Dodaj do ulubionych

spodnie ogrodniczki-czy warto takie kupic?

21.09.08, 17:29
Szukam od jakiegos czasu spodni ogrodniczek dla córki i nigdzie nie
moge znalezc. Wyszukałam na allegro takie spodenki
www.allegro.pl/item435113853_kidsmode_nowe_ogrodniczki_jeans_z_motylkiem_ok_98.html

Czy ktos moze miał cos z tej firmy? Jakiej sa jakosci?
Warto je zamówic? Dzieki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • ania_kryszcz Re: spodnie ogrodniczki-czy warto takie kupic? 21.09.08, 20:58
      witam
      nie znam akurat tej firmy ktora podajesz ale z czystym sumieniem mge polecic ci inne ,link na dole.
      Kupiłam je córce i bylam zadowolona dobra jakosc, dobry jeans super wzór.Moja córka chodzi duzo w ogroniczkach róznyh gdyz jest ruchliwa i jak sie bawi przynajmniej nie ma gołych pleców ciagle.
      Jesli cie nteresuje podesle link z ocieplanymi super cieplymi ,podszytymi polarkiem ogroniczkami.
      a tym czasem masz link do tych:
      www.allegro.pl/item439202628_an_super_ogrodniczki_dla_dziewczynki_r_98.html
      • 0olka do ania_kryszcz 21.09.08, 21:20
        Ja też raczej nic konkretnego o firmie nie powiem ale same spodenki są super! Mojemu synowi przypadły do gustu ogrodniczki i nosi na okrągło co mnie bardzo cieszy właśnie ze względu na plecki, które są okryte.
        Syn uwielbia zakładać do szkoły np z koszulą pod spodem i fajnie to wygląda.

aniu podasz ten link do ocieplanych bo właśnie czegoś takiego szukam a to co znajduje to malutkie rozmiarówki.
      • akinom.3 Re: spodnie ogrodniczki-czy warto takie kupic? 22.09.08, 07:23
        Hej Aniu rzeczywiscie fajne, daj linka do tych ocieplanych. Dzieki
        bardzo.
        • ania_kryszcz Re: spodnie ogrodniczki-czy warto takie kupic? 22.09.08, 09:01
          Prosze to sa linki

są różne rozmiary ,możecie wejść w inne przedmioty sprzedającego i zobaczyć
          jakie sa dostepne.
          Tutaj podaje link :
          Dla chłopca:
          www.allegro.pl/item441565654_ocieplane_ogrodniczki_moro_dla_chlopca_ok_98.html
          Dla dziewczynki(sprawdziłam je są super jakościowo,ciepłe moja córeczka bardzo
          dużo chodziła w nich w zime ,bo zima nie była ostra wiec rajstopy i te spodnie
          oraz kurtka wystrczały.Teraz też zamówie jej te spodenki bo nie spodziewam sie
          super ostrej zimy żeby kupowac gruby bardzo kombinezon.

www.allegro.pl/item442505105_ocieplane_ogrodniczki_moro_dla_dziewczynki_ok_98.html
          • akinom.3 Re: spodnie ogrodniczki-czy warto takie kupic? 22.09.08, 10:13
            szkoda, ze nie jeansowe!
    • mozynka Re: spodnie ogrodniczki-czy warto takie kupic? 22.09.08, 10:12
      warto! Ja w zeszłym roku kupiłam takie ocieplane z polarkiem (te z motylkiem) i
      córka prawie całą zimę w nich przechodziła. Dwa late temu też miałyśmy z allegro
      w tym stylu za podobną ceną. Jak córka była młodsza to uwielbiałam ubierać ją w
      ogrodniczki, teraz trochę gorzej, bo trudnij w razie nagłego ataku "wysadzić na
      siusiu". Ale w zimie to i tak na dworze raczej się nie wysadza....
      Reasumując dobry towar za dobrą ceną
      • 0olka Re: spodnie ogrodniczki-czy warto takie kupic? 22.09.08, 10:23
        Bardzo fajne!
        Ja szukam czegoś w takim stylu :
        www.allegro.pl/item438012880_spodnie_ogrodniczki_z_niemiec_dla_chlopca_98.html
        Też są super tylko mi potrzebny większy rozmiar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka