Dodaj do ulubionych

TORT - Rzeszów

20.11.08, 10:22
Czy może wiecie gdzie w Rzeszowie można zamówić dobry, w jakimś ciekawym kształcie tort dla dziecka na urodziny?
Obserwuj wątek
    • kattra_a Re: TORT - Rzeszów 20.11.08, 10:35
      Każda cukiernia ma w swojej ofercie torty, także dla maluchów w różnych kształtach.
      Ja zamawiałam w Mikołaju na Nowym Mieście. Można wybrać smak ciasta i masy. Był
      naprawdę smaczny.
      Teraz poszukam czegoś bliżej mnie.
    • patatajowa Re: TORT - Rzeszów 20.11.08, 14:26
      torty w kształtach takich dla dzieci- np. teletubiś, miś, auto, piłka, widziałam
      kilka razy w leclercu. a naprawdę pyszne torty ma w ofercie cukiernia santos.
      sama zamawiałam juz chyba 3 razy i za kazdym razem goscie byli zachwyceni- nawet
      ci którym typowe ciężkie "masiaste" torty nie smakują. sa z duża ilością owoców,
      galaretki a masa to taka leciutka "pianka". specjalnych dla dzieci tez maja
      kilka w ofercie.tylko cena nie najniższa.
    • go_pa Re: TORT - Rzeszów 20.11.08, 14:50
      Bulanda ul. Łukasiewicza, plac Wolności, 3Maja - smacznie, kolorowo ceny przystępne.
      • kamelia14 Re: TORT - Rzeszów 20.11.08, 14:57
        ja zawsze zamawiam na Kanałowej(boczna Grunwaldzkiej) polecam od
        nich owocowy, albo ambasador -kształty tradycyjne ale może robią
        jakies zbajerowanesmile
    • tomaszek255 Re: TORT - Rzeszów 02.04.15, 12:34
      Ja polecam cukiernię / kawiarnię Teodora w Rzeszowie, konkretnie lokal przy Niepodległości. Przede wszystkim świeże pyszne ciasta, duży wybór i ciekawy wystrój. Smakował też bardzo tort zamówiony na pierwsze urodziny córeczki: tomasz255.blog.onet.pl/2012/08/26/pierwsze-urodziny/
      Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka