09.08, 15:45 A ja radziłabym zajrzeć do Auchan i Tesco - mają sporą ofertę pajacyków, jak również całą gamę body (rękawy krótkie, długie, bez rękawów)dobrej jakości i w niewysokich cenach. Chociaż moja córa dawno już wyrosła od czasu do czasu kupuję tam ciuszki dla znajomych dzieciaków i nie notuję reklamacji Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justa2402 Re: Ciepłe pajacyki na 2-3lata 15.09.08, 15:50 no wlasnie chcialam sie o to samo zapytac, ja mojemu 1,5 rocznemu synkowi zakladam pizamki bo wedlug mnie sa o wiele wygodniejsze, szczegolnie jak chce go szybko posadzic na nocnik to sciagam mu tylko portki no i po sparwie, nawet nie kupywalam mu juz pajacy Odpowiedz Link Zgłoś
greendorka991 Re: Ciepłe pajacyki na 2-3lata 15.09.08, 22:57 sorki. Wczesniejszy mój post był oczywiscie do:mmala6 i justa2402 Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: Ciepłe pajacyki na 2-3lata 15.09.08, 16:49 mój chudy niezwykle 3-latek nie zaśnie inaczej jek w pajacu i to najlepiej polarkowym ze stópkami. Taki dostać to sztuka. Poluję na Allegro, ostatnio z GEORGE zapłaciłam prawie 30 zł a parę dni później natrafiłam w lumpku na identyczny a nawet ciut większy i zapłaciłam 4 zł. MAm też kupione w INTER MARCHE (to taki supermarket spożywczy ) z TCM ale bez stópek bawełniane i zakładam mu skarpetki. O i jeszcze dostałam z H&M od koleżanki niby 92 ale wielki na 120. Odpowiedz Link Zgłoś
polapelo Re: Ciepłe pajacyki na 2-3lata 15.09.08, 22:08 no my tez z tych cieplolubnych i na nocnik moge wysadzic dzieki otwieranej klapce z tylu dlatego te zapiecie na plecach, kolorystyka tego tragiczna no ale w sumie nikt tego nie oglada wazne ze z przodu jest jakis pies czy mis na traktorze bo wtedy mowie ze wkladamy traktorek i sprawa jasna ostatnie byly roboty z zary aha cena 22 zl Odpowiedz Link Zgłoś
greendorka991 Re: Ciepłe pajacyki na 2-3lata 15.09.08, 22:53 Wyobraź sobie ,że nie wszystkie dzieci są zdrowe i wychowują się bez problemów.Są dzieci specjalnej troski,dla których taki pajac to duża wygoda i zapwenienie bezpiecznego snu. Dla dzieci zdrowych też forma przyzyczajenia jest ważna,bo nie wszystkie chcą spać od razu w piżamkach.My mamy powinnyśmy mieć prawo wyboru i zapwewnienia komfortu podczas snu maluchom( i tym nalutkim i tym większym).Bo każde dziecko jest inne i nie należy ich oceniać jedna miarą. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Ciepłe pajacyki na 2-3lata 16.09.08, 08:08 dobra, niech sobie śpi w czym chce, po co od razu dorabiać ideologię do spania w pajacach? A potem dziecko ma 6 lat i nie umie zasnąć bez pajaca i butelki z sokiem, bo się 'przyzwyczaiło'- (to przykład z moich ostatnich wakacji). Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 wymiary pajacy next 2-3 lata 16.09.08, 10:58 czy ktoś ma pajacyki w tym rozmiarze i może pomierzyc ) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolka75 Re: wymiary pajacy next 2-3 lata 16.09.08, 17:04 Ja mam.Są duże w tym rozmiarze!!! wymiary długość całkowita ok 76cm, szer ok 36 cm. Piszę około bo centymetr mi się zapodział i mierzyłam małą ))linijką. ja ma taki taki typ, kupowałam z zeszłej kolekcji. www.next.co.uk/shopping/children/newborn/18/7 Odpowiedz Link Zgłoś