Dodaj do ulubionych

Sklep z zabawkami - Kraków?

08.10.08, 21:54
Witam
Gdzie w Krakowie znajdują się duże sklepy z zabawkami - pomijam
Smyka i Entliczka Pentliczka bo tam ceny szaleją. Chodzi mi o sklepy
z dużym asortymentem przede wszystkim gier i klocków.
pozdrawiam
Aga
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 08.10.08, 22:04
      Eurotrade.Ale bez karty raczej nie wejdziesz.
      • mamaemmy Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 08.10.08, 23:35
        jest na Wielcikiej MIKI ale ceny wg mnie powalajace smile

wpisz w google miki wielicka to Ci wyskoczy strona ich
        • weronka77 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 08.10.08, 23:38
          Tak jak wszyscy, biora towar z Eurotrade.
          • kroliczyca80 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 10:44
            A co to za karta i jak się ją zdobywa? No i gdzie ten sklep bo przez
            google nie mogę znaleźć.
            • weronka77 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 10:57
              Eurotrade na Łokietka. MAją wszystko. W google jestwink ALe kartę
              wstępu zdobyć trudno. Musisz mieć sklep,firmę albo cokolwiek żeby od
              nich brać "towar". Ja pozyczam od znajomych.
              • kroliczyca80 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 11:43
                A faktycznie tak tanio? Gdybyś miała tak procentowo ocenić to jak to
                wygląda? Mnie interesują na razie zabawki niemowlęcesmile
                A w googlach jest wizytówka, ale bez strony www. sad
                • monika78kr Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 13:32
                  O wiele taniej niz w Smykach czy Entliczkach, po prostu rozsadne
                  ceny. Zabawki Fisher Price, Little tikes, Playgro itp. - tylko Tiny
                  Love mi tam brakuje. Bede jutro, jesli interesuja cie konkretne
                  zabawki to napisz, moge sprawdzic ceny.
                  • kroliczyca80 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 14:15
                    O, dziękuję serdeczniesmile

No to na pierwszy ogień proszę o sprawdzenie:
                    allegro.pl/item447299609_hit_polski_garnuszek_na_klocuszek_fisher_price.html
                    allegro.pl/item450091783_fisher_price_uczace_kluczyki_nowosc_gratis.html
                    allegro.pl/item450853590_fisher_price_k8844_interaktywna_zyrafa_uczy_wstawa.html
                    allegro.pl/item451954678_fisher_price_swiecaca_przytulanka.html

Ciekawa jestem, czy będzie taniej niż na allegro. Pewnie niesad
                    • kroliczyca80 up - sprawdzilas...?:) 10.10.08, 19:07

• monika78kr Re: up - sprawdzilas...?:) 10.10.08, 19:40
                        Znalazlam tylko garnuszek - 72 zl, pozostalych raczej nie bylo, choc
                        glowy sobie uciac nie dam. Bylo kilka duzych zabawek typu maty,
                        chodziki FP i zyrafy wsrod nich nie bylo. Kluczyki mogly byc, ale
                        tyle tam tego ze oczoplasow dostawalam, a nie wypatrzylam. Z innych,
                        dla porownania cen: grzechotki-gryzaki FP 9zl+ VAT, ta mate
                        www.allegro.pl/item453633267_fisher_price_edukacyjna_skladana_
                        mata_na_stol.html kupilam za 35 zl (w promocji), taka ksiazeczka
                        www.allegro.pl/item453819003_fisher_price_ksiazeczka_rymowanka
                        _po_polsku.html za 71 zl - a wiec ceny podobne do tych na allegro,
                        plus zdarzaja sie fajne promocje.
                        • kroliczyca80 Re: up - sprawdzilas...?:) 10.10.08, 23:48
                          Dziękuję Ci bardzosmile Czyli jednak chyba nie ma się co zabijać o tę
                          kartę... Najlepiej szukać aukcji allegro z Krakowa i odbierać
                          osobiście...
                          Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
                          • monika78kr Re: up - sprawdzilas...?:) 11.10.08, 10:54
                            Zabijac sie pewnie nie warto (choc nie ma z tym wiele zachodu,
                            trzeba po prostu miec dzialalnosc/ kogos kto takowa prowadzi - jedna
                            wizyta w hurtowni i karta jest), ale jest to wygodne - mozna
                            wszystko obejrzec, a przy zakupach "hurtowych" przy okazji swiat
                            itp. zaoszczedza to czasu. Ja dla mojej mlodszej malo co kupuje, bo
                            bawi sie zabawkami starszej, a z kolei zabawki dla niej - Barbie,
                            ciastolina, puzzle i gry sa w cenach konkurencyjnych nawet w
                            stosunku do allegro.
    • blankak1 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 08:43
      na bonarce naprzeciwko mc donalda - kolo ronda matecznego.
      • dzidzia_ch Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 10:39
        pinokio kolo almy
        ten sklep ma tez siedzibe w krakowie
        www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1939121
        kupowalam u nich ciastoline - ceny bardzo ok
        • rybalon1 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 14:27
          co prawda jestem z gdanska ale ostatnio poprzez allegro kupowałam
          LEGO w dobrych cenach w sklepie "bajkowy kuferek" adres z paragonu
          ul. Fiołkowska 5/59 Kraków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka