malowanka06 22.11.08, 09:16 Gdzioe znajdę najtaniej i w jakiej cenie? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikatkai Re: Little pet shop VIP 22.11.08, 21:11 Widziałam przed chwilą w gazetce internetowej leclerca str 8. nie umiem wklejać linków trafiłam czytając post : koń na kiju ,. W lecrercu jest za niecałe 48 zł, jeśli to o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: Littlest pet shop VIP 22.11.08, 21:48 są to maskotki LPS w gazetce z zabawkami carrefour po 46,95 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Littlest pet shop VIP 22.11.08, 21:53 Kupiłam dzisiaj w tesco za 49zł na niby-promocji. Niebieski z fioletem. Ma w sobie jakieś dane do zalogowania się na www. Nie bardzo wiem o co chodzi, ale moja cóka wie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
camilcia Re: Little pet shop VIP 23.11.08, 15:46 selgros kupiłam w piątek mało chętnie ok 44zl chyba, nie pamietam dokladnie, ale np pojedyncze LPS małe - po 9zl a ma być zaraz promocja po 7!!! no szok np w tesco czy real po 13 identyczne :o na szyjce rzeczywiście dane do logowania i gra na www gdzie ten zwierzaczek niby sobie urządza domek, ogródek uprawia, bawi się itp Odpowiedz Link Zgłoś