agnjon 08.10.08, 21:54 Witam Gdzie w Krakowie znajdują się duże sklepy z zabawkami - pomijam Smyka i Entliczka Pentliczka bo tam ceny szaleją. Chodzi mi o sklepy z dużym asortymentem przede wszystkim gier i klocków. pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weronka77 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 08.10.08, 22:04 Eurotrade.Ale bez karty raczej nie wejdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 08.10.08, 23:35 jest na Wielcikiej MIKI ale ceny wg mnie powalajace wpisz w google miki wielicka to Ci wyskoczy strona ich Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 08.10.08, 23:38 Tak jak wszyscy, biora towar z Eurotrade. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 10:44 A co to za karta i jak się ją zdobywa? No i gdzie ten sklep bo przez google nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 10:57 Eurotrade na Łokietka. MAją wszystko. W google jest ALe kartę wstępu zdobyć trudno. Musisz mieć sklep,firmę albo cokolwiek żeby od nich brać "towar". Ja pozyczam od znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 11:43 A faktycznie tak tanio? Gdybyś miała tak procentowo ocenić to jak to wygląda? Mnie interesują na razie zabawki niemowlęce A w googlach jest wizytówka, ale bez strony www. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 13:32 O wiele taniej niz w Smykach czy Entliczkach, po prostu rozsadne ceny. Zabawki Fisher Price, Little tikes, Playgro itp. - tylko Tiny Love mi tam brakuje. Bede jutro, jesli interesuja cie konkretne zabawki to napisz, moge sprawdzic ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 14:15 O, dziękuję serdecznie No to na pierwszy ogień proszę o sprawdzenie: allegro.pl/item447299609_hit_polski_garnuszek_na_klocuszek_fisher_price.html allegro.pl/item450091783_fisher_price_uczace_kluczyki_nowosc_gratis.html allegro.pl/item450853590_fisher_price_k8844_interaktywna_zyrafa_uczy_wstawa.html allegro.pl/item451954678_fisher_price_swiecaca_przytulanka.html Ciekawa jestem, czy będzie taniej niż na allegro. Pewnie nie Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: up - sprawdzilas...?:) 10.10.08, 19:40 Znalazlam tylko garnuszek - 72 zl, pozostalych raczej nie bylo, choc glowy sobie uciac nie dam. Bylo kilka duzych zabawek typu maty, chodziki FP i zyrafy wsrod nich nie bylo. Kluczyki mogly byc, ale tyle tam tego ze oczoplasow dostawalam, a nie wypatrzylam. Z innych, dla porownania cen: grzechotki-gryzaki FP 9zl+ VAT, ta mate www.allegro.pl/item453633267_fisher_price_edukacyjna_skladana_ mata_na_stol.html kupilam za 35 zl (w promocji), taka ksiazeczka www.allegro.pl/item453819003_fisher_price_ksiazeczka_rymowanka _po_polsku.html za 71 zl - a wiec ceny podobne do tych na allegro, plus zdarzaja sie fajne promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: up - sprawdzilas...?:) 10.10.08, 23:48 Dziękuję Ci bardzo Czyli jednak chyba nie ma się co zabijać o tę kartę... Najlepiej szukać aukcji allegro z Krakowa i odbierać osobiście... Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
monika78kr Re: up - sprawdzilas...?:) 11.10.08, 10:54 Zabijac sie pewnie nie warto (choc nie ma z tym wiele zachodu, trzeba po prostu miec dzialalnosc/ kogos kto takowa prowadzi - jedna wizyta w hurtowni i karta jest), ale jest to wygodne - mozna wszystko obejrzec, a przy zakupach "hurtowych" przy okazji swiat itp. zaoszczedza to czasu. Ja dla mojej mlodszej malo co kupuje, bo bawi sie zabawkami starszej, a z kolei zabawki dla niej - Barbie, ciastolina, puzzle i gry sa w cenach konkurencyjnych nawet w stosunku do allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
blankak1 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 08:43 na bonarce naprzeciwko mc donalda - kolo ronda matecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_ch Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 10:39 pinokio kolo almy ten sklep ma tez siedzibe w krakowie www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1939121 kupowalam u nich ciastoline - ceny bardzo ok Odpowiedz Link Zgłoś
rybalon1 Re: Sklep z zabawkami - Kraków? 09.10.08, 14:27 co prawda jestem z gdanska ale ostatnio poprzez allegro kupowałam LEGO w dobrych cenach w sklepie "bajkowy kuferek" adres z paragonu ul. Fiołkowska 5/59 Kraków Odpowiedz Link Zgłoś