dilma1 09.12.08, 13:16 Warto kupić? Są duużo tańsze niż w perfumeriach, w opisach aukcji często ludzie piszą, że przywieźli ze strefy bezcłowej. Macie doświadczenia w takich zakupach? Faktycznie są to oryginały a nie podróby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e5121 Re: Markowe perfumy na Allegro 09.12.08, 13:43 Nie kupuję perfum na Allegro. Ja tez przywoże ze strefy bezcłowej, ale ceny nie są aż tak niskie jak na Allegro, może taniej niz w sklepach, ale nie drastycznie.Dlatego wolę wydać więcej i miec pewnośc,że są oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Markowe perfumy na Allegro 09.12.08, 13:46 Markowe perfumy na Allegro dla mnie znaczą to samo co Najki ze Stadionu. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Markowe perfumy na Allegro 09.12.08, 13:51 Czasami kupuję testery od sprawdzonych sprzedawców, raz się nadziałam, ale kasę mi zwrócono. Teraz przywiozłam sobie 50 ml mojej ulubionej wody za 95 zł (w przeliczeniu, bo zakupy robiłam w euro na Kanarach), ale była to promocyjna cena, ze zniżką -30%. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Markowe perfumy na Allegro 09.12.08, 14:41 Nie mam zaufania do tego typu zakupów na Allegro ale polecam perfumerie internetowe - taniej niż w sklepach i często są promocje. Ostatnio również w Rossmanie jest kilka zapachów w super cenach ale wybór raczej ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka.1 Re: Markowe perfumy na Allegro 09.12.08, 16:15 Ja zawsze mam swoja sprawdzona matode na perfumy i skuteczna jak cos dla mnie podejrzane to zglaszaqm na allegro jako podroba jesli aukcji nie zamkna w ciagu 3 dni to znak ze oryginal ale z reguly aukcje byly zamykane zaraz na drugi dzien Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Markowe perfumy na Allegro 09.12.08, 16:58 Allegro to mój drugi dom Kupuję tam praktycznie wszystko, począwszy od jakiś drobiazgów, po telewizory, lodówki itp. ale nigdy nie perfumy! Polecam perfumerie internetowe, nie raz naprawdę mają tanio, poszukaj na ceneo co cię interesuje. Z moich doświadczeń mogę polecić perfumeria.pl i tagomago.pl Odpowiedz Link Zgłoś