kagrami 01.12.08, 14:00 Proszę, polećcie lub odradźcie firm produkującą łyżwy. Szczególnie jestem zainteresowana opiniami n/t Tempish i Spokey. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna.perla Re: łyżwy dla dzieci - jakie? 01.12.08, 14:19 w jakim wieku można zacząc uczyc dziecko jazdy na łyzwach? jakie nr łyzew są najmniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
viki1 Re: łyżwy dla dzieci - jakie? 03.12.08, 09:25 Witam ja miałam w zeszłym roku przygode z łyżwami ,córeczka miała 3 latka .Kupilismy i skończyło się na skręceniu ręki.dlatego maluszkom radzę kupić najpierw wrotki lub rolki dla nauki zachowania odpowiedniej postawy. Co do łyżew ja kupiłam w Decatlonie,polecam ewentualnie szukanie okazji na aukcjach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olawka Re: łyżwy dla dzieci - jakie? 03.12.08, 09:56 My w zeszłym roku "zaczęliśmy". 4,5latka była zafascynowana, sama w swoim tempie sunęła po lodowisku (jest bardzo szybka więc podskakiwała, pod konie sezonu już "szurała" nóżkami), natomiast 2,5 latka rozjeżdżała się . W tym roku dziadek zakupił łyżwy i dostaną je na gwiazdkę, takie plastikowe na klamry. Za każdym razem jak przejeżdżamy koło lodowiska to krzyczą że już chcą iść pojeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
dalliw Re: łyżwy dla dzieci - jakie? 03.12.08, 21:50 Własnie dziś doszły - zamawiane na Mikołaja - łyżwy z wymienną płozą Spokey Funky Girl. Jak dla mnie super. Mam nadzieję, że i córka będzie zadowolona. Jakość ok. Kupowałam na allegro - doszły w ciągu 1 dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: łyżwy dla dzieci - jakie? 03.12.08, 21:57 a od jakiego rozmiaru je robią ? Odpowiedz Link Zgłoś
dalliw Spokey Funky Girl 03.12.08, 22:14 Nie wiem czy mogę, ale wstawię link www.allegro.pl/show_item.php?item=496242447 Rozmiary: 17,5cm - 19,5cm 20,5cm - 22,5cm 23,5cm - 25,5cm Odpowiedz Link Zgłoś