iwasia 20.11.08, 10:22 Czy może wiecie gdzie w Rzeszowie można zamówić dobry, w jakimś ciekawym kształcie tort dla dziecka na urodziny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kattra_a Re: TORT - Rzeszów 20.11.08, 10:35 Każda cukiernia ma w swojej ofercie torty, także dla maluchów w różnych kształtach. Ja zamawiałam w Mikołaju na Nowym Mieście. Można wybrać smak ciasta i masy. Był naprawdę smaczny. Teraz poszukam czegoś bliżej mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: TORT - Rzeszów 20.11.08, 14:26 torty w kształtach takich dla dzieci- np. teletubiś, miś, auto, piłka, widziałam kilka razy w leclercu. a naprawdę pyszne torty ma w ofercie cukiernia santos. sama zamawiałam juz chyba 3 razy i za kazdym razem goscie byli zachwyceni- nawet ci którym typowe ciężkie "masiaste" torty nie smakują. sa z duża ilością owoców, galaretki a masa to taka leciutka "pianka". specjalnych dla dzieci tez maja kilka w ofercie.tylko cena nie najniższa. Odpowiedz Link Zgłoś
go_pa Re: TORT - Rzeszów 20.11.08, 14:50 Bulanda ul. Łukasiewicza, plac Wolności, 3Maja - smacznie, kolorowo ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: TORT - Rzeszów 20.11.08, 14:57 ja zawsze zamawiam na Kanałowej(boczna Grunwaldzkiej) polecam od nich owocowy, albo ambasador -kształty tradycyjne ale może robią jakies zbajerowane Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszek255 Re: TORT - Rzeszów 02.04.15, 12:34 Ja polecam cukiernię / kawiarnię Teodora w Rzeszowie, konkretnie lokal przy Niepodległości. Przede wszystkim świeże pyszne ciasta, duży wybór i ciekawy wystrój. Smakował też bardzo tort zamówiony na pierwsze urodziny córeczki: tomasz255.blog.onet.pl/2012/08/26/pierwsze-urodziny/ Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś